Erol dostum malum iş güç balık olmasada rapor olmasada seni aramızda görmek isteriz biliyorsun balık bahane dostluk şahane.Raporun ise tek kelimeyle harika tebrikler dostum inşallah devamı gelir tüm dostlara selamlar kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Mesaj Sayısı: 258 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 31
Erol abi gerçektende balığın hakkını sonuna kadar vermişsin ; balıksız geçen günlerin acısını çıkarmışsın tebrikler.
inşallah ilerleyen günlerde daha güzellerini yakalamak nasip olur Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
ABİ GENE 2 BALIGI BULUYON BEN ONUDABULAMIYORU SUAN SUSURLUKTAYIM BURDA BALIK COK AMACIM YAYIN YAKALAMAK GÜZEL AV OLMUŞ İNSALLAH SANSIN ACILMIŞTIR RASTGELE
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.
susurluklu tarafından yazılan metin:
ABİ GENE 2 BALIGI BULUYON BEN ONUDABULAMIYORU SUAN SUSURLUKTAYIM BURDA BALIK COK AMACIM YAYIN YAKALAMAK GÜZEL AV OLMUŞ İNSALLAH SANSIN ACILMIŞTIR RASTGELE
Teşekkürler,Ben yayın balığının dibinde yaşıyorum ama hiç yakalama şansım olmadı daha doğrusu uğraşmadım ama sen umarım yakalarsın.
EROL YARDIMCI KOCAELİ 1970 A(+)RH
summerset tarafından yazılan metin:
Erol abi gerçektende balığın hakkını sonuna kadar vermişsin ; balıksız geçen günlerin acısını çıkarmışsın tebrikler.
inşallah ilerleyen günlerde daha güzellerini yakalamak nasip olur
Barış kardeşim teşekkür ederim Sağolsun gelibolular yemli balığı bize unutturdular at çek beni daha çok cezbetti sezonu iple çekiyorum at çek zevkinden sonra gözüm başka şey görmüyor.kal sağlıcakla
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Erol dostum malum iş güç balık olmasada rapor olmasada seni aramızda görmek isteriz biliyorsun balık bahane dostluk şahane.Raporun ise tek kelimeyle harika tebrikler dostum inşallah devamı gelir tüm dostlara selamlar kal sağlıcakla.
Haklısın abi epeydir yoktum malum denizlerin en kısır dönemi biraz uzak kaldık inşallah bundan sonra yine beraberiz.herkeze selamlar.
herekeli tarafından yazılan metin:
Tebrikler Hemşerim,
Gerçekten süper balıklar.Hele ki körfez de çupra görmek daha da süper,hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.Devamı gelir inşallah.
Rast Gele
Sağol toprağım,Körfez son bir kaç yıldır uyanışa geçti sinarit melanur akya kalamar mercan gibi balıklar körfezde gezmeye başladı inşaallah ileride dahada temizlenir.Aramıza hoşgeldin Raporlarınıda görmek isteriz.