Dün İlker ile Güneyli limanında görüştüğümüz 12 metrelik tekne ve yanında 6 metrelik 2 tekne ve kendi teknem de dahil olmak üzere 4 tekne ile organizasyonumuzu buradan yapmaya karar verdik.Hava şartlarına bağlı olarak 16 Mayıs 2010 Pazar günü icra edeceğimiz organizasyonumuz Adalar bölgesi ve Yeniköy açıkları olarak yapılacaktır,keyifli ve bol muhabbet ile birlikte güzel bir gün geçireceğimiz aşikardır listemiz 20 kişi ile sınırlı olduğundan konunun gündeme gelmesi ve talep edecek arkadaşlarımın bir an önce müracaat etmeleri gerekmektedir.Kalın sağlıcakla.
turgay abicim umarım kızmaz ve beni yanlış anlamazsın işlerin yoğunluğu dolayısıyla gelemiycem fakat haziranda ordayım umarım siz değerli arkadaşlarıma katılamadığım için beni suçlamazsınız hepiniz gerçek dostlarsınız aranızda olmayı okadar çok istiyorumki fakat imkanlar el vermediği için gelemicem çok üzgünüm inşallah allah nasip ederse başka organizasyonlara katılırım şimdiden siz değerli arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum..
OKTAY tarafından yazılan metin:
Abi,
Öncelikle bu imkanı bize sağladığın için çok teşekkür derim.
Oktay Sezer
Yusuf Ünver
Bizleride dahil edersen sevinirim.
Görüşmek üzere...
Dün İlker ile Güneyli limanında görüştüğümüz 12 metrelik tekne ve yanında 6 metrelik 2 tekne ve kendi teknem de dahil olmak üzere 4 tekne ile organizasyonumuzu buradan yapmaya karar verdik.Hava şartlarına bağlı olarak 16 Mayıs 2010 Pazar günü icra edeceğimiz organizasyonumuz Adalar bölgesi ve Yeniköy açıkları olarak yapılacaktır,keyifli ve bol muhabbet ile birlikte güzel bir gün geçireceğimiz aşikardır listemiz 20 kişi ile sınırlı olduğundan konunun gündeme gelmesi ve talep edecek arkadaşlarımın bir an önce müracaat etmeleri gerekmektedir.Kalın sağlıcakla.
Oktay abicim yine görüşücez desene ilker abi gelemiyecek heralde trap atışları varmış ben kime takılıcam şimdei
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Beyazasil tarafından yazılan metin:
Selamlar,
Osman GÜZE, benide ilave edermisin.
Merhabalar organizasyon başlama ve organizasyon bitiş saati kaçtır.
Malüm uzak yerleden gelecek olanlar olacaktır, buna istinaden dönüş yolunuda göze alırsak ve uzaktan gelecek olanlarda bu konuda bilgilendirilse çok daha iyi olur kanısındayım.
Ayrıca yakalınacak balıklar ne olacak malüm ona göre hazırlık yapılması hem bu organizasyonu düzenlenyeleri hemde katılımcıları mağdur etmeyecektir.
Fahrettin Kaya
1970- İstanbul
A(+)
Fahrettin Kaya tarafından yazılan metin:
Malüm uzak yerleden gelecek olanlar olacaktır, buna istinaden dönüş yolunuda göze alırsak ve uzaktan gelecek olanlarda bu konuda bilgilendirilse çok daha iyi olur kanısındayım.
Ayrıca yakalınacak balıklar ne olacak malüm ona göre hazırlık yapılması hem bu organizasyonu düzenlenyeleri hemde katılımcıları mağdur etmeyecektir.
turgay abi bizi de ilave edermisin şu kırmızıları bi yakından görelim bakalım, güneyli limanı iyi düşünülmüş ulaşım kolay,metin terzi-gökan caner bayakar.
Fahrettin dostum pazar sabahı saat 06.00 gibi Gelibolu girişinde Erdem Petrol Tesislerinde buluşucaz,çorba çay faslı derken saat 06.45 gibi limana hareket eder saat 07.30 gibi denize açılırız,yem,kumanya(yiyecek içecek)katılımcıların kendilerine ait,takım olarak 150-200gr.ağırlıklı ikili köstek yeterlidir 1 veya 2 numara iğne uygun olur,öncelikle mercan avına bakıcaz teknede mükemmel bir radar var çapari de yapabiliriz dönüş saatimiz tahmini 17.00-18.00 gibi olur son açıklamaları ayın 14 nde ben tekrar yapıcam.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
abii bir kac bando ast arkadaşlar gelebilir lermii soruyum dedim 25 tl..demii
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
ben üye yaparım onları abicim sen merak etme..a.e.o
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
valla ben simdiden sabirsizlanmaya basladim.. iki hafta boyunca ruyamda denize cıkarım artık ekipmanlari simdiden gozden gecirmeye basladım eksikleri cıkartıyorum hic eksik olmamalı geldigimde ayyy şuda yanımda olsaydı demiyeyim..
heycan basladi bende..
ERHANK 1977 İST. ETİK VE VİCDANİ DEGERLERE UYGUN AVLANALIM
Fahrettin dostum pazar sabahı saat 06.00 gibi Gelibolu girişinde Erdem Petrol Tesislerinde buluşucaz,çorba çay faslı derken saat 06.45 gibi limana hareket eder saat 07.30 gibi denize açılırız,yem,kumanya(yiyecek içecek)katılımcıların kendilerine ait,takım olarak 150-200gr.ağırlıklı ikili köstek yeterlidir 1 veya 2 numara iğne uygun olur,öncelikle mercan avına bakıcaz teknede mükemmel bir radar var çapari de yapabiliriz dönüş saatimiz tahmini 17.00-18.00 gibi olur son açıklamaları ayın 14 nde ben tekrar yapıcam.Kal sağlıcakla.
Turgay abi bizde bu organizasyona katılmak isteriz, Fahrettin KAYA(Sipahi), Sebahattin KURTULUŞ(Kurtulus1964)ve Ahmet İlhan SORUŞ saygılar.
Fahrettin Kaya
1970- İstanbul
A(+)
SON 3 KİŞİ ARKADAŞLAR.KAPASİTE 20 KİŞİLİK OLDUĞUNDAN LİSTENİN DOLMASINA MÜTEAKİP MAALESEF KATILIMCI ALAMICAZ BİLGİLERİNİZE.KALIN SAĞLICAKLA.