rasgele arkadaşlar ....
aranıza yeni katıldım bende olta balıkçılığına gönül verenlerdenim...temmuz ayı içinde saroza kamp kurmak istiyorum .Bana avlaklar konusunda bilgilendirecek arkdaslara ihtiyacım var ilk gelişim olduğundan biraz kararsızım kömür limanını düşünüyorum sizde bana hangi meralara gitmeliyim konusunda bilgi verirseniz sevinirim bide temmuz içinde hangi balıkları avlayabilirim
tasviyelriniz için şimdiden teşekur ederim
Öncelikle aramıza hoş geldiniz,umarım katılımcı ve paylaşımcı olursunuz.Sitemizde AVLAKLAR konu başlığı altında hemen hemen bütün meralar ile ilgili bilgiler mevcuttur.Kömür limanı şu an oldukça kalabalık dalgıç kulüpleri oraya kamp kurdular ve balık yönünden de zengin bir mera değil,en azından mevsim itibarıyla,kamp kurmayı düşündüğünüz başka bölgeler olursa mutlaka yardımcı oluruz.Bizler buradayız ve elimizden geldiğince dostlarımıza yardımcı olmayı borç bilirz.Kalın sağlıcakla.
Turgay kardeşim yardımın için çok teşekür ederim gerçekten gelibolu meraları yönünden çok zengin bir yer insan karar veremiyo ama gelmişkende yaptığım işe deysin istiyorum mevsim itibariyle acaba en verimli meranız neresi nereye gitmeliyim yardımcı olursan sevinirim ??? tabiki önemli olan stres atıp denizle iç içe olmak bende ilk defa egede avlanıcağım için bir bilene sorma ihtiyacı hissetim arkdaşların bu konuda yardımcı olcağından eminim .......Güzel bir forum sitesi olmuş herkeze emeği için teşekuler .....oltacılğın gelişmi için fikir paylaşımı şart okuyan arkdaşlar lütfen buraya bir iki öneride bulunsunlar nerye kamp kurmalı nerde avlanmalıyım sözü ustalara bırakıyorum
Ben Despot limanını öneririm kamp için oldukça güzel bir bölge en önemlisi içme suyunun olması.Geceleri koy içinden levrek gündüzleri sol taraftan melenur,işkadros avlama şansınız yüksek.Rasgele.
Mustafa KIZILOK
1961 Gelibolu
bolubeyi_001 tarafından yazılan metin:
rasgele arkadaşlar ....
aranıza yeni katıldım bende olta balıkçılığına gönül verenlerdenim...temmuz ayı içinde saroza kamp kurmak istiyorum .Bana avlaklar konusunda bilgilendirecek arkdaslara ihtiyacım var ilk gelişim olduğundan biraz kararsızım kömür limanını düşünüyorum sizde bana hangi meralara gitmeliyim konusunda bilgi verirseniz sevinirim bide temmuz içinde hangi balıkları avlayabilirim
tasviyelriniz için şimdiden teşekur ederim
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...