Umarım herkes hayalindeki avı bir gün gerçekleştirir.
Ne kadar güzel bir mutlu sondan sonra güzel bir cümle,işte balık avının güzelliğide burda kimseyi kıskanmamak,ve daha iyileri sizlerin olması dileğimle,paylaşımın mükemmel bir o kadar da akıcı,özgür gibi bir partnerinizin olması aynı zamanda çok güzel,çoğu balık,yanlızlıktan kaçmıyor mu? bu güzel anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederim,inşallah daha güzellerini de hepberaber yaşıyacaz,saygılarımla,rasgelesin.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
ilker tarafından yazılan metin: Umarım herkes hayalindeki avı bir gün gerçekleştirir.
Ne kadar güzel bir mutlu sondan sonra güzel bir cümle,işte balık avının güzelliğide burda kimseyi kıskanmamak,ve daha iyileri sizlerin olması dileğimle,paylaşımın mükemmel bir o kadar da akıcı,özgür gibi bir partnerinizin olması aynı zamanda çok güzel,çoğu balık,yanlızlıktan kaçmıyor mu? bu güzel anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederim,inşallah daha güzellerini de hepberaber yaşıyacaz,saygılarımla,rasgelesin.
Sevgili İlker Bey,
Yazımda da bahsettiğim gibi; uzun yıllar yemli dip avları yapıyordum. Son bir yıldır gece kıyıdan yemli avlar yapmaktayım. Gece avının keyfi bir başka. Bazen sabaha kadar bir kaç vuruş dışında hiç bir hareket olmuyor. Ama "orada-denizin yanı başında" olma duygusu, gecenin dinginliği, kendinizle başbaşa kalmanız herşeye değiyor.
Beğeniniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi daha güzel ve bereketlilerini beraber yaşamak umuduyla...
Selamlarımla...
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Tebrikler Bahadır abi kullanılan malzemelerden yemlere takımlardan av hikayesine ve fotoğraflara gereken yerleredeki açıklamalara kadar tam manasıyla mükemmel bir av raporu olmuş . bu güzel avlarınızın devamını dilerim şansınız daim iğneniz keskin olsun rastgele Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
Mesaj Sayısı: 131 Katılım Tarihi: 13.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 47
Değerli Bahadır arkadaşım.Bilgi ve deneyimlerini çok açık ve ayrıntılı bir biçimde bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.Raporunu çok büyük bir zevle okudum.Heyecanının tamamını bizlere yansıttın.İnşallah çok güzel avların olur.Saygılarımla.
Mesaj Sayısı: 193 Katılım Tarihi: 21.07.09 Konum: BURSA > GELİBOLU Yaş : 42
Böyle keyifli bir av da ben önceki sene Ağustos ayında yaşadım. Gelibolu feneraltı iskelede sabaha karşı (03:30) el oltasıyla iri bir canlı tekeyle 2,5 kg.lık bir paşa da ben aldım. Aldım ama gel bana sor. İskele yüksek, yanımda kimse yok, ya kaçırırsam korkusuyla bir hamlede kepçesiz alıvermiştim iskeleye. Ellerimi neredeyse kesecekti 30 luk misina. Son yemimdi. Sanki onu yakalayacağımı biliyormuş gibi o iri tekeyi saklamıştım. Ama Almıştım onu, Artık benimdi. İnşallah herkes böyle adrenalinli avlar yaşar...Rastgele.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
summerset tarafından yazılan metin:
Tebrikler Bahadır abi kullanılan malzemelerden yemlere takımlardan av hikayesine ve fotoğraflara gereken yerleredeki açıklamalara kadar tam manasıyla mükemmel bir av raporu olmuş . bu güzel avlarınızın devamını dilerim şansınız daim iğneniz keskin olsun rastgele
Sevgili Barış,
Güzel sözlerin için teşekkürler.
Av raporlarımızda detayları vermeliyiz ki paylaşımımız tam olsun. Diğer türlü internette balık fotoğrafı oldukça çok. Sizlere de güzel ve bereketli avlar dilerim.
Rastgele...
haluksertel tarafından yazılan metin:
Değerli Bahadır arkadaşım.Bilgi ve deneyimlerini çok açık ve ayrıntılı bir biçimde bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.Raporunu çok büyük bir zevle okudum.Heyecanının tamamını bizlere yansıttın.İnşallah çok güzel avların olur.Saygılarımla.
Sevgili Haluk Bey,
İltifatlarınız için ben teşekkür ederim. Duygularımı sizlere yansıtabildiysem ne mutlu bana.
Daha bereketlilerinin sizlerin olması dileklerimle...
Selamlar...
IQBABA tarafından yazılan metin:
Böyle keyifli bir av da ben önceki sene Ağustos ayında yaşadım. Gelibolu feneraltı iskelede sabaha karşı (03:30) el oltasıyla iri bir canlı tekeyle 2,5 kg.lık bir paşa da ben aldım. Aldım ama gel bana sor. İskele yüksek, yanımda kimse yok, ya kaçırırsam korkusuyla bir hamlede kepçesiz alıvermiştim iskeleye. Ellerimi neredeyse kesecekti 30 luk misina. Son yemimdi. Sanki onu yakalayacağımı biliyormuş gibi o iri tekeyi saklamıştım. Ama Almıştım onu, Artık benimdi. İnşallah herkes böyle adrenalinli avlar yaşar...Rastgele.
Sevgili IQBABA,
Dediğiniz gibi son olta denizden çıkmadan hep bir şansımız vardır. Son yemde balığı almanıza çok sevindim.
Umarım bereketli avlarınız daim olur.Teşekkür ederim.
Selamlarımla...