| 56 Hafta Önce 01:57 ÖS |
YARDIM |

yener kutuklu Üye

Katılım Tarihi: 14.08.09
 |
Sevgili turgay abi telefonda görüştügümüz gibi bana kırmızı renkli olan can rapaladan istiyorum Gecen seneden beri yazdıklarını takıp ediyorum seni bana bunu fiyatını nasıl ödeme yapacağımı söylersen bunlardan almak isterim 3 adet.
Birde internette çok arama karşın sırtı nasıl bağlanır nekadar ağırlık kullanılır herhangi birbilgiye rastlamadım ben palamut için düşünmüştüm kullanmayı çaparim var ama rapalada kullanmak istiyorum kullanacagım yer ise beykoz rivada kullanacağım bizim buralarda ufak ufak kendini göstermeye başladılar yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yener KÜTÜKLÜ |
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 06:04 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

TurgaySezgin Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09
 |
yener kutuklu tarafından yazılan metin:
Sevgili turgay abi telefonda görüştügümüz gibi bana kırmızı renkli olan can rapaladan istiyorum Gecen seneden beri yazdıklarını takıp ediyorum seni bana bunu fiyatını nasıl ödeme yapacağımı söylersen bunlardan almak isterim 3 adet.
Birde internette çok arama karşın sırtı nasıl bağlanır nekadar ağırlık kullanılır herhangi birbilgiye rastlamadım ben palamut için düşünmüştüm kullanmayı çaparim var ama rapalada kullanmak istiyorum kullanacagım yer ise beykoz rivada kullanacağım bizim buralarda ufak ufak kendini göstermeye başladılar yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yener KÜTÜKLÜ
Yener arkadaşım kırmızı kafa gümüş renklileri kast ediyorsan bugün adresini yaz kargo edeyim bir dene bakalım şu ana kadar tekne arkasından verim alan olmadı sanırım ücreti o kadar önemli değil sen hele netice al gerisi kolay.Kal sağlıcakla.....(İmza ayarlarını yaparsan sevinirim)
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........ |
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 10:54 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

ilker Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
|
Sevgili yener kardeşim bazı açıklamalarını özelden Turgay abiye yaparsan seviniriz
sırtı için palamuta buralarda sırtı çekilmez genelde ağ ile profesyonel olarak avlanılır o nedenle nasıl bir sistem yapıldığını bizlerde sağlıklı olarak bilmiyoruz fakat sevgilk tahir abimizin sunumuyla aşağıdaki linklerdeki sinarit ve levrek sırtısından esinlenerek belki birşeyler yapabilirsin
İşte faydalanabileceğin linkler;
http://geliboluol...ead_id=635
http://geliboluol...ead_id=634
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-
|
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 10:59 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

yener kutuklu Üye

|
Abi kusura bakma özelden nasıl yapacağım bilmediğimden yapmak zorunda kaldım
sıkıntı çıkacak birşeyse mesajı iptal edebilirsin ben nasıl yapılacağını bilmiyorum
birde özelden nasıl yazılır bu konuda bana bilgi gönderirsen sevinirim |
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 11:06 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

ilker Super Yönetici

|
Sağ tarafta profil ,özel mesaj çıkış gibi terimler var oradaki özel mesaja bas karşına çıkan yerde ki oka bas üyelerin isimleri çıkacaktır turgay abinin ismini tıkla ve mesaj konusunu ve mesajını yaz göndere bas hepsi bu kadar
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-
|
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 11:12 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

yener kutuklu Üye

|
Abi mesajımı sildim yardımların için teşekür ederim
saygılar |
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 11:20 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

ilker Super Yönetici

|
Sevgili yener ben teşekkür ederim öncelikle yaşını belirtmediğin için kardeşim dedim kusura bakma taktir edersin ki burası bir paylaşım formu burada balık avı bilgileri ve raporları yayınlanmakta belki şimdi site içine açık fakat ileride genele açılabiliriz bu gibi durumlarda yanlış anlaşılmalar çok oluyor maalesef bunlara meydan vermemek ve zor durumda kalmamak için yapılan uyarıları yanlış anlamamanız,bizleri anlayışla karşıladığın için de ayrıyetten geliboluolatacilari yönetimi adına sana teşekkür etmeyi bir borç biliriz sevgi ve saygılarımızla güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle
rastgelsin
|
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 11:39 ÖÖ |
RE:
YARDIM |

yener kutuklu Üye

|
Abi şu ayarlarıda bir yapsan daha iyi olucak ama dünden beri denedim belki benim bilgisayarımda bir sorun var bir türlü yapamadım.
Birde birşey sormak isterim tatlısuda yayın oltası nasıl olmalı şekil olarak görebileceğim bir yer varmıdır.
saygılar |
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 12:40 ÖS |
RE:
YARDIM |

ilker Super Yönetici

|
sevgili yener
Ayarlar derken hangi ayarlardan bahsettiğini anlayamadım fakat sana aşağıda vereceğim linkte istediğin ayarları açıklamalarıyla bulabilirsin
http://geliboluol...rum_id=117
Yayın balığı hakkındaki bilgi ve yakalanış şekillerini yine aşağıdaki linkte takip edebilirsin
http://geliboluol...ead_id=699
|
| |
|
|
| 55 Hafta Önce 07:37 ÖS |
RE:
YARDIM |

TurgaySezgin Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09
 |
Yener dostum cam sahteni Aras Kargo ile bugün yolladım güle güle kullan ve kesinlikle bana borçlu değilsin sen bizim üyemizsin ve sana hediye olarak yolladım çokmu allasen keyifli avlara imza atmanı dilerim.Kal sağlıcakla....
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........ |
| |
|