Bana kalırsa öncelikle boş dönmediğiniz için mutlu olmanız lazım, ayrıca sizde gayet iyi biliyorsunuz ki balık avı sadece balığı yakalamaktan ibaret değil öncesindeki hazırlık, balığa çıktığınız dostlarınızla sohbet fotoğraflarda bizimde gördüğümüz harika manzara ve özgürlük hissi; hepsi bir arada eee daha ne olsun.
Fahrettin Kaya
1970- İstanbul
A(+)
Turgay abi süper manzaralar. Sizin taraflardaki doğaya bayılıyorum.
İnşallah bir gün görmek avlanmak nasip olur.
Bir dahaki sefere bereketli avlar dilerim. Bu sefer balıklar kazanmış diyelim.
Selamlarımla...
Bahadır Sarıca
1970
İzmir
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
fikret tarafından yazılan metin:
turgay abi görüntüler güzel güzelim havanın tadını çıkarmışsınız varsın balık olmasın bu seferde yarın çupra tutmaya çalış abi çupra görelim azcıkın hadi rasgele sana abim görüşürüz saygılar..
Teşekkürler dostum yemli av yapmak lazım çupra için onuda ben yapmıyorum bakalım nasıl olacak,kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
resimciii tarafından yazılan metin:
saroz boş döndürmüyor abi herşeye rağmen, dediğin gibi ulaşımı zor bir yer ama yemli de deneseydiniz fazlası olurdu kanaatimce,elinize- bileğinize sağlık.
Teşekkürler dostum,kal sağlıcakla.
summerset tarafından yazılan metin:
Turgay abi her zaman balık olucak değilya bu seferde temiz hava bol gıda diyelim ve ileriki avlara bakalım . Malum boşa dememişler avcının tenceresi kırkta bir kaynar diye
Kısmetten öte geçilmiyor,sağlık olsun bir dahakine daha bol balık olur inşallah.Kal sağlıcakla.
Fahrettin Kaya tarafından yazılan metin:
Bana kalırsa öncelikle boş dönmediğiniz için mutlu olmanız lazım, ayrıca sizde gayet iyi biliyorsunuz ki balık avı sadece balığı yakalamaktan ibaret değil öncesindeki hazırlık, balığa çıktığınız dostlarınızla sohbet fotoğraflarda bizimde gördüğümüz harika manzara ve özgürlük hissi; hepsi bir arada eee daha ne olsun.
Balık zaten işin bahanesi,deniz kıyısında olmak,taşların üzerinde boylu boyunca uzanıp uyumak bol oksijen ve iyot solumak gibisi varmı,bizde bunları yaptığımız için zaten şanslıyız bir dahakine balık ta bol olur o zaman bak sen keyfe.Kal sağlıcakla.
Bahadir Sarica tarafından yazılan metin:
Turgay abi süper manzaralar. Sizin taraflardaki doğaya bayılıyorum.
İnşallah bir gün görmek avlanmak nasip olur.
Bir dahaki sefere bereketli avlar dilerim. Bu sefer balıklar kazanmış diyelim.
Selamlarımla...
Teşekkürler dostum,her zaman beklerim.Kal sağlıcakla.
Turgay Murat ellerinize sağlık Avınız kısıtlıda olsa benim için manzara mükemmel o güzellik bile benim için yüzlerce Km katetmeme değer tebirkler ADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
miller tarafından yazılan metin:
Turgay Murat ellerinize sağlık Avınız kısıtlıda olsa benim için manzara mükemmel o güzellik bile benim için yüzlerce Km katetmeme değer tebirkler
Doğru diyorsun Adil abim gerçekten Saroz tam bir cennet,saygılar kal sağlıcakla.