Altı günlük uğraştan sonra nihayet mekan bitti,yeni dizayn, bol çeşit,hesaplı ürünler ve her türlü destek ile sahibi olduğum (Babam sağ olsun)ÖZ-SER Deniz Av Malzemeleri tüm site üyelerimizin hizmetinde.Sevgili Hüseyin abim(Liderraf)’in sayesinde çok daha güzel bir mekana sahip olurken tadilatta bana yardımcı olan babama,ağabeyime ve sevgili Mehmet abiye, Serdar ağabeyime ve Hasan abiye sonsuz teşekkürler.İlk başta bana iş çıkacak diye için için kızdığım fakat şimdi ise bir an önce gelmesini beklediğim Hüseyin abim (Liderraf) iyiki ölçüleri almışsın da sayende güzel bir mekana sahip oldum,hepimize hayırlı olsun saygılarımla.
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
b_kutlu tarafından yazılan metin:
Hayırlı olsun Özkan kardeş
ben İstanbul dan yazıyorum
bayrama Geliboludayım
yerin nerede
bilgilendirirsen sevinirim
siz geliboluya geldiğiniz de istediğiniz kişiye dükkanın ismini verin o size tarif eder şimdi geliboluyu bilmediğiniz için tarif etsem de bulamassınız en basiti benim dediğim mutlaka bekliyorum.
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu
hayırlı olsun kardeşim allah bol kazanç bereket versin inşallah bayramda ordayım maşallah dükkanda sıkıntı cekmıcez desene ne ıstersek var resımlerden yeterınce bellı oluyor eksıklerı senın dukkandan tamamlarız babanla balıktayız bayramda hadi görüşmek dileğiyle hoşçakal..
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Hayırlı olsun Özkan kardeşim ; ilk kez siteye yeni üye olduğum zamanlarda yaklaşık birbuçuk sene kadar önce babam ve kardeşimle birlikte kuzenimi Şehitliklere götürürken gelmiştim mekana Turgay abiyle , İlker abiyle , Ömer abiyle ve yanlış hatırlamıyorsam seninle (abinde olabilir tam hatırlamıyorum çok kısa bir süre görmüştüm ) ilk defa ozaman yüzyüze gelme ve gerçek anlamda tanışıp konuşma şansına sahip olmuştum. Ortamın sıcaklığı , güleryüzünüz ve hoşsohbetiniz bizi çok etkilemişti. Ogünden mekanın aklımda kalan haliyle şimdiki hali arasında bayağı fark var gerçekten çok güzel olmuş mekana farklı bir hava gelmiş ve hacim kazandırmışsınız gördüğüm kadarıyla çeşitlerde artmış; gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Allah sana hayırlı müşteriler ve bol kazanç nasip etsin. Yüzünüzden gülümseme mekandan müşterin ve dostların eksik olmasın kardeşim Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979