| 83 Hafta Önce 11:04 ÖÖ |
POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. |
.jpg)
727272 Bronz Üye

Katılım Tarihi: 29.06.10
 |
Turgay bey sahteler elime ulaştı teşekkürler en yakın zamanda deneyeceğim inşallah yakalarım
Hayırlı Günler Refik
kara avcısı idim amacım tam avcı olmak |
| |
|
|
| 83 Hafta Önce 11:56 ÖÖ |
RE:

tezcan17 Bronz Üye

Katılım Tarihi: 18.03.10
 |
Turgay abi bu sahtelerin ana bedene takılması konusunda bizi bilgilendirirsen sevinirim.
fgxghnfgdhx |
| |
|
|
| 83 Hafta Önce 02:46 ÖS |
RE:
.jpg)
727272 Bronz Üye

|
TURGAY BEY BU ges lerle yılın her ayın da av yapılır mı yok sa belli aylar da mı yapılır
Refik
| |
|
|
| 83 Hafta Önce 09:11 ÖS |
RE:

TurgaySezgin Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09
 |
tezcan17 tarafından yazılan metin:
Turgay abi bu sahtelerin ana bedene takılması konusunda bizi bilgilendirirsen sevinirim.
Maket balıklar gibi rapala düğümü ile kullanılır lakin en verimlisi Remixon 2005 No:10-12 Klips ile kullanmak verimi daha da arttırıyor.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........ |
| |
|
|
| 83 Hafta Önce 09:14 ÖS |
RE:

|
727272 tarafından yazılan metin:
TURGAY BEY BU ges lerle yılın her ayın da av yapılır mı yok sa belli aylar da mı yapılır
Refik
Ges lerin avcılığı konusunda en verimli oldukları zaman dilmi Ağustos 15 ile Mart ayları arası,sabahın ilk saatleri ve oldukça sert havalar özellikle levrek avı için çok randımanlı olmakta.Kalın sağlıcakla.
| |
|
|
| 83 Hafta Önce 12:31 ÖÖ |
RE:
.jpg)
727272 Bronz Üye

|
Maket balıklar gibi rapala düğümü ile kullanılır lakin en verimlisi Remixon 2005 No:10-12 Klips ile kullanmak verimi daha da arttırıyor.Kal sağlıcakla.
eğer bu klıpsten bulamazsak onun yerine ne kullanmamızı tavsiye edersiniz Turgay Bey Refik iyi geceler
| |
|
|
| 83 Hafta Önce 09:43 ÖS |
RE:

|
eğer bu klıpsten bulamazsak onun yerine ne kullanmamızı tavsiye edersiniz Turgay Bey Refik iyi geceler
Direk bağlamanda yeterli ama araya bu kez sağlam halka koy.Kal sağlıcakla.
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 09:21 ÖÖ |
RE:
.jpg)
727272 Bronz Üye

|
okuma rapala halkası kullanarak bağladığım ges at çek sırasında kayaya çarptı ve kırıldı kuyruk kısmı ve kanca koptu gesin büyük kısmı misina ile geri geldi tamiri mümkünmü birde at çek esnasında oltaya nasıl aksiyon verildiğini gösteren bir video var mı yani at çek esnasında oltada ve makinada ne yapıldığını gösteren refik selamlar
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 10:46 ÖÖ |
RE:
.jpg)
enes07 Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 17.07.10
 |
S.A
Turgay Bey ben Antalya'dan Hüseyin.Levrek ve Melanur için olan sahtelerden 1 er adet almak istiyorum.Seçimini size bırakıyorum.Görüşmek Üzere..
Hüseyin Akkelle
1975-ANTALYA |
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 08:05 ÖS |
RE:
POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen
ufo26 81 Hafta Önce
|

ufo26 Üye

Katılım Tarihi: 19.07.10
 |
Merhaba arkadaşlar .Aranıza yeni katıldım.Tayyar ustanın maket balıklardan almak istiyorum.Finike civarında kullanacağım nasip olursa.
İstediğim modeller : Tayar usta nın Model 2 , Model 8 ve Model 9 ürünlerinden ufak boy olarak(9cm) 1 er adet rica ediyorum.Teşekkürler... |
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 02:20 ÖÖ |
RE:
TurgaySezgin 81 Hafta Önce
|

|
okuma rapala halkası kullanarak bağladığım ges at çek sırasında kayaya çarptı ve kırıldı kuyruk kısmı ve kanca koptu gesin büyük kısmı misina ile geri geldi tamiri mümkünmü birde at çek esnasında oltaya nasıl aksiyon verildiğini gösteren bir video var mı yani at çek esnasında oltada ve makinada ne yapıldığını gösteren refik selamlar
Komple dağılmadıktan sonra onarımı mümkündür,gönderirseniz hemen tamiratını yapar yollarım.Aksiyon ve kullanım için sitemizde videosu var izlemenizi öneririm kalın sağlıcakla.
http://www.gelibo...t1158.html
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 02:23 ÖÖ |
RE:

|
enes07 tarafından yazılan metin:
S.A
Turgay Bey ben Antalya'dan Hüseyin.Levrek ve Melanur için olan sahtelerden 1 er adet almak istiyorum.Seçimini size bırakıyorum.Görüşmek Üzere..
Talepleriniz karşılığında derhal yardımcı olurum,kalın sağlıcakla.
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 02:25 ÖÖ |
RE:

|
ufo26 tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaşlar  .Aranıza yeni katıldım.Tayyar ustanın maket balıklardan almak istiyorum.Finike civarında kullanacağım nasip olursa.
İstediğim modeller : Tayar usta nın Model 2 , Model 8 ve Model 9 ürünlerinden ufak boy olarak(9cm) 1 er adet rica ediyorum.Teşekkürler...
İlk sayfada belirtilen hesap numarasına ücretini yatırdığınız gün kargo edilir.İsim soyisim ve açık adresi bildirmeniz yeterli kalın sağlıcakla.
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 10:47 ÖÖ |
RE:

LADY Üye

Katılım Tarihi: 18.07.10
 |
Turgay bey, GES ten ben de almak istiyorum. Ama geyikli bölgesinde hangi balıklar için uygun olanlar varsa ve randımanlı mı? Yazarsanız ona göre alacağım |
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 11:53 ÖÖ |
RE:
TurgaySezgin 81 Hafta Önce
|

|
Ağustos sonlarından itibaren özellikle Levrek avcılığında Geyikli tarafında çok rahat kullanabilir ve mükemmel avlar yapabilirsiniz yalnız olay Ges ile bitmemekte,güzel bir spin kamış,devri yüksek hafif bir makina ve mukavemetine güvendiğiniz fazla kalın olmayacak misina.Bu kombinasyonu tamamaladığınızda at-çek avcılığında netice almamanız mümkün değil.Kalın sağlıcakla.(Özellikle sabahın ilk ışıklarıyla)
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 12:21 ÖS |
RE:

LADY Üye

Katılım Tarihi: 18.07.10
 |
Tamam bana 5 adet hazırlayıp ödemeli olarak bana gönderirseniz sevinirim. Yalnız bunların kurşunları nasıl olacak veya hazırlanmış gönderebilirseniz sevinirim spin kamış 2 adet var bir av bayii sahibi arkadaşım ankarada hediye etmişti makarasıda iyiye benziyor.misina kaçlık olmalı? |
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 08:59 ÖS |
RE:

|
LADY tarafından yazılan metin:
Tamam bana 5 adet hazırlayıp ödemeli olarak bana gönderirseniz sevinirim. Yalnız bunların kurşunları nasıl olacak veya hazırlanmış gönderebilirseniz sevinirim spin kamış 2 adet var bir av bayii sahibi arkadaşım ankarada hediye etmişti makarasıda iyiye benziyor.misina kaçlık olmalı?
Ödemeli göndermem mümkün değil posta çeki hesabına ücretin yatmasına müteakip ilgili arkadaşlardan temin ederek üyelerimize gönderebiliyorum,misina olarak 0,26-0,28 misina kullanmanız yeterli ayrıca Ges kullanımında kurşun kullanmaya gerek yoktur vdeolar bölümünde GES KULLANIMI konu başlıklı video mevcut.Kalın sağlıcakla.
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 06:38 ÖS |
RE:

ufo26 Üye

Katılım Tarihi: 19.07.10
 |
Turgay bey özelden yazdım.Sanırım hatırladınız.Yukarıda belirttiğim ges lerden rica ediyorum.Ödemeyi yaptım.Teşekkürler.Selamlar.. |
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 10:54 ÖS |
RE:

|
ufo26 tarafından yazılan metin:
Turgay bey özelden yazdım.Sanırım hatırladınız.Yukarıda belirttiğim ges lerden rica ediyorum.Ödemeyi yaptım.Teşekkürler.Selamlar.. 
Yarın sabah Aras kargo ile yolluyorum dostum.Kal sağlıcakla.
| |
|
|
| 81 Hafta Önce 08:55 ÖÖ |
RE:

herekeli Üye

Katılım Tarihi: 20.04.10
 |
Merhaba Değerli Site Üyeleri,
İsmim Gürbüz Kılıçaslan,
Kocaeli Hereke'de oturuyorum.Kendi çapımda kıyı avcılığı,tekne avcılığı ve zıpkın avcılığı yapıyorum.Üniversite döneminde Çanakkale'de 5 sene yaşadım ve her sene 2 ila 3 kez Çanakkale'ye giderim.Bu güzel memleketten kopmak imkansız.Çanakkale'de yaşayan insanlar çok şanslı.
Sayın Turgay Abime de özel mailinden iletişim kurup GES lerden istedim.Yapımında,gönderilmesinde her vesile ile emeği geçen herkesin emeğine ellerine sağlık.Teşekkür ederim.
Saygılarımla |
| |
|