Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
ARAMA

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Deniz Balık Avcılığı » Kıyı Balık Avcılığı
temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

10 Hafta Önce 02:28 ÖS temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

bolubeyi_001
Üye

Katılım Tarihi: 22.06.10

Uyarı seviyesi 0
merhaba değerli arkdaşlarım hepinize öncelikle rasgelsin diyorum
arkdaşar geçen açtığım forumda da belirtiğim gibi yakın bi zmanda geliboluyu ziyaret etme nietim vardı ve sizden avlakrınız konsunda öneri istemiştim sağolsun birkaç değerli öneride bulunan arkdaş oldu ..Artık dşüncelerim netleşti kampımı despot kayalıklarına veya burgaz limanına kurmaya karar verdim .......hedef balığım ise levrek ispari mırmır......Şimdi merak ettiğim konu ise şu arkdaşlarım mevsim itibariyle meralarınızda çıkan balıklar nelerdirr bu balıkları tutma ihtimalim nedir...Takım olarak genelikle 3 lu klasik dip oltasını yem olarak ta teke , gıvıl,boru kurdu tercih ederim gece saati bu yemlerle avlanma olasılığım nedir.sabhları rapala denemerim olcak ... sizce hangi çeşit rapalaları tercih etmelıyım acaba ustten gelen mı ,batan mı,su fişkırtan mı modellerı kulanmalıyım.Meşhur gelibolu sahtenizi duydum fakat marmara balıkçısı olarak elde edebilceğim yer yok ..acaba diğer rapala veya silikonlar bolgenızde iş yaprmı bu sahteleri kulanırken takımı mı kurşunla kombine etmelimiyim ... evet arkdşlar tavsiyelrinizi bekliyorum yem konusnda olsun rapala konusnda olsun mera konusunda olsun acık fıkırlerınıze ıhtıyacım var...
bölegenizde güvenli kamp yapmam için acaba belirtiğim yerler uygunmudur ??.gidilmesi riskli yerleriniz varmıdır??? Temmuz ayı meralrınız için bereketli bir aymıdır???..

Söz gene ustalrda

teşekur ederim Grin

10 Hafta Önce 03:09 ÖS RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

wrestler38
Üye

Katılım Tarihi: 28.06.10

Uyarı seviyesi 0
rastgele.....

10 Hafta Önce 04:50 ÖS RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

shatin
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 24.06.10

Uyarı seviyesi 0
Çok güzel bir konu olmuş bu tam benim merak ettiğim sorular var. Gelicek cewapları sabırsızlıkla bekliyorum..
mErt 1983 / Edirne A rh +

10 Hafta Önce 06:19 ÖS RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
bolubeyi_001 tarafından yazılan metin:
merhaba değerli arkdaşlarım hepinize öncelikle rasgelsin diyorum
arkdaşar geçen açtığım forumda da belirtiğim gibi yakın bi zmanda geliboluyu ziyaret etme nietim vardı ve sizden avlakrınız konsunda öneri istemiştim sağolsun birkaç değerli öneride bulunan arkdaş oldu ..Artık dşüncelerim netleşti kampımı despot kayalıklarına veya burgaz limanına kurmaya karar verdim .......hedef balığım ise levrek ispari mırmır......Şimdi merak ettiğim konu ise şu arkdaşlarım mevsim itibariyle meralarınızda çıkan balıklar nelerdirr bu balıkları tutma ihtimalim nedir...Takım olarak genelikle 3 lu klasik dip oltasını yem olarak ta teke , gıvıl,boru kurdu tercih ederim gece saati bu yemlerle avlanma olasılığım nedir.sabhları rapala denemerim olcak ... sizce hangi çeşit rapalaları tercih etmelıyım acaba ustten gelen mı ,batan mı,su fişkırtan mı modellerı kulanmalıyım.Meşhur gelibolu sahtenizi duydum fakat marmara balıkçısı olarak elde edebilceğim yer yok ..acaba diğer rapala veya silikonlar bolgenızde iş yaprmı bu sahteleri kulanırken takımı mı kurşunla kombine etmelimiyim ... evet arkdşlar tavsiyelrinizi bekliyorum yem konusnda olsun rapala konusnda olsun mera konusunda olsun acık fıkırlerınıze ıhtıyacım var...
bölegenizde güvenli kamp yapmam için acaba belirtiğim yerler uygunmudur ??.gidilmesi riskli yerleriniz varmıdır??? Temmuz ayı meralrınız için bereketli bir aymıdır???..

Söz gene ustalrda

teşekur ederim Grin

Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

10 Hafta Önce 08:25 ÖÖ RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

bolubeyi_001
Üye

Katılım Tarihi: 22.06.10

Uyarı seviyesi 0
çok teşkur edrim İlker kardeşim verdiğin bilgiler işe yara cinsten acaba burgaz limanının da tam yerini tarif edebilecekmisin büyük ihtimal oaraya yerleşicem bende bereketli bir av olmasını isterim gerçekten kıymetli meralerınız var...Fakat insan tatil yaprken bi tatsızlıkla karşılaşmak istemiyo sende bir kez oluyo nede olsa ...İşallah aldığım balıkların resimlerinide paylaşıcam sizlerle ...Grin
Evet arkdaşlar burgaz limanın yerini tarif edebileckmisiniz....Gene farklı önerilere açığım ....
okuyan arkaşlar lütfen değerli fikirleriniz benimle paylaşın bişiler yazmaya gayret edin ....paylaşimcı olalım ..........güvenilir bereketli avlaklrınız nereler ?????şuan favorim burgaz limanı ama internette yerini bulmadım başka bi isimle geçiyo olabilirmi acaba .... takım önerileriniz ve herşey hakında yazabilirsiniz

lütfen okuyan ustalarımız boş geçmesin ?yorumlara açığım...

10 Hafta Önce 10:05 ÖÖ RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
bolubeyi_001 tarafından yazılan metin:
çok teşkur edrim İlker kardeşim verdiğin bilgiler işe yara cinsten acaba burgaz limanının da tam yerini tarif edebilecekmisin büyük ihtimal oaraya yerleşicem bende bereketli bir av olmasını isterim gerçekten kıymetli meralerınız var...Fakat insan tatil yaprken bi tatsızlıkla karşılaşmak istemiyo sende bir kez oluyo nede olsa ...İşallah aldığım balıkların resimlerinide paylaşıcam sizlerle ...Grin
Evet arkdaşlar burgaz limanın yerini tarif edebileckmisiniz....Gene farklı önerilere açığım ....
okuyan arkaşlar lütfen değerli fikirleriniz benimle paylaşın bişiler yazmaya gayret edin ....paylaşimcı olalım ..........güvenilir bereketli avlaklrınız nereler ?????şuan favorim burgaz limanı ama internette yerini bulmadım başka bi isimle geçiyo olabilirmi acaba .... takım önerileriniz ve herşey hakında yazabilirsiniz

lütfen okuyan ustalarımız boş geçmesin ?yorumlara açığım...

Burgaz limanında kalacaksanız tam isabetli karar.Limanın sol tarafındaki dalyanın 30-40 metre altında güzel sarıgöz avı yapabilirsiniz,geceleri levrek avlamak nasip olur.Burgaz kıyı oltacılığı yönünden oldukça kuvvetli bir meradır yalnız çok çeşitli takımlar yapmalısınız Gece melenur ve mığrı yakalamaya bıkarsınız.Sitemizde takımlar bölümünü incelemizi öneririm.Kalın sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

9 Hafta Önce 01:57 ÖÖ RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-

9 Hafta Önce 03:10 ÖS RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Burhan kardeşim buyur.

9 Hafta Önce 02:08 ÖS RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

gokay
Balıkçı

Katılım Tarihi: 30.10.09

Uyarı seviyesi 0
rastgele..
gökaySmile

4 Gün Önce 01:10 ÖÖ RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

Kilic
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 25.08.10

Uyarı seviyesi 0
Ges ile güzel Levrekler avliya bilirsin.
(sakin Havalar haric ) Bol sanslar.

3 Gün Önce 09:58 ÖÖ RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

turgayakan
Balıkçı

Katılım Tarihi: 24.04.09

Uyarı seviyesi 0
ilker tarafından yazılan metin:
Burhan kardeşim buyur.

eskiden kolum kalınlığında zarganalar vardı kılıç balığı gibi dalyanlar nesillerini tüketti yakında melanurunda sonu öyle olucak küloluk melanurlar olyordu onlarda ufaldı ama levrek kurnaz hayvan dalyana badoslamasına dalmıyor teşekkürler rasgele........
http://www.gelibo...isspor.com
img.webme.com/pic/c/catapulko/iskorpit.png

3 Gün Önce 11:48 ÖS RE: temmuzda avlanabilecek balıklar
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
Anlaşılan dostumuz günübirlikçi galibaGrinGrin
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

Atlanilacak Forum: