bahaberk tarafından yazılan metin:
Turgay Abi tebrik ederim .balığa gidemediğim bu günlerde sıra sıra dizilmiş mercanlar canımı çektirdi maaşallahın var abi rastgelsin.
Sağolasın dostum bende vakit bol hemen hemen hergün balık avındayım.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
abi güzel av olmuş emegine saglık..
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Abi senin evde dolap dolmuştur aşağıda boş dolap var...ellerine sağlık abicim...ha buarada kaptan olarak beni alsaydın topuk mopuk dinlemezdim bilirsin...alfakaptan
Tamer ÖZDEMİR
Ankara 1974
(A RH -)
turgay abi tebrikler yine mercanlari dizmisiniz sezonu tam olarak basladi sanirim sizde,suyun guzelligine hayran oldum,alismis gozumuz 1,5 veya 2 metre okyonustaki swell (suyun kabarmasina) ,bizim halimiz cok kotu burda ne havasina ne suyuna guven olunuyor burdada bir bakmisiniz gunluk guneslik 20 dakka sonra dalgalarla bogusuyorsunuz ,
bahri australia