Mesaj Sayısı: 453 Katılım Tarihi: 07.08.09 Konum: İstanbul Yaş : 30
Turgay abicim sırf siz değerli abilerim, dostlarımla bir araya gelmek için katılmayı isterim, takvim uyarda bir mani keder olmazsa gelmeyi çok isterim. teşekkürler
Anketi düşünmüştük,yanlız bu duyuru başlığı altında zaten katılmak isteyenler veya katılabilirim müsait olursam diyenler mesaj yazacaklardır,anketten isimler çıkmayacağından gerek olmadığını düşünüyorum,
Hep beraber bahar havasında güzel bir etkinlik gerçekten fena olmaz,hem kışın stresini atmak hemde balık avlamak çok keyifli olur heralde,ben rakıyı bu sefer balıkla içerim ona göre geçen sefer yapamamıştık,neyse bana da uyar,Allah sağlık verirde o günlere yaklaşırken olayda netlik kazanır,
Keyif dolu güzel,neşeli ve bol balıklı bir gün geçirmek dileğiyle
sağlıcakla kalın.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 796 Katılım Tarihi: 20.11.09 Konum: Çanakkale Yaş : 30
inşallah bu imkansızlık yüzüden katılamadığım son organizasyon olur.katılabileceklere şimdiden iyi eğlenceler gerçekten çok şanslısınız bu güzel organizasyonlardan uzak kalmıyorsunuz.hepinize şimdiden rastgele...
Mesaj Sayısı: 104 Katılım Tarihi: 10.05.09 Konum: kocaeli Yaş : 42
turgay abi 19 mayıs gibi düşünülse bu organizasyon daha iyi değil mi genel tatil var çalışanlarıda düşünün site yönetimi uyumayalım devamlı levrekleri götürüyorsunuz bu böyle olmaz bu işe bir son verin.....gelipte balık bulamazsak buz dolabındaki balıkları alırım.............rastgele.
Mesaj Sayısı: 160 Katılım Tarihi: 04.09.09 Konum: Çanakkale / Merkez / Biga Yaş : 29
Tam tarih koyalım abi buna. Ona göre gerçekten güzel bir plan yapıp inşallah hoş bir organizasyona imza atarız.
Gökçe & Nurettin Yücel
Çanakkale Biga Arh + 1982 www.geliboluoltac...
coffee tarafından yazılan metin:
selam turgay abı işim çıkmazsa gelebılırım şimdıden kesın bırşey söylemek zor bu merada ne tur balık çıkar
Orhan dostum gideceğimiz bölge Sarozun bakir yerlerinden sadece birisi burada çok çeşit balık mevcut Mecan,Melenur,Sarıgöz,Karagöz,Menekşe,Zargana,Lüfer,Akya vs.çeşit çok ama biz genelde dip avcılığına takılırız Mercan ve İşkadros ağırlıklı bir av ayrıca at-çek avcılığı içinde son derece uygun bir yer.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........