ilker tarafından yazılan metin:
Fikretcim,tek kelimeyle mükemmel bir paylaşım,gurur verici videolar,izlememiştim,çok teşekkür ederim arkadaşım ellerine sağlık.
teşekkür ederim ilkecim keşke herkez sizin kadar duyarlı olabilseydi baksana kimse ilgilenmemiş heralde kimse geçmişte bu ülkenin nasıl kazanıldığını umursamıyor sadece sölenecek bişey kalıyor yazık diyorum
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Fikret dostum eline sağlık tek kelimeyle harika bir paylaşım,sağolasın dostum kal sağlıcakla.
teşekkür ederim turgay abi abi açtığım konu üzerine konuşcam üzüldüm doğrusu pek ilgilenmemiş kimse baksana 4 kişi topu topu demekki bu ülke bezılarını ilgilendirmiyor oysaki bu vatan ne zor şartlar altında kazanıldı ah bi anlasalar neyse abi ben görevimi yaptım anlayana kal sağlıcakla abi
Teşekkürler Fikret kardeşim.televizyonda izleyememiştim.
keşke bu görüntüleri hergün gösterse bütün televizyonlar.
gösterilsin ki ...ibret almayanlar ibret alsınmehmet
A*RH
Akdeniz kıyısı Aydın elleri
santor tarafından yazılan metin:
Teşekkürler Fikret kardeşim.televizyonda izleyememiştim.
keşke bu görüntüleri hergün gösterse bütün televizyonlar.
gösterilsin ki ...ibret almayanlar ibret alsın
abi inan ben 10 kez üst üste izledim doyamadım seyretmeye gözlerim doluyo her seyredişimde hele hele beni en çok etkileyen yeri anıtkabire gidiyor paşam paşam diyor seni son kez görmeye geldim ve 110 yaşında ömer dede elinle son kez dokunmak istiyor bu film gerçek abi yapmacık falan değil son kez türkiyede savaşı gören tek şait olan 3 kişi onlarda aramızdan ayrıldılar artık filmi seyretmek istiyorsan abi baştan sona kadar www.youtube.com buraya gir son buluşma yaz 10 bölüm üzerinden eklenmiş kısa kısa tek tek seyret abim bu topraklar nasıl kurtarılmış şimdiki insanlar anlamıyor varsa yoksa para akılları fikirleri yanlız şunu bilmiyorlar herkeze sesleniyorum burdan o gazilerimiz olmasaydı şuan ne siz sarozda balık tutabilirdiniz nede sokaklarda gezebilirdiniz nede işiniz gücünüz olurdu soyadınızı taşıyamazdınız gavur bir ülkede olurdunuz bunun kıymetini bilin bu lafım herkeze geçmişimize sahip çıkalım saygılarımla fikret.....
fikret abi nediyeyim bilemiyorum. trt de seyrettim ve birde sitemizde seyrettim bir kurtuluş savaşı gazisi torunu olarak büyük bir onur duydum.ve dedemin istiklal madalyasını onurla saklıyorum ve özel günlerde gururla takıyorum. inşallah oglumd kıymetini bilir. tekrar teşekkür ederim.
virego1100 tarafından yazılan metin:
fikret abi nediyeyim bilemiyorum. trt de seyrettim ve birde sitemizde seyrettim bir kurtuluş savaşı gazisi torunu olarak büyük bir onur duydum.ve dedemin istiklal madalyasını onurla saklıyorum ve özel günlerde gururla takıyorum. inşallah oglumd kıymetini bilir. tekrar teşekkür ederim.
abi inan gurur duydum ALLAH mekanlarını cennet eylesin teşekkürler abicim
snapperhunter tarafından yazılan metin:
harika video lar paylasim icin tesekkurler
bahri sen taaa dünyanın öbür ucundan seyredince inanıyorumki gurur duymuşsundur bizim yerel tv leri seyredemiyosundur oradan en azından trt nin yayınladığı güzel bir programı siz güzel arkadaslarıma sundum beğendinize sevındım bu aralar balığa cıkmıyosun sanırım havalar orda kötü balık raporlarını bekliyoruz sabırsızlıkla hadi görüşmek dileğiyle kal sağlıcakla..