Bir eylül bizim alanyadaki su ürünlerinin kafadan uydurduğu KUZU balığı yasağının kalktığı gündürAslında bu balık icin biz amatörler icin bir yasak söz konusu değildir.Hoş Ticariler icinde yani ufak balıkcılar icin (gırgır tekneleri haric) de boy olarak bir kısıtlama söz konusudur yaaa işte neyse konuya dönelim.1-9-2009 sabahı saat 5.30 da Kargalar kahvaltısını yapmadan denize acıldım etraf karanlık siglonu actım yarım yol seyrediyorum,ortalama 45 dk 1 saatlik yoldan sonra meraya vardım güzel benden başka bir tane tekne var sonarı actım capariyi saldım sonrası videoda
Seyrettiğiniz gibi işte rast gelsin derler yaaa rast geldi umarım bir kac dakika sizde benim eriştiğim heyecana erişmissinizder selamlar
Rauf usluer 1948 Arh+
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Tebrikler Rauf abi çok güzel bir av olmuş ; İnşallah birdahaki avda kuzu kadar kuzular çeker yüzlerimizi daha bir güldürürsün Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
Sevgili Rauf abi uzun zamandan beri seni görememiştik çok güzel bir video ve balıklarla dönüşüne çok sevindim ,çok sağlıklı ve iyi gözüküyorsun,güzel avlarına bir yenisini daha eklemişsin paylaşım için teşekkürler abicim videoyu siteye ekledim
Saygılar
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Sevgili Rauf abicim,
İlkerin dediği gibi uzun zamandır görünmüyordun ,seni özlemişim ustacım.
videonun başında bu işin sonunda kesin bir süpriz var demiştim yanılmamışım.
tebrikler ustacım ellerine sağlık,paylaşım için teşekkürler.RIDVAN -1974-İZMİR
Kıymetli arkadaşlarım,kardeşlerim maalesef alanyada yazlar bizim tırakyaya benzemiyor cok sıcak ve nemli sıcak neysede nem berbat dikkat adin bizim oraların rutubeti değilinsanın vucudu yapış yapış.kafa kahıdı birazeskidi o sıcakta denizde av olmuyor ayrıca bu sene karavan aldım onunla biraz işlerim vardı seneye inşallah geliboluya kısmet olursa uzanacak kadar bir gezi yapıcağiz.Aslında böyle ilgi cekici değişik avlar yaparsam zaten konuyu acarım ama genelde daha evvel actığım konulara benzer balık avlarımı genelde koymuyorum buda benim prensibim böylece aklınızda tereddüd kalmasın ben hep buradayım selamlar.
Haftalık Kamptan Bir görüntü Rauf usluer 1948 Arh+
Rauf abi geliboluya gelirsen mutlaka görüşmek isterim hatta beraber balık avına bile gitmek isterim selamlar abi
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Rauf abi tebrikler.Kuzu arar iken sinarit piyango olmuş eeee kısmet işte deniz ana ne isterse onu veriyor.Afiyet olsun abi.Ayrıca Gelibolu ya kadar uzanırsan karavan ile mükemmel bir tatil yapacağına emin ol,teknede bol rasgele abi.....Kal sağlıcakla...
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Rauf tarafından yazılan metin:
Kıymetli arkadaşlarım,kardeşlerim maalesef alanyada yazlar bizim tırakyaya benzemiyor cok sıcak ve nemli sıcak neysede nem berbat dikkat adin bizim oraların rutubeti değilinsanın vucudu yapış yapış.kafa kahıdı birazeskidi o sıcakta denizde av olmuyor ayrıca bu sene karavan aldım onunla biraz işlerim vardı seneye inşallah geliboluya kısmet olursa uzanacak kadar bir gezi yapıcağiz.Aslında böyle ilgi cekici değişik avlar yaparsam zaten konuyu acarım ama genelde daha evvel actığım konulara benzer balık avlarımı genelde koymuyorum buda benim prensibim böylece aklınızda tereddüd kalmasın ben hep buradayım selamlar.
Haftalık Kamptan Bir görüntü
Rauf abicim 1000 yıldızlı otelineize bayıldım,hayallerimi süsleyen bir paylaşım olmuş teşekkürler abicim.
otelinizde uzun ve mutluluk dolu günler dilerim.RIDVAN -1974-İZMİR
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Rauf abi tebrikler.Kuzu arar iken sinarit piyango olmuş eeee kısmet işte deniz ana ne isterse onu veriyor.Afiyet olsun abi.Ayrıca Gelibolu ya kadar uzanırsan karavan ile mükemmel bir tatil yapacağına emin ol,teknede bol rasgele abi.....Kal sağlıcakla...
Teşekkürler Turgay şimdilik niyetim geliboluya kadar gelmek kısmet olursa selamlar.
Rauf usluer 1948 Arh+