| 114 Hafta Önce 10:28 ÖS |
Solucana Alternatif Yemler? | Düzenleyen
avci22 114 Hafta Önce
|
.jpg)
avci22 Balıkçı

Katılım Tarihi: 22.04.09
 |
Solucan ve benzeri canlı yemleri kullanamadığım için(içim elvermiyor)bunlara alternatif bir yem tavsiyeniz var mı abilerim.Hem deniz hem de tatlı su için.Berkley'in suni yemleri için neler dersiniz.Gerçi çok ucuzda değiller.
Mesut
1974 BAYBURT-EDİRNE |
| |
|
|
| 114 Hafta Önce 11:08 ÖS |
RE:
Solucana Alternatif Yemler? |

zimba Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 18.04.09
 |
bonjo winnov var ama ne derecede doğru reklamları bilmiyorum.fiyatı yaklaşık kargo dahil 60 lira aldım ama deneme fırsatım olmadı.solcan ayarında bir ürün hemde 30 adet sahte yem sadece bunu önerebilirim
Mustafa Zımba
A rh (+) |
| |
|
|
| 114 Hafta Önce 11:29 ÖS |
RE:

TurgaySezgin Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09
 |
avci22 tarafından yazılan metin:
Solucan ve benzeri canlı yemleri kullanamadığım için(içim elvermiyor)bunlara alternatif bir yem tavsiyeniz var mı abilerim.Hem deniz hem de tatlı su için.Berkley'in suni yemleri için neler dersiniz.Gerçi çok ucuzda değiller.
Mesut dostum Berkley yemleri ben kullandım ve verim aldım yalnız 50 metrelerde derin suda,kıyıdan kullanacaksan birşey diyemem ama silikon sahte ile kıyı avcılığında zor derim.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........ |
| |
|
|
| 114 Hafta Önce 11:30 ÖS |
RE:

|
zimba tarafından yazılan metin:
bonjo winnov var ama ne derecede doğru reklamları bilmiyorum.fiyatı yaklaşık kargo dahil 60 lira aldım ama deneme fırsatım olmadı.solcan ayarında bir ürün hemde 30 adet sahte yem sadece bunu önerebilirim
O sahteler tamamıyla palavra sakın ola balık yakalarım diye almayın.Demedi demeyin ona göre.
| |
x 1
|
|
| 114 Hafta Önce 11:38 ÖS |
RE:

ilker Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
|
zimba tarafından yazılan metin:
Önerin güzel ama iş yapıp yapmadığı tartışılır, bence bunlarla balık avında vakit kaybetmeye hiç gerek yok tekneden belki denemek lazım ama kıyıdan ihtimal vermiyorum,nerde o bol balık ki bunları kullanalım.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
|
| |
x 1
|
|
| 114 Hafta Önce 07:03 ÖÖ |
RE:

mehmet Balıkçı

Katılım Tarihi: 01.06.09
 |
Gerçek yem en güzeli.
Mehmet GÜNDÜZ
1974 GELİBOLU |
| |
|
|
| 114 Hafta Önce 03:41 ÖS |
RE:
.jpg)
avci22 Balıkçı

|
Banjo Minowlardan bende aldım ama kullanmaya fırsatım olmadı.Botum Gelibolu'da kaldığı için sırtı için deneme fırsatım olmadı.Solucan veya herhangi bir camlı yemi içime sindiremediğim için kullanamıyorum.Onun için alternatif yem arıyorum.Sardalya,karides ve zargana ile denizde verim alıyorum ama bu yemler tatlı suda dişli balıklar haricinde sazanlarda iş yapmıyor.Bizim Edirne'de sazanlar sanki aralarında anlaşmışlar mısır ve ekmeğe vurmuyorlar.
Mesut
1974 BAYBURT-EDİRNE |
| |
|
|
| 114 Hafta Önce 06:26 ÖS |
RE:

|
avci22 tarafından yazılan metin:
Banjo Minowlardan bende aldım ama kullanmaya fırsatım olmadı.Botum Gelibolu'da kaldığı için sırtı için deneme fırsatım olmadı.Solucan veya herhangi bir camlı yemi içime sindiremediğim için kullanamıyorum.Onun için alternatif yem arıyorum.Sardalya,karides ve zargana ile denizde verim alıyorum ama bu yemler tatlı suda dişli balıklar haricinde sazanlarda iş yapmıyor.Bizim Edirne'de sazanlar sanki aralarında anlaşmışlar mısır ve ekmeğe vurmuyorlar.
Meriç ve Tunca da çok avlandım kullandığım tek yem solucandı,onu da sarayiçine giderken köprünün sol tarafındaki logarın ağzından çıkarırdım ama ne balıklar yakaladım yıl 1986 Arda kuleye gider av yapardım yakaladığım o sazanlar of ta of pabuç gibiydiler valla.
| |
|
|
| 114 Hafta Önce 07:13 ÖS |
RE:
.jpg)
avci22 Balıkçı

|
Abi şimdi mümkün mü.Nerde o balıklar.Biraz irice bir bulgar sazanı yakalarsak sevinir olduk.O bile çıkmamaya başladı.Çevrenin pisliği,bunu yanında belediyenin nehirlere karşı ilgisizliği nehirleri bitirdi.Zaten Ergene bitti.Arda'ya gitmek mümkün mü.Yunanlılar her yerde avlanırken bizde yasak.
Mesut
1974 BAYBURT-EDİRNE |
| |
|
|
| 113 Hafta Önce 01:27 ÖS |
RE:

zimba Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 18.04.09
 |
sahte yemlerde turgay abinin söylediklerine katılıyorum.tatlı su için en güzeli solcan
Mustafa Zımba
A rh (+) |
| |
|