Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Gelibolu Cam Sahteleri(GES) » Model ve Çeşitleri
POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

120 Hafta Önce 09:40 ÖS POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 24 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
Piyasada 22,5-25 tl.den satılan,bazı sitelerde ise orjinal olmayıpta iğne ve halkaları takılmamış olarak 10 tl.ye satılan ve sözde Cam Sahte adı altında bazı kişilerin patent aldım bahanesiyle insanlara pazarlamaya devam ettiği denenmemiş ve netice alınmamış ürünlere karşılık gerçek üretici ve bu ürünleri ilk defa biz oltacıların kullanımına sunan arkadaşlarla yaptığım görüşme neticesinde iğneleri,halkaları takılmış direk kullanıma hazır halde SADECE SİTEMİZ ÜYELERİNE 20tl.ücret karşılığında gönderileceğini tüm arkadaşlarıma bu konu başlığı altında duyuruyorum.Talep edilen sahteler,kullanımı,arıza ve onarımı ile ilgili tüm soru ve istekler buradan siz arkadaşlarımıza cevaplandırılacaktır.Hayırlı olsun.

GES İLE YAPILAN BAZI AVLAR
www.imagesdock.com/tr/image-E9F8_4BC5A6D0.jpg

Talip Özkan SEZGİN adına
POSTA ÇEKİ HESAP NO:6203941

BANKA HESAP NO:Turgay Sezgin adına GELİBOLU İNG BANK 7069927
İRTİBAT: 0544 422 4967 - 0286 566 6792[/xhide][/xhide]
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

x 1
120 Hafta Önce 10:01 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

omerh
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 25.04.09

Uyarı seviyesi 0
Abi nede güzel bir konu açmışsın . Çok makbule geçti. Biz Gelibolu dayız alabiliyoruz. Beni ilgilendiren Site üyelerine indirim. Üyelerimiz adına teşekkürler abi. Bu sahteler daha çok iş yapar. Bizzat ben hafta sonu denedim. Millette balık yok. Bizim ekipte 8 tane Lüfer. Yeterki sahteyi suya düşür. Hooop ağzında.Sahte kuğu gibi maşallah.Süzülüyor. Bana şöyle kendiliğinden otomatik tutar bir tane yapında hafta sonuna yetişsin abi. Zaten tırışkadan bir rapala 10 tl.den başlıyor. Haydi herkese Rasgele...
Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com

120 Hafta Önce 12:17 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

caberia
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 20.05.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgili turgay abi selamlar ben senden 8 adet ges almak istiyorum bunlarınsa seçimini tamamen sana bırakıyorum avlarında en çok kullandığın gesler olması benim tercihimdir.avlarımıda marmaranın karadenize açıldığı yerlerde yapmayı düşünüyorum bunuda göze alırsan sevinirim sevgiler
Mustafa ÖZCAN
B rh+ 1982
A.hisarı/İSTANBUL

120 Hafta Önce 04:09 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

miller
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 18.04.09

Uyarı seviyesi 0
Turgay bey bende istiyorum ama İstanbulda GES le de avlansan tık yok acaba sizin orada avlanabilirmiyim Yanlız avlağa sen götürecen Wink

120 Hafta Önce 09:03 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
caberia tarafından yazılan metin:
Sevgili turgay abi selamlar ben senden 8 adet ges almak istiyorum bunlarınsa seçimini tamamen sana bırakıyorum avlarında en çok kullandığın gesler olması benim tercihimdir.avlarımıda marmaranın karadenize açıldığı yerlerde yapmayı düşünüyorum bunuda göze alırsan sevinirim sevgiler

Mustafa dostum sana yollıyacağım Ges lerin 4 tanesi levrek iğneli,2 tanesi lüfer iğneli ve 2 tanesi melenur iğneli olucak.Ayrıca balık avın için de sana garanti veriyorum yeterki uygun avlak,uygun zaman ve uygun hava şartlarını değerlendir hepsi bu.Kal sağlıcakla.Rasgele...

120 Hafta Önce 09:06 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
miller tarafından yazılan metin:
Turgay bey bende istiyorum ama İstanbulda GES le de avlansan tık yok acaba sizin orada avlanabilirmiyim Yanlız avlağa sen götürecen Wink

Ayıpsın Adil abi,hele kasımı bekle ben sana haber veririm,hem yakalar hemde deniz kıyısında mangalda lüpletiriz yağlı yağlı nede güzel olur vallahi yeterki allah sağlık versin.Kal sağlıcakla...

120 Hafta Önce 09:25 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TekAdam
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 13.10.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay merhaba,

Bahsi geçen sahtelerden bende almak isterim, ancak modelleri hakkında nasıl bilgi alabilirim. Ayrıca Maldive Adaları'na yapacağımız av seyehatinde de kullanabileceğim Popper tarzı modeller de var mı, bu konu hakkında vereceğin bilgiler doğrultusunda siparişimi vermek istiyorum.

Hoşçakal..
Süleyman Kahramanoğlu
Silivri-İst.-1968Arh+
Team-T (İstanbul)

www.picturelines.com/images/5prp3cfxnfioma9twf1j.jpg
"Member of IGFA"

120 Hafta Önce 09:28 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

orhan
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 14.04.09

Uyarı seviyesi 0
Abim Smile çok yerinde bir hareket,en azından balık tutması garanti Grin
Orhan
1969 Adana
A Rh ( + )
Sevgi,Saygı,Hoşgörü
Taytay

120 Hafta Önce 11:07 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
TekAdam tarafından yazılan metin:
Sevgili Turgay merhaba,

Bahsi geçen sahtelerden bende almak isterim, ancak modelleri hakkında nasıl bilgi alabilirim. Ayrıca Maldive Adaları'na yapacağımız av seyehatinde de kullanabileceğim Popper tarzı modeller de var mı, bu konu hakkında vereceğin bilgiler doğrultusunda siparişimi vermek istiyorum.

Hoşçakal..

Buralarda özellikle ben ve arkadaşlarımın kullandığı bu sahteler ile bir çok ava imza attık,Alanya,İskenderun,İzmir,Osmaniye ve daha gönderdiğim bir çok yerde arkadaşlarım çeşitli balıklar avladılar.Maldive adalarında da iş yapacaklarına eminim kal sağlıcakla...

120 Hafta Önce 01:41 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Reklam değil gerçek,gönderdiğim GES ile balık alan bazı arkadaşlardan örnekler.

http://www.balikt...1&PN=4

sayfa:4

http://www.balikt...7420#77420

sayfa:3

http://www.baliks...k-levregi/

sayfa:1

120 Hafta Önce 09:49 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen caberia 120 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

caberia
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 20.05.09

Uyarı seviyesi 0
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
caberia tarafından yazılan metin:

Mustafa dostum sana yollıyacağım Ges lerin 4 tanesi levrek iğneli,2 tanesi lüfer iğneli ve 2 tanesi melenur iğneli olucak.Ayrıca balık avın için de sana garanti veriyorum yeterki uygun avlak,uygun zaman ve uygun hava şartlarını değerlendir hepsi bu.Kal sağlıcakla.Rasgele...

ondan şüphem yok zaten , şimdiden çok teşekkürler turgay abi sağol.işallah raporlarınıda paylaşırız burdan sevgiler Smile
Mustafa ÖZCAN
B rh+ 1982
A.hisarı/İSTANBUL

120 Hafta Önce 11:01 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Bugün tamamaldığım GES kullanımına ait video yarından itibaren tüm dostların bilgisine sunulacak ayrıca GES almak isteyen arkadaşlara 1 adet te ücretsiz olarak bu CD den yollanacaktır.Tabi ki kişi bazında.Mustafa dostum senin GES leri yarın Cd biter ise yollıcam veya en geç pazartesi kargo eder bildiririrm içine bir adette kullanım ve tanıtım CD si koyucam.Kal sağlıcakla...

120 Hafta Önce 03:36 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

guneyli
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 09.05.09

Uyarı seviyesi 0
Foruma ve balıkçıya hizmet böyle olur. Teşekkürler Turgay abi. Rüştünü ispatlamış sahtemiz tüm üyelerimizin yüzünü güldürür inşallah.

Abi bu arada benim şapkayı aman sakla, gelince onunla ava çıkacağım. Şapkasız çıkmam abi ona göre.

Saygılarımla,

İğneniz keskin olsu.
Emre ÖZGÜN
1974
BURSA

120 Hafta Önce 09:13 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
guneyli tarafından yazılan metin:
Foruma ve balıkçıya hizmet böyle olur. Teşekkürler Turgay abi. Rüştünü ispatlamış sahtemiz tüm üyelerimizin yüzünü güldürür inşallah.

Abi bu arada benim şapkayı aman sakla, gelince onunla ava çıkacağım. Şapkasız çıkmam abi ona göre.

Saygılarımla,

İğneniz keskin olsu.

Gelince hallederiz dostum.Cd işi de bugün çok şükür bitti,artık film gibi dostlar izlesin herkezin beğeniceğini umuyorum.Kal sağlıcakla...

120 Hafta Önce 10:15 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Mustafa ve Tunç kardeşim sahteleriniz ve cd leriniz aras kargoya teslim edildi Pazartesi elinizde bol balıklı avlar ve iyi seyirler dilerim.Kalın sağlıcakla...

120 Hafta Önce 12:24 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

efendi
Balıkçı

Katılım Tarihi: 17.04.09

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi eline sağlık sahte ile birlikte kullanım cd si de göndermen çok isabetli olmuş.Teşekkürler.
Turgut
1983 Gelibolu

120 Hafta Önce 02:36 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

fcb_bo
Üye

Katılım Tarihi: 23.07.09

Uyarı seviyesi 0
Turgay kardeşim bankalar da havale üçreti çok fazla.Sen PTT gidiyorsunposta çeki hesabı açtırıyorsun ozaman havale ücreti 1 TL.Alıcınıda hesabı varsa o zaman sıfır SIFIR TL lütlen alıcı müşterilerini düşün.

120 Hafta Önce 02:54 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

miller
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 18.04.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay merhaba,

Hoşçakal..

Buralarda özellikle ben ve arkadaşlarımın kullandığı bu sahteler ile bir çok ava imza attık,Alanya,İskenderun,İzmir,Osmaniye ve daha gönderdiğim bir çok yerde arkadaşlarım çeşitli balıklar avladılar.Maldive adalarında da iş yapacaklarına eminim kal sağlıcakla...

Sevgili Turgay eğer Süleyman Maldivlerde Senin sahtelerle Bir Trofe alısa Yurdışına açıldın gitti Hadi Süleyman Göreyim seni Maldivlerde Gelibolu Fırtınası estir Grin

120 Hafta Önce 08:59 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
miller tarafından yazılan metin:
Sevgili Turgay merhaba,

Hoşçakal..

Sevgili Turgay eğer Süleyman Maldivlerde Senin sahtelerle Bir Trofe alısa Yurdışına açıldın gitti Hadi Süleyman Göreyim seni Maldivlerde Gelibolu Fırtınası estir Grin

Hiç şüphem yok Adil abi,bugün kü tüm uğraşımız bu sahtelerdi,yarın hazır olur va pazartesi günü kargo ederim inşallah..

120 Hafta Önce 09:40 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

sarimustafa
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 27.06.09

Uyarı seviyesi 0
Güzel bir uygulama Turgay tebrikler burada 20 tl.ye alıyorduk şimdi bayağı ekonomik bir fiyata alıcaz sayende sağolasın..
Mustafa KIZILOK
1961 Gelibolu

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO