Harika bir paylaşım Keyifle izledim Hele genç Evlilerin balık avı Mükemmeldi Necmi Fidan Reportajı mükemmel Ellerinize sağlık ADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
necmi abii tşkler abicim güzel paylaşım eyvallah
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler.
miller tarafından yazılan metin:
Harika bir paylaşım Keyifle izledim Hele genç Evlilerin balık avı Mükemmeldi Necmi Fidan Reportajı mükemmel Ellerinize sağlık
Mesaj Sayısı: 274 Katılım Tarihi: 23.08.09 Konum: biga çanakkale Yaş : 50
Sevgili Fikret emeğine çok teşekkürler.Ayrıca izleyenlerede teşekkürler.Nasipse ilerde Gelibolu oltacıları olarakta bir organizasyonda toplanıp bir çekim yaparız.Herkeze rastgele..En iyi dost sesli düşünen dosttur
necmifidan tarafından yazılan metin:
Sevgili Fikret emeğine çok teşekkürler.Ayrıca izleyenlerede teşekkürler.Nasipse ilerde Gelibolu oltacıları olarakta bir organizasyonda toplanıp bir çekim yaparız.Herkeze rastgele..
abi ben teşekkür ederim abi esas çok güzel bir yaban tv belgeseli hazırlamışsın abi ellerine sağlık bu programda yardımcı olan tüm arkadaslarada ayrıca teşekkür ederim devamını bekliyoruz necmi abi inşallah gelibolubalıkçılarınıda yayınlamak nasip olur bir gün kal sağlıcakla abim saygılar....