İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
ya ilker imrandim şimdi bak çok güzel yer balık yoktu anlaşılan olsun sağlık olsun siz güzel insanların sohbetınden gerıye kalna bu resımler güzel mangal sohbet insan daha ne istesinki bu hayattan inşalah başka avlarda görüşmek üzere kal sağlıcakla ..
Mesaj Sayısı: 104 Katılım Tarihi: 10.05.09 Konum: kocaeli Yaş : 42
ilker bir gün gelelimde şu koyun limanına bizide götür arkadaşım çok merak ettiğim bir mera gerçekten bir gece avı yapmayı çok isterim selamlar saygılar..........
Mesaj Sayısı: 425 Katılım Tarihi: 05.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 33
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Keyfinize diyecek yok,dönüşte arasaydınız keşke.
Abi haklısın limandan çıkınca msj geldi sen aramışsın ama o ara tel çekmeyince sonra unuttuk karambole geldi.
Geliboluya vardığımızda İlker abi arayalım vs dedi bu seferde saatte geç olunca ben vakit kaybetmek istemedim ve bir dahaki sefere acısını çıkartırız dedim bir an önce yola koyuldum.
Abi haklısın limandan çıkınca msj geldi sen aramışsın ama o ara tel çekmeyince sonra unuttuk karambole geldi.
Geliboluya vardığımızda İlker abi arayalım vs dedi bu seferde saatte geç olunca ben vakit kaybetmek istemedim ve bir dahaki sefere acısını çıkartırız dedim bir an önce yola koyuldum.
Neyse sağlık olsun bir dahakine artık.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
santor tarafından yazılan metin:
güzel bir gün geçirdiğiniz belli.ne güzel
ancak,Turgay arkadaş oralarda pek balık bırakmamış galiba
Mehmet abi balık tuttuk,hatta deniz kıyısında temizledik sadece resim çekmedik
fikret tarafından yazılan metin:
ya ilker imrandim şimdi bak çok güzel yer balık yoktu anlaşılan olsun sağlık olsun siz güzel insanların sohbetınden gerıye kalna bu resımler güzel mangal sohbet insan daha ne istesinki bu hayattan inşalah başka avlarda görüşmek üzere kal sağlıcakla ..
İnşallah arkadaşım,çok teşekkür ederiz.
cem safak tarafından yazılan metin:
ilker bir gün gelelimde şu koyun limanına bizide götür arkadaşım çok merak ettiğim bir mera gerçekten bir gece avı yapmayı çok isterim selamlar saygılar..........
Ne demek,her zaman ,sağlıcakla kal.
mt17 tarafından yazılan metin:
Muhabbetiniz daim olsun. İmrenilecek bir av gerçekleştirmişsiniz. Tebrikler.
Teşekkürler kardeşim,sağolasın.
eyard tarafından yazılan metin:
Abicim siz basbaya piknik yapmışsınız.Balık bahane şişler şahane afiyet olsun.
Çok teşekkürler dostum beraberde yapıcaz inşallah,levrekler önümüzde cirit atıyordu,biraz daha büyüsünler sezonda icabına bakıcaz
Trolling tarafından yazılan metin:
Aynen doğru söylüyor.
poseidon17 tarafından yazılan metin:
Ortam,deniz,hava,herşey mükemmel,varsın bu seferde balık resmi olmasın,ellerinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler Mustafacım.
ergenlaci17 tarafından yazılan metin:
sarozda hangi gün güzel olmazki.çok güzel bir muhabbet olmuş birgün bizlerde aranızda olabiliriz inşallah.paylaşım için teşekkürler...
Oda olucak inşallah azizcim,orada geçen zamanlarının acısını çıkartıcaz,kal sağlıcakla.
guneyli tarafından yazılan metin:
Of ilker abi offf,
Pazar günü bile çalışıyorum bana yaptığınız işkenceye bak valla
Keyifiniz daim olsun.
Saygılarımla,
İğneniz keskin olsun.
Güzel günler daha çok yaşıycaz emrecim,pazar günüde çalıştığına göre işler yoğun heralde,keyfin yerinde olsuni k.i.b kal sağlıcakla.
tekin35 tarafından yazılan metin:
Balık bahane ortam şahane sevgili dostlar..
Teşekkür ederim tekin ağbey,sağolasın.
susurluklu tarafından yazılan metin:
ilker abiii yasantınız harika havada güzel rastgele abicim harika resimler yakalamışsınn.
Teşekkürler tayfuncum ben sana gidelim dedim ama sen illede karaağaç dedin hehehe
Trap tarafından yazılan metin:
Oh yarasın İlker, o geceden sonra yatılırmı, keşke bırakma olta atsaydınız bari.............
Abi zaten sabaha karşı yattık olta atcak hal kalmadı yaw
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
abi karaagaaca gittim yeminle denize 100 mt varken geri döndüm ne miş oralar yavhu adam ölse kimsenin ruhu duymaz bide benim araba allaha emanet kalsam orda kim gelecek yav..hemem döndüm..