Mesaj Sayısı: 148 Katılım Tarihi: 11.10.09 Konum: Giresun Yaş : 43
Tekrar Merhaba Dostlar.
Bugün Turgay abinin geçen hafta test için gönderdiği prototip Lider Sahteyi denemeye gittim her zamanki meraya. Bu ikinci testi olacaktı. İlkinde gerek havanın müsait olmaması gerekse benim zaman problemimden dolayı verimli geçmemişti.
Önce Daiwa Saltiga Laser Sardine ile başladım 15dk. kadar. Pelican Nitro 44'ümü geçen seferki avda paşanın ağzında bırakmıştık maalesef. Sonra itina ile kırmızı kafa sarılı Lider Sahteyi taktım klipse. Dördüncü atışta kıyıya 4 mt. kala resimdeki ispendek yapıştı. Çektim aldım kıyıya. Yalnız ilginçtir, gerek benim hatam gerekse balığın sahteyi alış şeklinden çıkarmak için bayağı uğraştım.
Maalesef balık geri salınacak durumdan çıktı, bu yüzden inanın çok üzgünüm dostlar!
Alıkoymak durumunda kaldım, aslında çok ta küçük sayılmaz 37 cm.lik bir ispendek . Ama ben artık 40cm.'in altında kalanları salıyorum. Fakat bu sefer yapamadık. Oğlanın kurs çıkış saati geldiği için avı 1,5 saatte sonlandırdım.
Meşhur Lider Sahtemiz Doğu Karadenizimiz'de de yaptı yapacağını. Üstelik 2 haftadır bizim sahillerde balıktan eser yokken!
Tüm dostlara daha irileri nasip olması dileklerimle, Rasgele ..
Kamış : Daiwa 2.70 Teleskopik 15-40 atarlı
Makina : Albastar Pasha 30
Misina : Sufix XL Strong 0.30
Sahte : Lider Sahte ( Sarı renkte, kırmızı kafalı, elle boyanmış , Prototip )
Deniz : Bulanık, Rüzgar yok, hava parçalı bulutlu.
Mesaj Sayısı: 436 Katılım Tarihi: 12.08.10 Konum: İSTANBUL Yaş : 38
Tebrikler,daha iyi avlar dilerim.
[i][img][/img][i]Mehmet Bay
1973-İstanbul,Avcılar[/i][/i] NOT.BİR İNSANA BALIK VERİRSENİZ ONU BİR ÖĞÜN DOYURURSUNUZ,AMA ONA BALIK TUTMAYI ÖĞRETİRSENİZ ONU ÖMÜR BOYU DOYURMUŞ OLURSUNUZ.(ÇİNLİ BİLGEDEN)[/b]
Tebrikler;paylaşım için teşekkürler inşallah daha büyükleri nasip olur..Raporları takip edicez.))
Yakalayıp da salmadığımız her bir palaz biz ve bizden sonrakiler için TROFE olamıyacaktır.((
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Eline sağlık Yusuf kardeşim sana yolladığım Lider sahtenin oralarda netice elde etmesi oldukça sevindirici inşallah çok daha irileri nasibin olur kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........