Mesaj Sayısı: 575 Katılım Tarihi: 14.12.09 Konum: Dünyadaki Cennet; ÇANAKKALE Yaş : 31
İlginç bir av olmuş Turgay Abi. Ne yapacaksın işte; olmayınca olmuyor. Tüm hazırlığın tam olur balık vurmaz, hazırlıksız yakalanırsın balığı alamazsın...
Bunlar olacakki balığa olan sevdamız dahada artacak.
mt17 tarafından yazılan metin:
İlginç bir av olmuş Turgay Abi. Ne yapacaksın işte; olmayınca olmuyor. Tüm hazırlığın tam olur balık vurmaz, hazırlıksız yakalanırsın balığı alamazsın...
Bunlar olacakki balığa olan sevdamız dahada artacak.
Doğru diyorsun aslında ama yinede benim ihmalkarlığım oldu neyse sağlık olsun.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Mesaj Sayısı: 796 Katılım Tarihi: 20.11.09 Konum: Çanakkale Yaş : 30
bu değişik avı bize anllattığın için çok teşekkürler abicim.hep farele levrek tutulduğunu sadece duyduk çok yakında senin sahte farele kıyıya alcağın balığıda görcez gibime geliyor rastgele abicim...
ergenlaci17 tarafından yazılan metin:
bu değişik avı bize anllattığın için çok teşekkürler abicim.hep farele levrek tutulduğunu sadece duyduk çok yakında senin sahte farele kıyıya alcağın balığıda görcez gibime geliyor rastgele abicim...
Sağolasın kardeşim değişikliklere ayak uydurmak lazım,kal sağlıcakla.
Geçmiş olsun Turgay abi o balıklar senin kısmetin değilmiş eğer seninse yarın yine gelir.belkide başkası alır.ama güzel bir tecrübe olmuş.
EROL YARDIMCI KOCAELİ 1970 A(+)RH
eyard tarafından yazılan metin:
Geçmiş olsun Turgay abi o balıklar senin kısmetin değilmiş eğer seninse yarın yine gelir.belkide başkası alır.ama güzel bir tecrübe olmuş.
Sağlık olsun demekten başka diyecek birşey yok dostum,kal sağlıcakla.
Abi sen bana dersin ya hep kısmet diye...üzüldüm keşke en azından birini alabilseydin...inşallah bir dahaki sefere beraber gidebiliriz...senden bir seyler kaparım...paylaşımın için teşekkürler abicim...rastgele
Tamer ÖZDEMİR
Ankara 1974
(A RH -)
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
alfa147_17 tarafından yazılan metin:
Abi sen bana dersin ya hep kısmet diye...üzüldüm keşke en azından birini alabilseydin...inşallah bir dahaki sefere beraber gidebiliriz...senden bir seyler kaparım...paylaşımın için teşekkürler abicim...rastgele
Demiştim ama sana orayı boş bırakmayın diye,neyse sağlık olsun.
Abi insan kaçırdığı avı daha bir zevkli anlatıyor.bizde daha heyacanlı okuyoruz.tuttukların tutacaklarının teminatıdır.bu işin asıl zevki orada yeni avlarında başarılar.
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.
turgay abi tebrikler,yinede guzel baliklar almisiniz,kacan baligada uzuldum,inan farenin ilk kez sahtesini goruyorum bakam daha ne sahteler cikaracaklar
bahri australia
Abi gecen sene zipkinla kacirdigim bir sinarit var yaklasık 4 kg ve atıs mesafesindeyken ve atıs pozisyonu vermisken basiretim baglandi ve atisi yapamadım sonra 5 m ileride bana nanik yaparak dans etti arkadaslarıyla hala icimde uhde.. hala keske ..keske diyorum ama bunlarda isin tuzu biberi heycanı iste.. insallah hafta sonu daha buyuklerı denk gelir de rahtlarsın bak bana hala anlattıkca dikenler batıyoERHANK 1977 İST. ETİK VE VİCDANİ DEGERLERE UYGUN AVLANALIM
Mesaj Sayısı: 104 Katılım Tarihi: 10.05.09 Konum: kocaeli Yaş : 42
üzülme turgay abi yenisin daha bu işlerde , gelen balıklarda acemi şansı ama yılma bırakma illaki bir gün at çekte başarı gelecektir , takıldığın sormak istediğin soruları sorabilirsin, yardımcı oluruz bu konuda kendine iyi bak selamlar saygılar..............