İşte böyle arkadaşlar vişde icinde gerekli acıklamaları yaptım yinede eksikler varsa sorun söliyelim Yalnır burada MACO hakkında bir acıklama yapayım.Bir müddat evvel acıklanan bildiride daha evvel liman kaydında verilen numaraların İPTALİNE bu sene sonuna kadar Liman başkanlıklarınca değiştirimesine karar verilmişti.Bunun icin gerekli liman kaydı defterini alıp vergi dairesinden borcu yoktur belgesi aldım kimlik kartının bir foto kopisi ile liman başkanlığına gittim gerekli kayıtlar olduktan sonra bilgisayardan ZEYNEP olan tekne isimi girdiler.One ZYNEP,ZEYNEP 1,ZEYNEP 2 olduğunu hayretle görünce bende Eski teknemin ismini yazdırdım MACO durum bundan ibaret teknesi olupta yeni kütük numarası almamışlara duyurulur.selamlar görüşemessek hayırlı bayramlar dilerim. Rauf usluer 1948 Arh+
Teşekkürler arkadaşlar konuya gösterdiğimiz ilgi ve güzel mesajlarınız icin.Hepinizin Bayramını kutluyorum sevgi ve saygılarımla.
Rauf usluer 1948 Arh+
Rauf abi selam,ilk önce kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım,yine güzel bir trofeyle gelmişsin karşımıza, tebrik ediyorum sayın abim, inşallah daha güzellerinide senin güzel videolarında izliyecez,görüşmek dileğimle rastgelsin.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
ilker tarafından yazılan metin: Rauf abi selam,ilk önce kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım,yine güzel bir trofeyle gelmişsin karşımıza, tebrik ediyorum sayın abim, inşallah daha güzellerinide senin güzel videolarında izliyecez,görüşmek dileğimle rastgelsin.
İlker güzel dileklerin icin teşekkürler elimizden geldiği kadar haber değeri olan av videolarını sizlerle paylaşman cok güzel bende sizlerin kurban bayramını kutlar esenlikler dilerim.
Rauf usluer 1948 Arh+