Mesaj Sayısı: 258 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 31
Tebrikler Necmi abi çok güzel bir av olmuş ; genç kardeşlerimizle birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz
istavritler ise tam tavalık hani yanında güzel bi salatada yaptınmı olay tamamen tamamdır bence Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
güzel bir gün geçirmişsiniz Necmi hocam
balık ta denk gelince daha güzel olmuş.
Tayfun beye ve delikanlılara selamlarmehmet
A*RH
Akdeniz kıyısı Aydın elleri
nejmi abi çok güzel anlatımların için teşekkürler resimler çok güzel avşaya bende bayadır gıdemıyorum sen tatili yapmışsın abi balık keyfide güzel istavrit olsada fark etmez aynen dediğin gibi balık bahane avşa şahane
Bende senin gibi bundan 3 yıl önce suya salmaya çalıştım ama hayvan iç güdüsel olarak direk sırtını dönüyor. Sonrasında 1 saat kıvrım kıvrım oldum Muharrem 1973
0 rh +
İstanbul
necmi abii gene harikalar estirmişin abicim cocuklar olmak cok iyi gelmiş sanaa degerli atyfun abimede tşkler o güzel günü yaşattıgı için allaha emanet olun rastgele
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.