Aman Allahım[b]!!!!! ,son yıllarda gördüğüm en güzel levrek bu.
vallahi roman okur gibi okudum ve korkunç keyif aldım.
harika paylaşımınız için teşekkürler.[/b]
RIDVAN -1974-İZMİR
Mesaj Sayısı: 160 Katılım Tarihi: 04.09.09 Konum: Çanakkale / Merkez / Biga Yaş : 29
Kafamı taşlara vurucam. Maşallah bu hayvanı resimlerde görmekten bıktım usandım. Bana işi gücü bıraktırıcak sonunda yada balıktan temelli soğutacak. Nazarda etmiyorum üstüne üstlük çalışıyorumda ama yok gene yok Maşallah Daha büyükleri gelir inşallah.
Gökçe & Nurettin Yücel
Çanakkale Biga Arh + 1982 www.geliboluoltac...
Ne yazayım burakcım,tek kelimeyle harika bir anlatım ve harika bir levrek,ben sana sitemize hoşgeldin bile demiyorum,gümbür gümbür geldin be arkadaşım of maşşallah,sizler böyle balık tutuyosunuz ya tüm içtenliğimle söylüyorum,ben çok seviniyorum,her şey gönlünüzce olsun,bu sevdedan,bu güzelliklerden tüm arkadaşlarım inşallah nasibini alır saygılarımla,canıgönülden tebrikler.....
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
BENDE COK SEVİNDİM ABİ BEN BU SİTENİN TEK BALIKTUTAMAYAN ELEMANI BENİM Bİ OKUN ÜFLEYİM BANA YAV USATALAR..Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
Mesaj Sayısı: 796 Katılım Tarihi: 20.11.09 Konum: Çanakkale Yaş : 30
harika bir balık hemde el emeği ile hazırlanmış bir aparatla tutulması daha harika tebrikler.bende aynı abimiz gibi o canavarı olta ucunda görsem yaz kış demeden atlarım denize misafiri yolda karşılarımdevamının gelmesi dileğiyle rastgele...
Turgay Beyin bize olan yardımı ve samimiyetini hiç bi yerde görmedim.O yüzden buraya ani giriş yaptım.Tanışmak bile nasip olmadı arkadaşlar herkese selam olsun livarınız dolu olsun.Kalın sağlıcakla!
Burak Alisir tarafından yazılan metin:
İSTANBUL POyrazköy evet.
Benimde sık gittiğim yerlerden genelde Çocukları ve Eşimi götürürdüm tepede yaz sıcağında Püfür püfür esen havası muazzam manzarası ile muhteşem bir yer ADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
paylaşım için teşekkürler çok güzel bir rapor olmuş ; balık içinse söyleyebileceğim tek şey mükemmel bir av inşallah bu güzel avlarınız daim olur Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979