Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Gelibolu Cam Sahteleri(GES) » Model ve Çeşitleri
POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

120 Hafta Önce 09:46 ÖS POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

hatice
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 05.10.09

Uyarı seviyesi 0
desene artık ucuz sahte alıcaz teşekkürler valla
Hatice ÇIRAK
1964 Gelibolu
Örnek Market

120 Hafta Önce 10:13 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 68 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

lagger
Üye

Katılım Tarihi: 17.10.09

Uyarı seviyesi 0
20 tl cok fazla neden okadar pahalı

120 Hafta Önce 10:21 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TekAdam
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 13.10.09

Uyarı seviyesi 0
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
TekAdam tarafından yazılan metin:
Sevgili Turgay merhaba,

Bahsi geçen sahtelerden bende almak isterim, ancak modelleri hakkında nasıl bilgi alabilirim. Ayrıca Maldive Adaları'na yapacağımız av seyehatinde de kullanabileceğim Popper tarzı modeller de var mı, bu konu hakkında vereceğin bilgiler doğrultusunda siparişimi vermek istiyorum.

Hoşçakal..

Buralarda özellikle ben ve arkadaşlarımın kullandığı bu sahteler ile bir çok ava imza attık,Alanya,İskenderun,İzmir,Osmaniye ve daha gönderdiğim bir çok yerde arkadaşlarım çeşitli balıklar avladılar.Maldive adalarında da iş yapacaklarına eminim kal sağlıcakla...

Sevgili Turgay,

Bildiğin üzere Maledive Adalarına yapacağımız seyahat zamanı hızla yaklaşıyor, bu bağlamda ellerinle yaptığın meşhur GES seçimini seyahat dönüşüne erteledim, döndüğümde güzel bir kombinasyon yapacağım ve kendim gelip alacağım ki, seninle de tanışma fırsatını yakalamış olacağım.

Görüşmek üzere, hoşçakal..
Süleyman Kahramanoğlu
Silivri-İst.-1968Arh+
Team-T (İstanbul)

www.picturelines.com/images/5prp3cfxnfioma9twf1j.jpg
"Member of IGFA"

120 Hafta Önce 10:27 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay merhaba,

Bahsi geçen sahtelerden bende almak isterim, ancak modelleri hakkında nasıl bilgi alabilirim. Ayrıca Maldive Adaları'na yapacağımız av seyehatinde de kullanabileceğim Popper tarzı modeller de var mı, bu konu hakkında vereceğin bilgiler doğrultusunda siparişimi vermek istiyorum.

Hoşçakal..

Buralarda özellikle ben ve arkadaşlarımın kullandığı bu sahteler ile bir çok ava imza attık,Alanya,İskenderun,İzmir,Osmaniye ve daha gönderdiğim bir çok yerde arkadaşlarım çeşitli balıklar avladılar.Maldive adalarında da iş yapacaklarına eminim kal sağlıcakla...

Sevgili Turgay,

Bildiğin üzere Maledive Adalarına yapacağımız seyahat zamanı hızla yaklaşıyor, bu bağlamda ellerinle yaptığın meşhur GES seçimini seyahat dönüşüne erteledim, döndüğümde güzel bir kombinasyon yapacağım ve kendim gelip alacağım ki, seninle de tanışma fırsatını yakalamış olacağım.

Dostum gelirken elinde kullanmadığın maket balıklar var ise onlarıda getir,görüceksin ki onlara yeni bir hayat verip av verimini ikiye katlıcam.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

120 Hafta Önce 10:29 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 68 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

120 Hafta Önce 11:26 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

lagger
Üye

Katılım Tarihi: 17.10.09

Uyarı seviyesi 0
çarpma piyasada 50 krş, halka da 20 krş, ama siz 2,5 tl alıyorsunuz ilave olarak sizce bu etikmidir.

120 Hafta Önce 11:46 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

Admin
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
lagger tarafından yazılan metin:
çarpma piyasada 50 krş, halka da 20 krş, ama siz 2,5 tl alıyorsunuz ilave olarak sizce bu etikmidir.

Selamlar öncelikle hoşgeldiniz demek geliyo içimden ama pek hoş gelmedinizi görüyorum. Yeni üye olup kendinizi tanıtmadan eleştirilere başlamışsınız.Eleştirebilirsiniz bu en doğal hakkınız ama yeni üye olup direk bu konu üzerine gitmeniz biraz kafa karıştırıcı...:=) keyifli paylaşımlar...
Sercan SEZGİN GELİBOLU-1987
0 Rh(+)

120 Hafta Önce 11:51 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

omerh
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 25.04.09

Uyarı seviyesi 0
Lagger dostum Hoşgeldin. Önce şu İmza ayarlarını bir yap bakalım. Sen kimsin kendini tanıt. Sitede bunca konu varken neden bu konuya odaklandın. İyi paylaşımlar.
Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com

120 Hafta Önce 11:53 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Sevgili lagger;

Siteye üye olduğunuz saatten itibaren sizi takip ediyorum,öncelikle sitemize hoşgeldiniz,imza ayarlarınızı ekleyerek size hitapta bir kusur işleme gibi bir yanlışlığa düşmeyelim.

Sözkonusus cam sahte,sitemizde daha önce de istenmiş ve yöneticiler tarafından sponsorumuzun da haberi doğrultusunda,isteklerin özelden yapılması konusunda konuşulmuştufakat yoğun talep üzerine bunu tek konuda paylaşılmasına ve site üyelerine piyasa değeri 20 tl olan cam sahtelerin 12.5 tl den verilmesi düşünülmüş ve bu başlık altında sunulmuştur,aynı şekilde sponsorumuz tarafından onarılabilinir şekilde yıpranan,kırılan ve deforme olan sahteler garantiye alınmıştır bu sadece site üyelşerimizedir sizin sorularınızda ise çarpıcı ve yıpratıcılık olduğunu 20tl olan sahtelerden12.5 indirildiği halde halka ve çarpma gibi malzemelerin etikliğinden bahsediyosunuz kaldı ki halka varkutusu 3tl(10ad),çarpma var 100krş,çarpma var tanesi2.5tl siz bu sahtelerin üzerine takılan çarpma ve halkaların hangi marka ve kaç tl olduğunu nerden biliyosunuz?
cam sahte yapmayı nerden öğrendiniz diye bir soru sormuşsunuz,çok mu merak ettiniz,paylaşım yapılmış,çok merak ettiyseniz buyurun paylaşımı örnek alarak burada sunun ilk alıcınız ben olucam

Sevgili lagger sitemizde gerçekleşen tüm konular gözetimimiz altındadır,sitemiz paylaşım sitesidir balık avıyla ilgiliyseniz daha çok balık üzerine ve bu cam sahtelerle nasıl balık yakalanacağı üzerine soru sorabilirdiniz,sorularınızda tamamen ard niyet seziyorum ve konulara yaklaşımınızın biraz daha yapıcı olmasından yana olmanızın gerektiğini düşünüyorum

Keyifli paylaşımlar diliyorum

geliboluoltacilari yönetimi

i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

120 Hafta Önce 12:09 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 54 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TekAdam
Gümüş Üye

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay merhaba,

Hoşçakal..

Sevgili Turgay,

Dostum gelirken elinde kullanmadığın maket balıklar var ise onlarıda getir,görüceksin ki onlara yeni bir hayat verip av verimini ikiye katlıcam.Kal sağlıcakla.

Tamamdır sevgili Turgay, mesaj alınmıştır. Wink
Süleyman Kahramanoğlu
Silivri-İst.-1968Arh+
Team-T (İstanbul)

"Member of IGFA"

120 Hafta Önce 12:19 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TekAdam
Gümüş Üye

Uyarı seviyesi 0

Selam,

Bu konuya bulaşmak istemesem de mecburen bulaşacağım.

Sizin bu yaptığınız "etik" midir? Kimse size bu sahteyi alacaksınız demiyor, kaldı ki, rüştünü ispatlamış bu sahteyi alan arkadaşlarımız ya da ben enayimiyiz?

Önce satılan bu sahtenin hakkında detayları alarak bu soruyu sorsaydınız çok daha mantıklı olurdu, madem sizin bahsettiğiniz fiyatlarda malzeme var ve bulabiliyorsunuz, o zaman 10 TL'ye satılan sahtelerden alın ve kullanın, sizin için daha uygun bir seçim olur.

Emeğe saygı lütfen..
Süleyman Kahramanoğlu
Silivri-İst.-1968Arh+
Team-T (İstanbul)

"Member of IGFA"

120 Hafta Önce 12:31 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

FUCUCUOGLU
Üye

Katılım Tarihi: 09.08.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay mesajımı şimdi atıyorum hafta sonu olduğu için havaleni yarın yapıcam.
Model 1: 1 Adet
Model 3: 1Adet
Model 5: 1 Adet
Model 8: 1 Adet
Ücret alıcıdan Yurt içi kargo ile gönderebilirsin
Alıcı :
Saffet FUÇUCUOĞLU
Akçansa Çimento San. ve Tic.A.Ş.
Mahmudiye Beldesi
Ezine - Çanakkale

Saygılarımla

120 Hafta Önce 06:04 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

agaydemir
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 17.04.09

Uyarı seviyesi 0
selam dostum Turgat bende model no 2, model no 10 ve model no 17 den istiyorum.özelden adresimi bildiririm.şimdiden teşekkürler
Aydın Aydemir

İstanbul/Küçükyalı-1966 0 Rh(+)

120 Hafta Önce 08:53 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
FUCUCUOGLU tarafından yazılan metin:
Sevgili Turgay mesajımı şimdi atıyorum hafta sonu olduğu için havaleni yarın yapıcam.
Model 1: 1 Adet
Model 3: 1Adet
Model 5: 1 Adet
Model 8: 1 Adet
Ücret alıcıdan Yurt içi kargo ile gönderebilirsin
Alıcı :
Saffet FUÇUCUOĞLU
Akçansa Çimento San. ve Tic.A.Ş.
Mahmudiye Beldesi
Ezine - Çanakkale

Saygılarımla

Dostum salı günü kargo edip buradan bildiricem.kal sağlıcakla..

120 Hafta Önce 08:54 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
agaydemir tarafından yazılan metin:
selam dostum Turgat bende model no 2, model no 10 ve model no 17 den istiyorum.özelden adresimi bildiririm.şimdiden teşekkürler

Çarşamba günü elinde dostum kal sağlıcakla...

x 1
120 Hafta Önce 02:33 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

fcb_bo
Üye

Katılım Tarihi: 23.07.09

Uyarı seviyesi 0
Turgay Bey sizden bir ricam daha var lütfen PTT den posta çeki hesabı açtırmanız ve bu posta çeki hesabınızı da buran açıklamanız.Posta çeki hesabınız olursa 1TL (Bir) havale ücreti ile size para gönderebiliriz.

120 Hafta Önce 10:55 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

AhmetIlci
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 18.05.09

Uyarı seviyesi 0

[i]Adettendir diye hoşgeldin aramıza. Şimdi gelelim esas konuya:
Öncelikle sana nasıl hitap edeceimi bilmediğim için sana bi isim bulmam gerekecek ve ben sana abuzittin demeyi uygun gördüm umarım ismini beğenmişsindir.
Kusura bakma ama kaçak güreşen bir güreşci gibi esrarengiz bir havaya bürünmüş biri için diyeceklerim bunlar.

Çarpma ve halka olayı biraz farklı ve bahsindende anladığım kadarı ile sen bu işi pekde iyi bilmiyorsun.
Evet 100 kr.' da çarpma var ama sadece çarpıyor tutmuyor.
Mesalaüç teli birbirine bağla oldu sana çarpma hemde bedava.
Demek istediğim bu ürün balık yakalamak için o sebeptendirki balığı yakalayacak malzeme üzerinde olmalıki alan kişiler balık yakalasın.

Yani işi sana kısaca şöyle özetleyeceğim:
Bu G. E. S. adlı ürünü yapanlar balık yakalasın diye yapıyorlar.
Fakat bazı kişilerin yaptığı ve 10 Tl. gibi bir paraya sattığı sahteler ise sadece ve sadece alık yakalamak için yapılan ürünlerdir.
Bilginize.
[/i]

120 Hafta Önce 11:57 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Gallipoli Sniper Team kurucusuna sevgilerimle klavyene sağlık dostum Demek ki bundan sonra Abuzittin beye daha detaylı bilgi vericez Winkpek at-çek avcılığı tecrübesi yok kim bilir belki ava da beraber giderizGrin
i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

120 Hafta Önce 12:14 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

caberia
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 20.05.09

Uyarı seviyesi 0
Mustafa ve Tunç kardeşim sahteleriniz ve cd leriniz aras kargoya teslim edildi Pazartesi elinizde bol balıklı avlar ve iyi seyirler dilerim.Kalın sağlıcakla...

günaydın turgay abi vallahi camda araskargonun arabasını bekliyorum heyecanla videoyuda merak ettim şimdiden Smile gelsin paylaşırım zaten
Mustafa ÖZCAN
B rh+ 1982
A.hisarı/İSTANBUL

120 Hafta Önce 03:29 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen @Admin 10 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

caberia
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 20.05.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay abi ;

gönderdiğin GES lerim şu anda elimde ve çok teşekkür ederim gönderdiğin cd ise tamamen bir eğitim ve tanıtım cd si amaçlı olmuş ve görevini tastamam yerine getirmiş .Bu konudaki çaban,emeğin ve özenin için sana ve bu amaçta yardımını esirgemeyen ve emeği olan herkese tekrar teşekkürler.sevgiler
Mustafa ÖZCAN
B rh+ 1982
A.hisarı/İSTANBUL

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO