ufo26 tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Tayyar ustanın maket balıklardan almak istiyorum.Finike civarında kullanacağım nasip olursa.
İstediğim modeller : Tayar usta nın Model 2 , Model 8 ve Model 9 ürünlerinden ufak boy olarak(9cm) 1 er adet rica ediyorum.Teşekkürler...
GES leriniz bugün Aras kargoya teslim edildi bol avlar dilerim.Rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
herekeli tarafından yazılan metin:
Merhaba Değerli Site Üyeleri,
İsmim Gürbüz Kılıçaslan,
Kocaeli Hereke'de oturuyorum.Kendi çapımda kıyı avcılığı,tekne avcılığı ve zıpkın avcılığı yapıyorum.Üniversite döneminde Çanakkale'de 5 sene yaşadım ve her sene 2 ila 3 kez Çanakkale'ye giderim.Bu güzel memleketten kopmak imkansız.Çanakkale'de yaşayan insanlar çok şanslı.
Sayın Turgay Abime de özel mailinden iletişim kurup GES lerden istedim.Yapımında,gönderilmesinde her vesile ile emeği geçen herkesin emeğine ellerine sağlık.Teşekkür ederim.
Saygılarımla
Bizler teşekkür ederiz dostum kal sağlıcakla.
ufo26 tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Tayyar ustanın maket balıklardan almak istiyorum.Finike civarında kullanacağım nasip olursa.
İstediğim modeller : Tayar usta nın Model 2 , Model 8 ve Model 9 ürünlerinden ufak boy olarak(9cm) 1 er adet rica ediyorum.Teşekkürler...
GES leriniz bugün Aras kargoya teslim edildi bol avlar dilerim.Rasgele.
ges lerin arkasına takılacakl kaliteli çarpma iğnesi markası ve nosu levrek ve diğer balıklar için eğer uzun pala iğne bulamazsam 3 adet veya 2 adet halka takıp ucuna çiğneyi taksam herhangi bir sorun yaratır mı refik
kara avcısı idim amacım tam avcı olmak
727272 tarafından yazılan metin:
ges lerin arkasına takılacakl kaliteli çarpma iğnesi markası ve nosu levrek ve diğer balıklar için eğer uzun pala iğne bulamazsam 3 adet veya 2 adet halka takıp ucuna çiğneyi taksam herhangi bir sorun yaratır mı refik
Tek iğne ile randıman alabileceğinizi sanmıyorum bir kaç halka ile iğneleri çoğaltsanız bile çekim anında birbirlerine karışmaları söz konusu üçlü iğne kullanmanız en doğru olanı,kalın sağlıcakla.
Gesleri trabzonda bir sefer denedim ondada bir tanesini kırddım daha denemedim denemem için pek vaktim olmadı ama kesin deneyeceğum
refik kara avcısı idim amacım tam avcı olmak
Gesleri trabzonda bir sefer denedim ondada bir tanesini kırddım daha denemedim denemem için pek vaktim olmadı ama kesin deneyeceğum
refik
Sabahın ilk saatleri her zaman avantaj sağlar.Rasgele.
Turgay bey üçlü kanca takmada sorun yok ancak hangi marka ve no bu işe uygun benim bulabildiklerim kısa pala olduğu balığın daha sağlam yerine denk gelmesi ve dudağının yırtılmaması için iğnenin pala mesafesini uzatmak amacıyla ges ile 3 lü iğne adına 2-3 halka kullanıp kullanamıyacağımı sormuştum ancak yanlış ifade ettim herhalde teşekkürler Refik Ayrıca teşekkürler kara avcısı idim amacım tam avcı olmak
ges ile 3 lü iğne arasında
Üçlü iğnenin kısa pala ve ya uzun pala olması o kadar önemli değil lakin iğnenin damak mesafesinin biraz uzun olması avcılığını daha da arttırır GAMAKATSU ve LAZER SHARP iğneler verimi en yüksek olanlar sahte ile iğne aracınada CANELLE halka kullanman sağlamlık açısından gayet güzel,kal sağlıcakla.