fikret tarafından yazılan metin:
hayırlı olsun kardeşim allah bol kazanç bereket versin inşallah bayramda ordayım maşallah dükkanda sıkıntı cekmıcez desene ne ıstersek var resımlerden yeterınce bellı oluyor eksıklerı senın dukkandan tamamlarız babanla balıktayız bayramda hadi görüşmek dileğiyle hoşçakal..
fikret abi valla öyle oldu sıkıntı olayına son artık hem müşteri için rahatlık hem benim içinde bütün mal rahat rahat görünüyor artık çeşit çok ... bekliyorum mutlaka ....
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu
summerset tarafından yazılan metin:
Hayırlı olsun Özkan kardeşim ; ilk kez siteye yeni üye olduğum zamanlarda yaklaşık birbuçuk sene kadar önce babam ve kardeşimle birlikte kuzenimi Şehitliklere götürürken gelmiştim mekana Turgay abiyle , İlker abiyle , Ömer abiyle ve yanlış hatırlamıyorsam seninle (abinde olabilir tam hatırlamıyorum çok kısa bir süre görmüştüm ) ilk defa ozaman yüzyüze gelme ve gerçek anlamda tanışıp konuşma şansına sahip olmuştum. Ortamın sıcaklığı , güleryüzünüz ve hoşsohbetiniz bizi çok etkilemişti. Ogünden mekanın aklımda kalan haliyle şimdiki hali arasında bayağı fark var gerçekten çok güzel olmuş mekana farklı bir hava gelmiş ve hacim kazandırmışsınız gördüğüm kadarıyla çeşitlerde artmış; gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Allah sana hayırlı müşteriler ve bol kazanç nasip etsin. Yüzünüzden gülümseme mekandan müşterin ve dostların eksik olmasın kardeşim
memnun kaldığınıza çok sevindim elimizden geldiği kadar gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret gösteriyoruz..... ama büyük ihtimal abimdir yoksa sizi mutlaka hatırlardm... kısmetse tekrar görüşmek üzere ilginiz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu
Mesaj Sayısı: 436 Katılım Tarihi: 12.08.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 38
Hayırlı uğurlu olsun Özkan kardeşim,bol satışlı günler diliyorum.
[i][img][/img][i]Mehmet Bay
1973-İstanbul,Avcılar[/i][/i] NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]
Allah nazardan saklasın.bu yaşta çok güzel bir mekana sahip olmuşsun.
kıymetini bileceğine,ticareti layıkı ile yapacağına ve büyük sözü dinleyeceğine ve kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum.
hayırlı uğurlu ve bereketi daim olsun
mehmet
A*RH
Akdeniz kıyısı Aydın elleri
santor tarafından yazılan metin:
Allah nazardan saklasın.bu yaşta çok güzel bir mekana sahip olmuşsun.
kıymetini bileceğine,ticareti layıkı ile yapacağına ve büyük sözü dinleyeceğine ve kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum.
hayırlı uğurlu ve bereketi daim olsun
dilekleriniz için çok teşekkür ederim... saygılar.
T. Özkan SEZGİN
15/02/1991 0rh+
çanakkale/gelibolu