Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Gelibolu Cam Sahteleri(GES) » Model ve Çeşitleri
POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

109 Hafta Önce 11:26 ÖÖ POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

virego1100
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 05.01.10

Uyarı seviyesi 0
sagolasın kardeş bizede lazım olurmu izmirde işimize yararmı bilemiyorum.posta cek numaranıza ederini cıkarınca bizede uollarsınız. sevgiler rastgele.

109 Hafta Önce 05:27 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen bugraahmet 109 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

bugraahmet
Balıkçı

Katılım Tarihi: 07.01.10

Uyarı seviyesi 0
Merhaba Turgay abi,
Yaz aylarında kısmet olursa Saros körfezine geleceğiz. Bu senin cam rapalalar yaz aylarında sarosda iş yapar mı?
Ayrıca ben iş gereği sürekli Ç.kaleye geliyorum .Oraya geldiğimde bu ürünleri nerden alabilirim. Sabit bir satış yeriniz var mı?
Abi bir de Sarosun nerelerinde levrek ya da balık bol acaba? Biz kömürlük limanına gidiyoruz. Oralar nasıl ? Ben oralarda mesela hiç melanur görmedim ama arkadaşlar bolca melanur yakalamışlar hem de sizin bu rapalalarla. Bir de bu rapalaların lüfer iğneli olanlarını İstanbul boğazında nasıl kullanabiliriz?

109 Hafta Önce 07:49 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
virego1100 tarafından yazılan metin:
sagolasın kardeş bizede lazım olurmu izmirde işimize yararmı bilemiyorum.posta cek numaranıza ederini cıkarınca bizede uollarsınız. sevgiler rastgele.

Hert zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz abi,değişik bölgelerde yapılan avlar mevcut gönlünüz rahat olsun.Saygılar.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

109 Hafta Önce 07:53 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
bugraahmet tarafından yazılan metin:
Merhaba Turgay abi,
Yaz aylarında kısmet olursa Saros körfezine geleceğiz. Bu senin cam rapalalar yaz aylarında sarosda iş yapar mı?
Ayrıca ben iş gereği sürekli Ç.kaleye geliyorum .Oraya geldiğimde bu ürünleri nerden alabilirim. Sabit bir satış yeriniz var mı?
Abi bir de Sarosun nerelerinde levrek ya da balık bol acaba? Biz kömürlük limanına gidiyoruz. Oralar nasıl ? Ben oralarda mesela hiç melanur görmedim ama arkadaşlar bolca melanur yakalamışlar hem de sizin bu rapalalarla. Bir de bu rapalaların lüfer iğneli olanlarını İstanbul boğazında nasıl kullanabiliriz?

Öncelikle hoşgeldin kardeşim,mevsimden ziyade sabahın ilk saatlerine önem verirsen her zaman at-çek avında kullanabilirsin,ben Gelibolu dayım irtibat telefonlarım konu başlığı altında mevcut Kömür limanından ziyade şayet uğrar isen başka meralara at-çek yapmaya gideriz.İstanbul boğazında iş yapıp yapmıyacağı konusunda yanlış yönlendirmek istemem denemek lazım ama Kilitbahir ve Ecaabat kıyılarında çok güzel lüfer avı çıkarttığını biliyor ve kullanıyoruz.Kal sağlıcakla.Rasgele.

x 1
109 Hafta Önce 08:43 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

bugraahmet
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Teşekkür ederim. İnşallah gelebiliriz ve balık tutarız.

104 Hafta Önce 07:29 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

ERCANF
Üye

Katılım Tarihi: 07.02.10

Uyarı seviyesi 0
Sevgili Turgay abi bende Mersin Mezitli bölgesinde avlanıyorum ges sahtelerinden hangileri burada iş yapar ? Ve ödemeyi nasıl yapıp siparişi alabilirim? şimdiden çok teşekkürler, saygılar.Smile
Ercan Balta 74
Mersin

104 Hafta Önce 07:33 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

ERCANF
Üye

Katılım Tarihi: 07.02.10

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi kusura bakma heyecandan ve yakalanmış balıklara bakmaktan alttaki tlf ve ödeme bilgilerini görmemişim en kısa zamanda seni rahatsız edeceğimSmile
Ercan Balta 74
Mersin

104 Hafta Önce 07:35 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
ERCANF tarafından yazılan metin:
Sevgili Turgay abi bende Mersin Mezitli bölgesinde avlanıyorum ges sahtelerinden hangileri burada iş yapar ? Ve ödemeyi nasıl yapıp siparişi alabilirim? şimdiden çok teşekkürler, saygılar.Smile

Ercan dostum renkten ziyede sudaki geliş aksiyonu daha önemli ben sana iş görücek sahte yollarım yalnız sitede Ges ler ile ilgili konuları incelemeni öneririm özellikle videoları.Ödemeler için gerekli bilgiler ilk sayfada mevcut kal sağlıcakla.Rasgele.

100 Hafta Önce 07:06 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

fikret
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 06.03.10

Uyarı seviyesi 0
turgay bey bunların ağırlıklarını yazmamıssınız öğrenebilirmiyim acaba kaç gr. dan başlıyo kaça kadar??? mümkünse ona göre alıcamda ağırrlık ölçüsü önemli ?

100 Hafta Önce 07:17 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
fikret tarafından yazılan metin:
turgay bey bunların ağırlıklarını yazmamıssınız öğrenebilirmiyim acaba kaç gr. dan başlıyo kaça kadar??? mümkünse ona göre alıcamda ağırrlık ölçüsü önemli ?

20-25 gr.ağırlığında değişiyor...

97 Hafta Önce 11:29 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

archery
Üye

Katılım Tarihi: 02.04.10

Uyarı seviyesi 0
Turgay Bey merhaba,
Bu sahtelerin özellikleri nedir? Fosforlu olan varmıdır? Gece avı için ve gündüz avı için hangi modelleri önerirsiniz?

96 Hafta Önce 05:43 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
archery tarafından yazılan metin:
Turgay Bey merhaba,
Bu sahtelerin özellikleri nedir? Fosforlu olan varmıdır? Gece avı için ve gündüz avı için hangi modelleri önerirsiniz?

Bu sahtelerin en büyük özellikleri;
1.Hidrodinamik bir yapıya sahip olmaları,
2.Ağırlıklarının atış için son derece müsait olması 20-40gr.
3.Yapılarının şeffaf olduğundan su üstünden gelişlerinde mercek görevi görerek iç maketi çok daha cazip hale getirmesi,
4.Gece avlarında özellikle dolunay zamanlarında çeşik anında su üstünde çıkarttığı ses ile balığın dikkatini çekmesi.
5.Değişik türde balıkların tamamının bu sahte ile av yapılabilmesi.(Levrek,Lüfer,Melenur,Sinarit palazı,Barakuda,Akya,Zargana,PalamutiTorik,Hanos v,s)
6.El yapımı olması.
Fosforlu olan ve değişk renklerde olanlar mevcuttur lakin renk farkı gözetmeksizin hemen hemen hepsi çok güzel av vermektedir,yalnız hava şartları ve denizin dalga durumuna göre farklı renkler kullanmakta yarar vardır.Kalın sağlıcakla.

96 Hafta Önce 08:31 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

tunc
Üye

Katılım Tarihi: 22.02.10

Uyarı seviyesi 0
bu pazar günü ilk defa ges denedim ve çok şaşırdım. çünkü dudaklı diğer sahteler çekerken suyun altından dümdüz geliyorlar ges ise bir sağ yapıyor bir sol yapıyor bir dalıyor bir çıkıyor balığı kıskandırmak için her şeyi yapıyor. yalnız deniz baya dalgalıydı merakım gesin her deniz durumunda aynı tepkileri verip vermediği konusunda?

96 Hafta Önce 09:09 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
tunc tarafından yazılan metin:
bu pazar günü ilk defa ges denedim ve çok şaşırdım. çünkü dudaklı diğer sahteler çekerken suyun altından dümdüz geliyorlar ges ise bir sağ yapıyor bir sol yapıyor bir dalıyor bir çıkıyor balığı kıskandırmak için her şeyi yapıyor. yalnız deniz baya dalgalıydı merakım gesin her deniz durumunda aynı tepkileri verip vermediği konusunda?

Her hava şartlarında aynı aksiyonu verir dostum,özelliği bu zaten kal sağlıcakla.

95 Hafta Önce 01:23 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen bugraahmet 95 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

bugraahmet
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi merhaba,
Önümüzdeki hafta sonu Sarosa doğru gelmeyi planlıyorum. Geleceğimiz yer tayfur köyünün sahili. Burada bu sahteler bu tarihte iş yapar mı? ve bu sahtelerden hangisini almak lazım? Şuan en çok hangi balık çıkyor? çıkan balığa göre kaç numara iğne kullanmak lazım?Bunlara göre beni yönlendirisen bu sahteleri almak istiyorum 2-3 tane alacağım Toplam fiaytı söylersen havale çkıracağım.
Yardımlarını bekliyorum turgay abicim.

95 Hafta Önce 02:43 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Turgay abi merhaba,
Önümüzdeki hafta sonu Sarosa doğru gelmeyi planlıyorum. Geleceğimiz yer tayfur köyünün sahili. Burada bu sahteler bu tarihte iş yapar mı? ve bu sahtelerden hangisini almak lazım? Şuan en çok hangi balık çıkyor? çıkan balığa göre kaç numara iğne kullanmak lazım?Bunlara göre beni yönlendirisen bu sahteleri almak istiyorum 2-3 tane alacağım Toplam fiaytı söylersen havale çkıracağım.

Şu sıralar bahsettiğin bölgede sıklıkla melenur avlanmakta ama havanın durumuna göre özellikle sabah suyunda levrek te olabilir mevsim itibarıyla şans demek daha doğru.Fakat Büyük kemikli tarafına inerseniz melenur özellikle garanti,iğne olarak 4 Numara yeterli,levrek için ise 1-2 veya 1/0 olabilir.Fiyat konusunda 3 tip sahte var bunlarla ilgili detaylar ilk sayfada mevcut bakarsın bizde gelir hep beraber avlanırız kal sağlıcakla.

95 Hafta Önce 03:09 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

okuma
Üye

Katılım Tarihi: 10.02.10

Uyarı seviyesi 0
turgay abi merhabalar.daha önce senden 6 adet ges almıştım,istanbuldan hatırlarsın belki seni aradıgımda denızdeydın,forumdaki yazıları okuyordum birşey dikkatimi çekti,gesleri göndermiş oldugun balık sever dostlarımızın yazdıklarına göre CD göndermişin rica etsem bu CD den banada bir adat göndermen mümkünmü acaba.ilgine ve alakana şimdiden teşekkür ederim.

SAYGILARIMLA

95 Hafta Önce 03:13 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

okuma
Üye

Katılım Tarihi: 10.02.10

Uyarı seviyesi 0
ADRES YAZMAYI UNUTMUŞUM ABİ KUSURA BAKMA.

CENNET MAH. HÜRRİYET CAD.DENİZ SK.NO:1
TAPŞİNİ BEBEK MARKET K.ÇEKMECE/İST

95 Hafta Önce 09:44 ÖS RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME. | Düzenleyen TurgaySezgin 95 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
okuma tarafından yazılan metin:
ADRES YAZMAYI UNUTMUŞUM ABİ KUSURA BAKMA.

CENNET MAH. HÜRRİYET CAD.DENİZ SK.NO:1
TAPŞİNİ BEBEK MARKET K.ÇEKMECE/İST

Dostum önceden bu videoyu yayınlamamış cd olarak dostlara gönderiyordum lakin şimdi sitemizde bu video mevcut ama illede istiyorsan yollıyayım lafımı olur kal sağlıcakla.Rasgele.

http://www.gelibo...ad_id=1158

95 Hafta Önce 01:36 ÖÖ RE: POLYESTER MAKET BALIK(GES)TEDARİK ETME.
Kullanıcı Avatarı

bugraahmet
Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Turgay abi merhaba,

Şu sıralar bahsettiğin bölgede sıklıkla melenur avlanmakta ama havanın durumuna göre özellikle sabah suyunda levrek te olabilir mevsim itibarıyla şans demek daha doğru.Fakat Büyük kemikli tarafına inerseniz melenur özellikle garanti,iğne olarak 4 Numara yeterli,levrek için ise 1-2 veya 1/0 olabilir.Fiyat konusunda 3 tip sahte var bunlarla ilgili detaylar ilk sayfada mevcut bakarsın bizde gelir hep beraber avlanırız kal sağlıcakla.

Yani
model 1 12,50 tl
model 2 15,00 tl
model 3 20,00 tl mi oluyor?

turgay abi,
bi melanu bir de levrek için iki tane sahte alacağım. Bana buna göre en uygun sahteyi ve iğnesini ayarlar mısın? Bir de fiyatı yazarsan hemen havaleyi yapacağım. Siz de sahteleri hemen kargolarsınız.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO