Sevgili dostum bu güzel raporun için öncelikle teşekkürler.Yılmadan peşinde koştuğun o güzelim levrek ile sonunda kucaklaşman son derece sevindirici,tebrikler dostum ayrıca bilgi içerikli ve heyecan dolu anlatımın dan dolayı tekrar tekrar teşekkürler.Her avın böyle bereketli geçmesi dileğiyle rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Mesaj Sayısı: 281 Katılım Tarihi: 19.08.09 Konum: İstanbul Yaş : 59
Sevgili Bahadır gerçekleştirdiğin bu güzel levrek avı ve verdiğin detaylı bilgiler için seni kutlarım.Paşalar inşallah oltandan hiç eksik olmaz.Selam ve sevgiler.
Burak Karadeniz
TEBRİKLER.AZMİNİZDE ANLATIM VE PAYLAŞIMINIZDA SAYGIYI HAK EDİYOR.DEVAMI DİLEKLERİMLE
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Sevgili dostum bu güzel raporun için öncelikle teşekkürler.Yılmadan peşinde koştuğun o güzelim levrek ile sonunda kucaklaşman son derece sevindirici,tebrikler dostum ayrıca bilgi içerikli ve heyecan dolu anlatımın dan dolayı tekrar tekrar teşekkürler.Her avın böyle bereketli geçmesi dileğiyle rasgele.
Sevgili Turgay Ağabey,
Övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim. Sıkı bir takipçiniz olarak ben de sizlerin avlarını keyif ve dikkatle takip ediyorum. Daha bereketli ve keyiflileri sizlerin olsun.Rastgele.
Selamlarımla...
Burak Karadeniz tarafından yazılan metin:
Sevgili Bahadır gerçekleştirdiğin bu güzel levrek avı ve verdiğin detaylı bilgiler için seni kutlarım.Paşalar inşallah oltandan hiç eksik olmaz.Selam ve sevgiler.
Sevgili Burak Ağabey,
Sizler gibi üstadların beğenisi beni daha mutlu etmektedir. Teşekkür ederim.
Keyifli avlarınız daim olsun. Umarım hepimizin oltasından paşalar eksik olmaz.
Selamlarımla...
tahir gurhan tarafından yazılan metin:
Tebrikler harika bir balık.İnşallah daha güzelleri hep nasibiniz olur.Sevgilerimle
Sevgili Tahir Ağabey,
Öncelikle ben size teşekkür etmek isterim. Sizin gibi bir üstadın sıkı bir takipçisi olarak av ve detaylar konusunda sizden çok şey öğrendim. Güzel ve bilgi dolu yazılarınızı zevkle okuyor ve öğreniyorum. Sizin beğeniniz beni ayrıca mutlu etti.
Keyifli avlarınız daim olsun.
Selamlarımla...