Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Duyurular
&-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

98 Hafta Önce 02:29 ÖÖ Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK | Düzenleyen omerh 92 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
Değerli Site Üyelerimiz,

Sitemizin 1 yılını doldurmak üzereyiz,bu zaman zarfında Hoş muhabbetlerle birlikte,güzel paylaşımlarda bulunduk,amacımız doğrultusunda hareket etmeyi yeğledik,farklı konular açılsada,3-5 gün tutarak özbenliğimiz doğrultusunda hareket etmemizin verdiği prensible konuları aralardan kaydırdık,bu konuda konuyu açan arkadaşlarında,anlayış göstermeleri bizleri gerçekten sevindirdi.

Bizim için her zaman paylaşım ve dostluk ön plandadır,dürüstlük en belirgin özelliğimizdir,üye katılımlarında zaman zaman sitemize gelen arkadaşların,çarpıtıcı,kışkırtıcı,siteyii bölmek,küçük düşürmek vs vs.. gibi eylemlerine her zaman sert bir uslupla gerek yönetim gerekse özverili üyelerimiz cevap verdiler,ne oldu? Amaçları belli olan kişiler bir daha siteye bile gelmediler demiyorum....gelemediler,bizler çok üye politikasını hiçbir zaman tasvip etmedik,az üye güzel payşaım,güzel uslup ve dostluk,burası bir sinema değil,tiyatro hiç değil,abimiz dediğimiz kişiler,ustad dediğimiz kişiler,sevdiğimiz saydığımız kişiler,ne abii var ne ustad var,o zaman üyeliklerine ne gerek var!!!

Sitemizin 1 yılını dolduruken şu anda 638 olan üye sayımız,büyük bir ihtimalle çok aşağılara düşecektir,çizgimiz doğrultusunda bu güne hiç bir banın olmadığı sitemizde ayıklama gereksimi duyulmuştur 1 tek mesajı dahi olmayan,katılımcı olmayan üyelerimiz incelenerek üyelikleri iptal edilecektir,yapılacak yeni oluşumda üyelikleri kaldırılan üyelirimizden şimdiden özür dileyerek,arzuları dahilinde tekrar aramıza katılabileceklerini önemle duyururuz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürl ederiz.

GELİBOLUOLTACİLARİ YÖNETİMİ

i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

98 Hafta Önce 04:35 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

SAMATYA
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 13.01.10

Uyarı seviyesi 0
BENDENİZ İSTANBUL'DAYIM VE HAYATIMI BURADA SÜRDÜRÜYORUM....... HEDEFİM EMEKLİLİK SONRASINDA KUZEY EGE.... BENİDE SİLECEKMİSİNİZ....... BU ARADA 16.05.2010 ORGANİZASYONUNUN SON DURUMU NEDİR....

98 Hafta Önce 09:30 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09

Uyarı seviyesi 0
LEVREK tarafından yazılan metin:
BENDENİZ İSTANBUL'DAYIM VE HAYATIMI BURADA SÜRDÜRÜYORUM....... HEDEFİM EMEKLİLİK SONRASINDA KUZEY EGE.... BENİDE SİLECEKMİSİNİZ....... BU ARADA 16.05.2010 ORGANİZASYONUNUN SON DURUMU NEDİR....

16 Mayıstaki organizasyon planlandığı gibi yapılacak inşallah,Nisan ortaların da son bir duyuru ile liste güncellenerek arkadaşlara duyurulacak ve katılımcıların organizasyon bedellerini belirtilecek banka hesabına yatırmaları istenecektir.Önceki organizasyonlarda listeye dahil olarak daha sonra katılmayan arkadaşlar bizleri sıkıntıya düşürdüğünden bu yıl ücretleri peşin olarak tahsil edileceği düşünülmüştür.
Sitemiz üyeliklerinn aktivasyonu konusunda İlker kardeşimin planladığı çizgi doğrultusunda hareket etmesi yerinde bir karardır,bizler bu alemde en başından da belirttiğimz gibi magazin ve aktüalite haberlerle değil sadece balık avcılığı amacı ve paylaşımı doğrultusunda bu siteyi hayata geçirdik aradan geçen 1 yıl gibi bir süre içerisinde sadece üye olmak için gelen bir çok arkadaşımız olduğu değerlendirilmiş ve paylaşım ile beraber site aktivasyonuna hiç bir katılımları olmamıştır ayrıca bizler şu kadar üyemiz var bu kadar üyemiz var diye popülasyon yaratmaktan ziyade az olsun öz olsun politikasıyla gerçek dostlarla bir arada paylaşımlarda bulunmayı tercih etmekteyiz.Site kuralları bölümümde de zaten net olarak belirtilmiştir.Amacımız BALIK AVCILIĞI konusunda SAROZ VE ÇANAKKALE civarında yeni oluşumlar gerçekleştirmek,bu oluşumlarda takdir edersiniz ki gerçek katılımcılarla oluşur.Sanal alemde sanal üyelerden ziyade gerçek ve samimi üyeleri her zaman tercih ederiz.Kalın sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........

98 Hafta Önce 10:08 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

snapperhunter
Balıkçı

Katılım Tarihi: 20.04.09

Uyarı seviyesi 0
yerinde bir karar olmus ,
bahri australia

98 Hafta Önce 10:58 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

Trolling
Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.05.09

Uyarı seviyesi 0
Doğrusu bu ..
img339.imageshack.us/img339/6030/amec.png

98 Hafta Önce 11:14 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

liderraf
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 06.01.10

Uyarı seviyesi 0
selam bence onlarada bir şans vermek gerekiyor yine aynı olursa düşüncen doğru

98 Hafta Önce 11:23 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

poseidon17
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 29.04.09

Uyarı seviyesi 0
Siteye üye olupta,hiç ziyaret etmemişse,veya hiç mesajı yoksa,bencede çok doğru bir karar,siteye zaman zaman giren arkadaşlar için hata olabilir,yinede iyi incelenip yapılması gerekir
Mustafa ONUR
07.05.1982
0rh+

98 Hafta Önce 12:14 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
liderraf tarafından yazılan metin:
selam bence onlarada bir şans vermek gerekiyor yine aynı olursa düşüncen doğru

Acele alınmış ve uygulanacak bir karar değil zaten,belli zaman periyodlarına yayılacağı kesin ama şu da kesin önümüzdeki levrek sezonu yani Ağustos ayına kadar ayıklanma mutlaka yapılacak.Kal sağlıcakla.Rasgele.

98 Hafta Önce 12:19 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

efendi
Balıkçı

Katılım Tarihi: 17.04.09

Uyarı seviyesi 0
Doğru bir karar sitede birçok üyenin ne imza ayarları var,ne kendini tanıtıcı bilgileri var,katkısıda olmayınca yol vermek akıllıca.
Turgut
1983 Gelibolu

98 Hafta Önce 09:11 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

ilker tarafından yazılan metin:
Değerli Site Üyelerimiz,

Sitemizin 1 yılını doldurmak üzereyiz,bu zaman zarfında Hoş muhabbetlerle birlikte,güzel paylaşımlarda bulunduk,amacımız doğrultusunda hareket etmeyi yeğledik,farklı konular açılsada,3-5 gün tutarak özbenliğimiz doğrultusunda hareket etmemizin verdiği prensible konuları aralardan kaydırdık,bu konuda konuyu açan arkadaşlarında,anlayış göstermeleri bizleri gerçekten sevindirdi.

Bizim için her zaman paylaşım ve dostluk ön plandadır,dürüstlük en belirgin özelliğimizdir,üye katılımlarında zaman zaman sitemize gelen arkadaşların,çarpıtıcı,kışkırtıcı,siteyii bölmek,küçük düşürmek vs vs.. gibi eylemlerine her zaman sert bir uslupla gerek yönetim gerekse özverili üyelerimiz cevap verdiler,ne oldu? Amaçları belli olan kişiler bir daha siteye bile gelmediler demiyorum....gelemediler,bizler çok üye politikasını hiçbir zaman tasvip etmedik,az üye güzel payşaım,güzel uslup ve dostluk,burası bir sinema değil,tiyatro hiç değil,abimiz dediğimiz kişiler,ustad dediğimiz kişiler,sevdiğimiz saydığımız kişiler,ne abii var ne ustad var,o zaman üyeliklerine ne gerek var!!!

Sitemizin 1 yılını dolduruken şu anda 638 olan üye sayımız,büyük bir ihtimalle çok aşağılara düşecektir,çizgimiz doğrultusunda bu güne hiç bir banın olmadığı sitemizde ayıklama gereksimi duyulmuştur 1 tek mesajı dahi olmayan,katılımcı olmayan üyelerimiz incelenerek üyelikleri iptal edilecektir,yapılacak yeni oluşumda üyelikleri kaldırılan üyelirimizden şimdiden özür dileyerek,arzuları dahilinde tekrar aramıza katılabileceklerini önemle duyururuz.

Bu doğrultuda sitemizden ilk etapta,Vedat abayoğlu,kanha 78,acemibalıkçıyavuz,acemioltaci,beatufull,kapelha,BacardiFoLii34,lerra,Lzexpand,jinutsu73 , adlı üyelerin üyelikleri tamamen iptal edilmiştir.

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg

98 Hafta Önce 10:46 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Değerli site üyelerimiz.ve üye olucak arkadaşlar

Bu günden itibaren siteye üye olucak arkadaşlara bir aktivasyon maili gelecektir,site yöneticilerinin uygun görmesi durumunda kişinin üyeliği aktif edilecektir.

98 Hafta Önce 10:50 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

susurluklu
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 21.12.09

Uyarı seviyesi 0
güzel bir fikir tşk ederiz

98 Hafta Önce 11:33 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

omerh
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 25.04.09

Uyarı seviyesi 0
Sevgii İlker bu işin doğrusu da bu ellerine sağlık. Temizlik iyi olacaktır.Nitekim çoğu dostumuzun imza ayarı bile yok özellikle ben defalarca uyarmama ragmen arkadaşlar inatla imza ayarı yapmıyor ziyaret etmiyor siteyi Doğru KARAR.
Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com

98 Hafta Önce 11:46 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

haluksertel
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 13.05.09

Uyarı seviyesi 0
Yönetimimizin kararını saygıyla karşılıyorum.Özümüzden uzaklaşmamalıyız.Bu güzel oluşumda buluşma sebebimizi hiçbir zaman unutmamalıyız.Dostluk,arkadaşlık,sohbet,dürüstlük ,samimiyet.Eğer birşeyler paylaşmak istiyorsak bu unsurların hepsinin aynı anda var olması gerekiyor.Yerinde bir karar.Ayıklama işlemininde dikkatle ve titizlikle yapılacağına inanıyorum.Saygılarımla.

98 Hafta Önce 12:08 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK | Düzenleyen omerh 98 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

omerh
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 25.04.09

Uyarı seviyesi 0
Değerli Site Üyelerimiz,

Sevgili Dostlar bu doğrultuda malesef istemeyerek de olsa

666lucifer - AHM OZT - Ahmet - ahmt oztrk - akcin - akula1008 - alfa94 - alisungur - alminaxx - altunc - arbitre - asansorcu - asivemavi - avukat

rumuzlu üyelerimizin üyeliklerine son vermek zorunda kaldım. Zira arkadaşlar sadece üye olmuş ve katılım hiç yapmamışlardır. Tekrar özür dilerim. Yönetim olarak hiçte tasvip etmediğimiz bir konu ama yapacak birşey yok. Bütün dostlarımıza iyi paylaşımlar...

Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com

98 Hafta Önce 02:01 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

TurgaySezgin
Tecrübeli Balıkçı

Uyarı seviyesi 0
Amacımız üye potansiyelini çoğaltmak olsaydı oturur sanalda olsa birçok üyeyi kendimiz oluşturur boş boş bakınır dururduk lakin bizler balık avcılığı için bu oluşumu gerçekleştirdik ve net bir şekilde avlaklarımız olsun,avlanma metodlarımız olsun,paylaşımlarımız olsun hepsini net bir şekilde ortaya koyduk.Üye ol avlakları incele,yakalanan balıklara bak,nerede ve ne şekilde avlanmış onları incele sonra da çek git,yok böyle bir şey emek verilmiş ise buna saygı gösterilecek katkı sağlanacak bizler onca av yapıyoruz yazsak ne olur yazmasak ne olur eğer Saroza ve Çanakkale bölgesine av yapmaya gelicek arkadaşlarımıza yardımcı olabiliyorsak,onlara net bir şekilde av alanlarımızı aktarabiliyorsak o zaman gerçekçi olmalı ve paylaşımcı olmalıyız.Hep bana hep bana politikasıyla devam edersek havanda su döğmekten öteye geçemeyiz.Kalın sağlıcakla.Operasyona devam.

98 Hafta Önce 09:58 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

tahir gurhan
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 21.05.09

Uyarı seviyesi 0
Bahar temizliği her ortamda şarttır.Doğru bir karar..

98 Hafta Önce 11:12 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

oz-ser
Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 16.04.09

Uyarı seviyesi 0
hayırlısı ne ise o olsun Smile
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu

98 Hafta Önce 11:21 ÖÖ RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

gny17
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 04.09.09

Uyarı seviyesi 0
Değerli site üyelerimiz.ve üye olucak arkadaşlar

Bu günden itibaren siteye üye olucak arkadaşlara bir aktivasyon maili gelecektir,site yöneticilerinin uygun görmesi durumunda kişinin üyeliği aktif edilecektir.

Sanırım Teklifim Onaylanmış. Geçende bir yazı yazdım ama sanırım fazla okuyan olmadı. Bir sayfa arasındaydı sadece ve amaç oradaki bir kaç kişiye bir şeyler anlatmaktı.
Sözün özü ;
Malum Kişi gelir : "Selam Çok güzel av Nerede Tuttunuz ?"

Bizden Cevap Gelir : " Vs. Vs Yer işte şurdan gideceksin şu yemi yada şu sahteyi kullanacaksın vs. vs. "

Bu devirde kimsenin kimseye söylemeyeceği meraları adım adım tarif edip ne yem yada ne gibi ekipman kullanması gerektiğine kadar anlatıpta bunun sonrasında o şahsın 2. bi konu açıp işte şuraya gittim sayenizde şunları tuttum dememesi ve sadece yer yön öğrenmek için bu siteye üye olması bizlerin ( Yönetim ve Tüm üyelerimizin ) Affınıza Sığınarak " Keriz " Yerine konmasını ben kaldıramıyorum ve bu kararı sonuna kadar destekliyorum.
AKTİF OLMAYAN YADA BİR KAÇ POST ATIP UZUN SÜREDİR YAZMAYAN KULLANICILARIN SİLİNMESİNE SONUNA KADAR EVET !!!

zwan , zuz , zolax , zekeriya , yusuf kaya, yunus17 , yunus , yavuz _demir , yanginci , yagmur adam

Bunlarda benim temizlediklerim. Gün Gün Temizliğe Devam Edilecektir. Kalın Sağlıcakla...

Gökçe & Nurettin Yücel
Çanakkale Biga Arh + 1982

www.geliboluoltac...

Sitemizi Facebook Sayfanızda Arkadaşlarınızla paylaşmak için Lütfen Yandaki Linke Tıklayın ----> http://www.facebo...cilari.com

Sosyal Paylaşım Platformu olan Facebook Grubumuzu Aktif Etmiş Bulunmaktayız. Sizleride Grubumuza Davet Ediyoruz.

http://www.facebo...7333338252

98 Hafta Önce 12:23 ÖS RE: Duyuru: &-ÖNEMLİ DUYURU-& ÜYELİK
Kullanıcı Avatarı

aydinflc
Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 23.03.10

Uyarı seviyesi 0
siteye gireli 3 gün oldu ama inanılmaz faydalı ve açıklayıcı ve paylaşımcı üyeleriniz var dediğim gibi 3 gün oldu ama bilmediğim konularda gecikmeden cevaplar alıyorum umarım bende bu faydalı bilgilerden sonra daha güzel avlanıp sizinle paylaşmak istiyorum. selamlar adanadan aydın tuğrul.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
fusionBoard SEO