summerset tarafından yazılan metin:
Tebrikler Turgay abi ekip halinde çok güzel bir av olmuş fotoğraflarda ; balıklarda ; avlakda 10 numara .
Yanlız merak ediyorum abi siz o avlağa balıkçılık yapmayamı dağcılık yapmayamı gidiyorsunuz yaa gördüğüm kadarıyla inmesi bi dert çıkması bi dert o avlağın helal olsun sizlere valla balık uğruna elinizden geleni esirgemeyip hiç bir zahmetten ve zorluktan kaçınmıyorsunuz bu güzel avlarınızın devamını dilerim rastgele.....
Teşekkürler Barış kardeşim,sarp kayalıklar da olsa balık avı için tüm yorgunluklara değiyor,kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Mesaj Sayısı: 193 Katılım Tarihi: 21.07.09 Konum: BURSA > GELİBOLU Yaş : 42
Şu Sarozun el değmemiş doğasına hayranım. Çok güzel kareler almışsınız. Tabi balıklarda bir harika. Tebrikler. Allah muhabbetinizi artırsın. Ortam süper..
Saygıdeğer abilerim maşallah valla balık ile dağcılıkğı bir arada yapmışsınız...aman dikkaat Turgay abicim sen bize daha lazımsın tabiyki diğer abilerde...ellerinize dizlerinize sağlık...saygılarımla...rastgele dostlar....
Tamer ÖZDEMİR
Ankara 1974
(A RH -)
vallahi balıkçımısınız dağcımı anlamadım
gerçekten güzel bir av olmuş,ellerinize sağlık.
paylaşım için teşekkürler turgay abi.resimler harikaRIDVAN -1974-İZMİR
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
IQBABA tarafından yazılan metin:
Şu Sarozun el değmemiş doğasına hayranım. Çok güzel kareler almışsınız. Tabi balıklarda bir harika. Tebrikler. Allah muhabbetinizi artırsın. Ortam süper..
Teşekkürler dostum,bu yaz inşallah geceleri tekne avına bol bol gideriz.Kal sağlıcakla.
alfa147_17 tarafından yazılan metin:
Saygıdeğer abilerim maşallah valla balık ile dağcılıkğı bir arada yapmışsınız...aman dikkaat Turgay abicim sen bize daha lazımsın tabiyki diğer abilerde...ellerinize dizlerinize sağlık...saygılarımla...rastgele dostlar....
Teşekkürler dostum daha dur bakalım önümüzdeki sezon sende eğitimlere katılıcankal sağlıcakla.
ridvan tarafından yazılan metin: vallahi balıkçımısınız dağcımı anlamadım
gerçekten güzel bir av olmuş,ellerinize sağlık.
paylaşım için teşekkürler turgay abi.resimler harika
Sağolasın dostum,macerayla karışık av yapmaya devam.Kal sağlıcakla.