Eline sağlık,yine çok güzel bir av gerçekleştirmişsin,tebrikler inşallah oltan herdaim dolu olur,rasgelsin...
Şunu da söylemeden geçemiiyeceğim,arkadaşlar bugüne kadar nerede balık varsa bizler hiç kimseden esirgemedik,sürü gördük yazdık,şu avlakta çok balık var dedik herkes tutsun istedik,sitemize üye olupta bazı misafir arkadaşlar var onlarda bu avlaklardan faydalandılarvoliciler ağcılar ve gece dalanlarda sitelerde cirit atıyor bunu göz önüne alarak siteye rapor koyan arkadaşlardan avlak yerlerini göstermemelerini rica ediyoruz.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Şansın bol olsun hocam inşallah daha irileri nasibin olur bugün hep beraberkeyifli bir av oldu o kadar bol balık var iken hakikaten sahteyi yedirebilmek büyük şanstı devamına diyelim rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,ilker söylediklerin doğru tespitler bende artık elimden geldiğince dikkat ediyorum,ayrıca forumda cevap yazarken ve soru sorulurken meralar paylaşılmamalı gerekirse özel mesajlaşmalı.
resimciii tarafından yazılan metin:
dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,ilker söylediklerin doğru tespitler bende artık elimden geldiğince dikkat ediyorum,ayrıca forumda cevap yazarken ve soru sorulurken meralar paylaşılmamalı gerekirse özel mesajlaşmalı.
Aynen katılıyorum hocam kimse artık kusura bakmasın öyle sessiz sessiz gelip balık avlamak yok,bu güne kadar bizler kimseden ne balığı nede avlak yerimizi kıskandık ama şimdi bakıyorum da bazı arkadaşlar geliyor, avlıyor ve gidiyor eeee avladıklarında gözümüz yok yokta bu platform da paylaşmıyacaklarsa o zaman burdan bilgi almalarına da gerek yok.Kal sağlıcakla.Rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
resimciii tarafından yazılan metin:
Aynen katılıyorum hocam kimse artık kusura bakmasın öyle sessiz sessiz gelip balık avlamak yok,bu güne kadar bizler kimseden ne balığı nede avlak yerimizi kıskandık ama şimdi bakıyorum da bazı arkadaşlar geliyor, avlıyor ve gidiyor eeee avladıklarında gözümüz yok yokta bu platform da paylaşmıyacaklarsa o zaman burdan bilgi almalarına da gerek yok.Kal sağlıcakla.Rasgele.
aynen çok doğru avlanacak arkadaşlara mera yeri koordinatı veririm özel mesaj atmaları yeterli ama ben oraya gittim yakalayamadım demek yok benim kullandığım yemler bunlar yem faktörü ve zaman saat hava yem çok çok önemli http://www.gelibo...isspor.com
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
Tebrikler Ellerine sağlık güzel Levrekler Eskiden mera Paylaşmayanlara sitemde bulunuyordum ama Haklı olduklarını Gözlerimle gördüm Meraları Patlatmak için Sadece siteleri takip eden Adiler var Zaten sevdiğimiz Dostlarımız ile bu konuda bir anlaşmazlığımız olmaz Tum doslarımıza rast geleADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
Mesaj Sayısı: 436 Katılım Tarihi: 12.08.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 38
Güzel av olmuş,ellerinize sağlık şansınız daim olsun
[i][img][/img][i]Mehmet Bay
1973-İstanbul,Avcılar[/i][/i] NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]