Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Gelibolu Cam Sahteleri(GES) » Model ve Çeşitleri
POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

95 Hafta Önce 08:08 ÖÖ POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
bugraahmet tarafından yazılan metin:
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
bugraahmet tarafından yazılan metin:
Turgay abi merhaba,
Önümüzdeki hafta sonu Sarosa doğru gelmeyi planlıyorum. Geleceğimiz yer tayfur köyünün sahili. Burada bu sahteler bu tarihte iş yapar mı? ve bu sahtelerden hangisini almak lazım? Şuan en çok hangi balık çıkyor? çıkan balığa göre kaç numara iğne kullanmak lazım?Bunlara göre beni yönlendirisen bu sahteleri almak istiyorum 2-3 tane alacağım Toplam fiaytı söylersen havale çkıracağım.
Yardımlarını bekliyorum turgay abicim.

Şu sıralar bahsettiğin bölgede sıklıkla melenur avlanmakta ama havanın durumuna göre özellikle sabah suyunda levrek te olabilir mevsim itibarıyla şans demek daha doğru.Fakat Büyük kemikli tarafına inerseniz melenur özellikle garanti,iğne olarak 4 Numara yeterli,levrek için ise 1-2 veya 1/0 olabilir.Fiyat konusunda 3 tip sahte var bunlarla ilgili detaylar ilk sayfada mevcut bakarsın bizde gelir hep beraber avlanırız kal sağlıcakla.

Yani
model 1 12,50 tl
model 2 15,00 tl
model 3 20,00 tl mi oluyor?

turgay abi,
bi melanu bir de levrek için iki tane sahte alacağım. Bana buna göre en uygun sahteyi ve iğnesini ayarlar mısın? Bir de fiyatı yazarsan hemen havaleyi yapacağım. Siz de sahteleri hemen kargolarsınız.

Dostum sahteler Tayyar Usta ve Mehmet diye bir arkadaşın imalatları olup(Ben artık yapmıyorum)fiyat farklılığı ondan Popper modeli istenir ise fiyatı 20 Tl.diğer klasik olanlar Tayyar ustanınkiler 15 Mehmet kardeşiminkiler 12,5 tl.Tercih siz dostlarımıza ait,model olarak sadece renk tonunu bildirmeniz yeterli gerekeni ben yaptırıyorum son günlerde melenur için mavi ve yeşil ton olanlarla düz kırmızı şeffaf olanları ağırlıklı olarak kullanmaktayız renk ve model çeşitlerini en kısa zamanda siteye yüklicem kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

95 Hafta Önce 11:01 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen cardakli 95 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

cardakli
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 23.01.10

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi merhaba, kısmet olursa 23 Nisan talinde at çek için çardağa geliyorum. Bana birer adet GES Model no:1-5 ve 9 dan( tayyar stanınkilerden) ayırabilirmisin? Birde beyaz lakos xxl ve tişört kaldıysa almak isterm .Ödemesini gelediğimde yapacağım. 23 Nisan cuma günü dükkana uğrar bir çayınıda içerim. Sağlıcakla kal.

95 Hafta Önce 01:07 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
cardakli tarafından yazılan metin:
Turgay abi merhaba, kısmet olursa 23 Nisan talinde at çek için çardağa geliyorum. Bana birer adet GES Model no:1-5 ve 9 dan( tayyar stanınkilerden) ayırabilirmisin? Birde beyaz lakos xxl ve tişört kaldıysa almak isterm .Ödemesini gelediğimde yapacağım. 23 Nisan cuma günü dükkana uğrar bir çayınıda içerim. Sağlıcakla kal.

Tamamdır dostum,görüşmek üzere kal sağlıcakla.

95 Hafta Önce 01:35 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Ges Modelleri güncellenmiştir tüm arkadaşların bilgisine.Kalın sağlıcakla.

95 Hafta Önce 04:01 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

cardakli
Gümüş Üye

Uyarı seviyesi 0

Turgay abi, ben sipariş verdikten sonra yeni modelleri yayınlamışsın. Siparişi değiştirip Tayyar ustanın model no:2 - 15 ve 10 nolu GES lerinden istiyorum. 10 nolu modelde renk olarak yeşil ağırlıklı mavi ve sarı olabilirse sevinirim. 23 Nisanda görüşmek üzere hoşça kal.

95 Hafta Önce 08:33 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0

Turgay abi, ben sipariş verdikten sonra yeni modelleri yayınlamışsın. Siparişi değiştirip Tayyar ustanın model no:2 - 15 ve 10 nolu GES lerinden istiyorum. 10 nolu modelde renk olarak yeşil ağırlıklı mavi ve sarı olabilirse sevinirim. 23 Nisanda görüşmek üzere hoşça kal.

Tamamdır dostum t-şort siparişinide ges siparişinide az evvel verdim 23 nisana hepsi hazır olacak kal sağlıcakla.

95 Hafta Önce 12:11 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

cardakli
Gümüş Üye

Uyarı seviyesi 0
Abi teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

94 Hafta Önce 09:13 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

fangri07
Üye

Katılım Tarihi: 08.03.10

Uyarı seviyesi 0
Selamlar Turgay bey,Antalyalıyım daha öncede telefonla görüşmüştük.Ges siparişlerim aşağıdaki gibi;
2 NUMARA : 2 ADET
10 NUMARA : 2 ADET
13 NUMARA : 2 ADET
NOT : 2 numara ekranda küçük gözüküyor ama kaç cm oldugunu bilmiyoruz.Melanur için düşünüyoruz küçük olursa iyi olur.Ayrıca 10 ve 13 numaralar da ince ve kibar görünüşlü büyük olmayacak şekilde olursa iyi olur.Resimlerdekiler gibi...Adres için rapalalar hazır olunca bize dönerseniz size özel mesajdan bildiririm.İyi günler.

94 Hafta Önce 10:52 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
fangri07 tarafından yazılan metin:
Selamlar Turgay bey,Antalyalıyım daha öncede telefonla görüşmüştük.Ges siparişlerim aşağıdaki gibi;
NOT : 2 numara ekranda küçük gözüküyor ama kaç cm oldugunu bilmiyoruz.Melanur için düşünüyoruz küçük olursa iyi olur.Ayrıca 10 ve 13 numaralar da ince ve kibar görünüşlü büyük olmayacak şekilde olursa iyi olur.Resimlerdekiler gibi...Adres için rapalalar hazır olunca bize dönerseniz size özel mesajdan bildiririm.İyi günler.

Tamadır dostum yarın Tayyar ustaya siparişerinizi ileticem.Kalın sağlıcakla.

93 Hafta Önce 12:55 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

petin
Üye

Katılım Tarihi: 26.04.10

Uyarı seviyesi 0
turgay abi mrb ben ç.kale geyiklide avlanıyorum.oradaki meraya uygun levrek rapalası ve melanur rapalası istiyorum.ayrıca tekneden sırtı çekmek için rapalanız varmı .levrek sinarit için ilginiz için şimdiden teşekkürler.elinize emeginize saglık.

93 Hafta Önce 01:29 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
petin tarafından yazılan metin:
turgay abi mrb ben ç.kale geyiklide avlanıyorum.oradaki meraya uygun levrek rapalası ve melanur rapalası istiyorum.ayrıca tekneden sırtı çekmek için rapalanız varmı .levrek sinarit için ilginiz için şimdiden teşekkürler.elinize emeginize saglık.

Bu sahteler su üstü olduğundan özellikle sinarit için pek uygun değil,palamut,lüfer,torik avı için uygun yalnız.Levrek ve melenur haricinde diğer saldırgan balıklar içinde rahatlıkla kullanabileceğin sahtelerden yollıyabilirim.Kal sağlıcakla.

93 Hafta Önce 01:40 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

petin
Üye

Katılım Tarihi: 26.04.10

Uyarı seviyesi 0
abi ben seni yarın telden arayım .görüşelim.ona göre rapala alalım saygılar

93 Hafta Önce 05:32 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

ihtiyar1971
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 22.07.09

Uyarı seviyesi 0
Turgay bey merhaba, Öncelikle böyle bir girişimde bulunduğunuz için tebrik ederim. GES leriniz gerçekten çok güzel bizleri cezbettiği gibi balıklarıda cezbedeceğine eminim.

İstanbulda bu sahtelerden kullanan arkadaşlar illaki vardır buradan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ben gelnelde İstanbul Avcılar sahilinde avlanmaktayım burada Lüfer, Sarıkanat ve Çinekop için almayı düşünüyorum ama bir sorun var bizim burda bunları sahteyle hiç alamadık, sizce GES ler iş yapabilirmi...

Bilgiler için şimdiden teşekkürler.
Gürkan
1971 - A Rh+
Beylikdüzü - İstanbul

93 Hafta Önce 11:33 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
petin tarafından yazılan metin:
abi ben seni yarın telden arayım .görüşelim.ona göre rapala alalım saygılar

Sahteleri bugün Aras kargoya verdim yarın elinde inşallah.Rasgele.

93 Hafta Önce 11:35 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
ihtiyar1971 tarafından yazılan metin:
Turgay bey merhaba, Öncelikle böyle bir girişimde bulunduğunuz için tebrik ederim. GES leriniz gerçekten çok güzel bizleri cezbettiği gibi balıklarıda cezbedeceğine eminim.

İstanbulda bu sahtelerden kullanan arkadaşlar illaki vardır buradan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ben gelnelde İstanbul Avcılar sahilinde avlanmaktayım burada Lüfer, Sarıkanat ve Çinekop için almayı düşünüyorum ama bir sorun var bizim burda bunları sahteyle hiç alamadık, sizce GES ler iş yapabilirmi...

Bilgiler için şimdiden teşekkürler.

İş yapmaması mümkün değil dostum bizler Çanakkale ve Sarozda sürekli Ges ile avlanmaktayız,bunun yanı sıra Karadeniz,Ege ve Akdenizde birçok arkadaşımız bunlarla levrek,lüfer,barakuda avlamış durumdalar su üstü kandırıcılar olarak bu sahtelere rakip tanımıyorum.Kal sağlıcakla.

93 Hafta Önce 12:43 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
fangri07 tarafından yazılan metin:

Sahteleriniz bugün elime ulaştı sizden haber bekliyorum. Kalın Sağlıcakla...

92 Hafta Önce 08:59 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

tunc
Üye

Katılım Tarihi: 22.02.10

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi merhaba. Bu akşam üzeri albatros nickli namı diğer murat arkadaşımızla yaptığınız görüşme üzerine istediğimiz ges modelleri mehmet beyin model 1'inden 1 adet tayyar ustanın model 1,4 ve 9'undan 1 er adet olmak üzere 4 adet ges istemekteyiz. Kancalar melanura uygun olursa seviniriz. sahteleri bizim adımıza bir arkadaşımız geliboludaki dükkanınızdan bizzat alacaktır. Bir adette tam kanca yerinden kırılmış gesim var, eğer tamirleyebilirseniz onuda size göndermek isterim.

92 Hafta Önce 09:55 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
tunc tarafından yazılan metin:
Turgay abi merhaba. Bu akşam üzeri albatros nickli namı diğer murat arkadaşımızla yaptığınız görüşme üzerine istediğimiz ges modelleri mehmet beyin model 1'inden 1 adet tayyar ustanın model 1,4 ve 9'undan 1 er adet olmak üzere 4 adet ges istemekteyiz. Kancalar melanura uygun olursa seviniriz. sahteleri bizim adımıza bir arkadaşımız geliboludaki dükkanınızdan bizzat alacaktır. Bir adette tam kanca yerinden kırılmış gesim var, eğer tamirleyebilirseniz onuda size göndermek isterim.

İstenen modeller stoklarda mevcut alacak olan arkadaş gelsin verelim,kırık olanı bıraksın ben akşam bakar gerekeni yaptırır haber veririm.Kal sağlıcakla.

83 Hafta Önce 11:34 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

727272
Bronz Üye

Katılım Tarihi: 29.06.10

Uyarı seviyesi 0
Turgay bey
Selamlar ben Trabzon' dan Refik (727272 )
Levrek avı için 2 adet GES almak istiyorum biri gece biri gündüz kullanımı için olacak şekilde
Ben Trabzon da avlanacağım ve kamışım daha öncede söylediğim gibi 2,70 5-25 atarlı spin kamışla avlanacağım.
GES' leri buna göre ayarlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Adresim Gülbaharhatun Mah. Defterdarlık Binası Kat 4 Milli Emlak Müdürlüğü oda:478 Trabzon 0 532 7831267 30 TL yi PTT yatırdım.
kara avcısı idim amacım tam avcı olmak

83 Hafta Önce 10:11 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
727272 tarafından yazılan metin:
Turgay bey
Selamlar ben Trabzon' dan Refik (727272 )
Levrek avı için 2 adet GES almak istiyorum biri gece biri gündüz kullanımı için olacak şekilde
Ben Trabzon da avlanacağım ve kamışım daha öncede söylediğim gibi 2,70 5-25 atarlı spin kamışla avlanacağım.
GES' leri buna göre ayarlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Adresim Gülbaharhatun Mah. Defterdarlık Binası Kat 4 Milli Emlak Müdürlüğü oda:478 Trabzon 0 532 7831267 30 TL yi PTT yatırdım.

Bugün Aras kargo ile sahtelerinizi gönderdim,bol balıklı avlarda kullanmanızı dilerim.Kalın sağlıcakla.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO