İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
allahtan burda yok..Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
Mesaj Sayısı: 32 Katılım Tarihi: 18.08.09 Konum: istanbul Yaş : 31
güzel paylaşım yanlız bunlara pirana deyil kırmızı karın natteri deniyor
birzamanlar hastasıydım bazı nedenlerden dolayı natteri hobisine son verdim
akvaryum ortamının en salam balıklarıdır 10lu, grup halinde bakılır menüsü yoktur herşeyi yerler 1 ay yem atmasanız en hafif düşen yem olur akvaryumcularda satılması yasaktır güzelbir hobidir bazı arkadaslar hobilikten cıkartıp icine canlı civciv ve hemster denilen fareler atıp parcalarken izlerler tabi nekadar doru oda bilinmez ..(ülkemizde oldukca fazla vardır akvaryumcularda yasaklanmasının sebebi bazı vatandaslar nehirlere atıp üredikleri görülmüştür.önlemler alınmaktadır akvaryum ortamında 400-500 arası yavru alınmaktadır gerisini siz düşünün
mehmetaliucar tarafından yazılan metin:
akvaryum ortamının en salam balıklarıdır 10lu, grup halinde bakılır menüsü yoktur herşeyi yerler 1 ay yem atmasanız en hafif düşen yem olur akvaryumcularda satılması yasaktır güzelbir hobidir bazı arkadaslar hobilikten cıkartıp icine canlı civciv ve hemster denilen fareler atıp parcalarken izlerler tabi nekadar doru oda bilinmez ..(ülkemizde oldukca fazla vardır akvaryumcularda yasaklanmasının sebebi bazı vatandaslar nehirlere atıp üredikleri görülmüştür.önlemler alınmaktadır akvaryum ortamında 400-500 arası yavru alınmaktadır gerisini siz düşünün
hmmm , bilmiyordum bakın bunu bilginiz doğrultusunda çoğu şeyleri öğrenicez desenize bölece teşekkürler arkadaşım çok sağol ellerine sağlık
mehmetaliucar tarafından yazılan metin:
hmmm , bilmiyordum bakın bunu bilginiz doğrultusunda çoğu şeyleri öğrenicez desenize bölece teşekkürler arkadaşım çok sağol ellerine sağlık
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...