tek kelimeyle mükemmel bir video hazırlaması yanlız kamerayı suyun altına nasıl sokuyor ona şaşırdım su gecırmez cameramı kullanmış acaba müzik,te hoş olmuş ellerinize sağlık
cok güzel bir videoydu tşkler bence kamerada güzel cekmişMuhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.
Orjinal yapıtta bir video tabii gereken hassasiyetin gösterilmesi mükemmel daha ne olsun ellerinize sağlık bu kalitedeki yapıtları herzaman zevk ile izliyorum tebriklerADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
Biraz masraf yaparak peşine düşülecek bir tutku buda.
Balık verimini düşürse de Türkiyede de istenildiğinde kaliteli görseller çıkabileceğinin bir göstergesi.
Fakat ekipmanı denemek için yapılan düşük çözünürlükte deneme sürümü bir montaj programıyla düzenlenen bir öncü video diyelim buna
Çardaktaki tatil esnasında Turgay abiye bahsettiğim çekimlerin bir örneği olarak göstermiştim sağolsun o da paylaşmış.
Kamera suya housing denen bir ekipmanla sokuluyor.
Bu su dışında da çekime imkan tanıyor.
Her kamera için olmasada bol çeşidi olan bir ürün biraz pahalı kamera sağlığı açısından da ucuza kaçmamak lazım...
Bundan sonra izleyecekleriniz için değer...
Tanbay S.
Üsküdar/İstanbul-Çardak/Çanakkale
1972-Ankara
BALIKÇILIK AYRI BU ÇEKİM İŞİ ÇOK AYRI BİR SANAT.ÇALIŞMAYI YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.
tanbays tarafından yazılan metin:
Biraz masraf yaparak peşine düşülecek bir tutku buda.
Balık verimini düşürse de Türkiyede de istenildiğinde kaliteli görseller çıkabileceğinin bir göstergesi.
Fakat ekipmanı denemek için yapılan düşük çözünürlükte deneme sürümü bir montaj programıyla düzenlenen bir öncü video diyelim buna
Çardaktaki tatil esnasında Turgay abiye bahsettiğim çekimlerin bir örneği olarak göstermiştim sağolsun o da paylaşmış.
Kamera suya housing denen bir ekipmanla sokuluyor.
Bu su dışında da çekime imkan tanıyor.
Her kamera için olmasada bol çeşidi olan bir ürün biraz pahalı kamera sağlığı açısından da ucuza kaçmamak lazım...
Bundan sonra izleyecekleriniz için değer...
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-
güzel paylaşım devamını bekleriz
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.