resimlerden yukarıdan itibaren dokuzuncu sahil resmini laptop'uma''masaüstü arka planı '' olarak yapıştırdım bile...şıkır şıkır oldumehmet
A*RH
Akdeniz kıyısı Aydın elleri
Bence o kıyılarda dolaşmak bile hastaya ilaç misali,varsın bir günde balık olmasın, yarın Kemiklide acısını çıkarırsın. Murat'ta yine ispendeği bulmuş, benim bildiğim Turgay yarın ne yapar eder oda bulur.
santor tarafından yazılan metin:
resimlerden yukarıdan itibaren dokuzuncu sahil resmini laptop'uma''masaüstü arka planı '' olarak yapıştırdım bile...şıkır şıkır oldu
Gel bir hafta sonu abi,gezelim bütün kıyıları, teknede tava da yaparız ne güzellikler var bir bilsen.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Trap tarafından yazılan metin:
Bence o kıyılarda dolaşmak bile hastaya ilaç misali,varsın bir günde balık olmasın, yarın Kemiklide acısını çıkarırsın. Murat'ta yine ispendeği bulmuş, benim bildiğim Turgay yarın ne yapar eder oda bulur.
Rasgele
Yok abi yaw kış olsa tamam çok gezmek lazım anca tek tük çıkıyor yarın bakalım yemlide çupra ile sarıgöz arıyacağız inşallah denk gelir.Saygılar kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
turgay abi görüntüler güzel güzelim havanın tadını çıkarmışsınız varsın balık olmasın bu seferde yarın çupra tutmaya çalış abi çupra görelim azcıkın hadi rasgele sana abim görüşürüz saygılar..
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
santor tarafından yazılan metin:
resimlerden yukarıdan itibaren dokuzuncu sahil resmini laptop'uma''masaüstü arka planı '' olarak yapıştırdım bile...şıkır şıkır oldu
Gel bir hafta sonu abi,gezelim bütün kıyıları, teknede tava da yaparız ne güzellikler var bir bilsen.Kal sağlıcakla.
çok teşekkür ederim.ah bi müsait olsam,alacağım soluğu oralarda.bir gün inşallah.
sağlık ve mutlulukla kalınmehmet
A*RH
Akdeniz kıyısı Aydın elleri
saroz boş döndürmüyor abi herşeye rağmen, dediğin gibi ulaşımı zor bir yer ama yemli de deneseydiniz fazlası olurdu kanaatimce,elinize- bileğinize sağlık.
denizana vermiş yine kısmetiniziabi.ciğerlerinize dolan iyot kokusuda cabası.tebrikler
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
Turgay abi her zaman balık olucak değilya bu seferde temiz hava bol gıda diyelim ve ileriki avlara bakalım . Malum boşa dememişler avcının tenceresi kırkta bir kaynar diye Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979