2 Eylül sabahı yine saat 5.30 limandan ayrıldım kuzu balığının olası merası bir saat sürdü saat 8.30 avı sonlardırdım iyi bir av günü gecirdim bu av icin kullanılan takım ve teknik Video icinde ayrıntılarıyla belirtilmiştir yinede sorularınız varsa yazmaktan cekinmeyin iyi günler iyi seğirler.
İnşallah Allah banada senin gibi emekliliğimde böyle güzel avlar yapmamı nasip eder,gün geçmiyor ki raporların arka arkaya geliyor,ne güzel yanlız bu kuzu balığı dediğin gerçi videoda seyrettim ama akyaya benzettim eyer akya değilse hiç görmedim ne cins bir balık ki?gerek çapari anlatımın gerekse balıkları yakalayışın çok güzel abi o silikonları bu kuzu balıklarımı parçalıyor? yoksa başka balıklarda mı var paylaşım için teşekkürler
Saygı ve sevgilerimle
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
-Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.-
İlker genel olarak türkiyede bu balığı yanlış isim ile adlandırıyorlar aşağıya resmini koyuyorum bu balık KUZU balığı diğer isimşleri ile AVCI,SARI KUYRUK olarak adlandırılır AKYA başka bir tür ve şekilde olmasına karşın Akya derler ama yanlış. Rauf usluer 1948 Arh+
Paylaşım için teşekkürler rauf abi..Çok güzel balıklar. Ben kıbrısta bu balıktan görüyodum pek çok avcı ve mineri diyolardı bu yakaladıklarınıda onlara benzettim avcı balığımı bunlar.?
Sercan SEZGİN GELİBOLU-1987
0 Rh(+)
Sevgili Rauf maasallah, sistemi bulmussun. Guzel bir sistem, bundan sonraki avlarinin daha buyuk ve verimli olmasini tum kalbimden diliyorum
Sevgilerimle[i][b]1943
Finlandiya
Mesaj Sayısı: 258 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 31
Öncelikle tebrikler Rauf abi çok güzel bir av olmuş ayrıca video ile av tekniğini anlatman ve bunu uygulamalı olarak göstermende ayrı bir güzellik katmış. Bu güzel avlarının devamını dilerim Rastgele .....
Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
Admin tarafından yazılan metin:
Paylaşım için teşekkürler rauf abi..Çok güzel balıklar. Ben kıbrısta bu balıktan görüyodum pek çok avcı ve mineri diyolardı bu yakaladıklarınıda onlara benzettim avcı balığımı bunlar.?
Evet sercan bu balığın kuzu balığı adından başka iki ayrı ismi daha var AVCI ve SARIKUYRUK kıbrısta herhalde yerel olarak mineri olarakta anılıyor olsa gerek selamlar.
Rauf usluer 1948 Arh+
FAKO tarafından yazılan metin: Sevgili Rauf maasallah, sistemi bulmussun. Guzel bir sistem, bundan sonraki avlarinin daha buyuk ve verimli olmasini tum kalbimden diliyorum
Sevgilerimle
Sevgili Fiko ne yazıkki bu kuzu avını uzun uzadıya yapma şansımız cok az 15-20 günsonra dahada büyürlar sürüdeki sayısal oran dahada azalır ondan sonra bu sistem bir avcılık ile verim alınmaz sonraki merhale ya dip rapalası cekmek yada ufak canlı veya taze SÜBYE cekmek şansın varsa balonlara yemi yedirmeden yakalaya bilirsin yoksa şöyle diyim Bir kasa SÜBYE = bir kuzu balığıBalonların yüzünden.
Rauf usluer 1948 Arh+
Sevgili Rauf abicim,gerçekten tekne ile avlanacak arkadaşlar için çok faydalı bir sunum yapmışsın ellerine emeklerine sağlık.
balıklarda mükemmel Allah bereketini arttırsın,tebrik ederim.RIDVAN -1974-İZMİR