Ana Sayfa İncelemeler Dosyalar Forum Web Linkleri Haber Kategorileri
Öz-Ser Av Marketi

reklam

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

Başlığı Görüntüle
Gelibolu Oltacıları » Deniz Balık Avcılığı » Kıyı Balık Avcılığı
Kıyıdan dil balığı avcılığı
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

84 Hafta Önce 08:39 ÖS Kıyıdan dil balığı avcılığı
Kullanıcı Avatarı

necmifidan
Balıkçı

Katılım Tarihi: 23.08.09

Uyarı seviyesi 0
Trolling tarafından yazılan metin:
O küçük dil balığını almasaydın keşke.

Yazık günah yaprak gibi ne et çıkacak ondan ..

Bazı kişiler vardır..Bu tür forumlara sadece mera öğrenmek için üye olurlar.Sadece bunları takip ederler.Bu tür forumlarda işleri budur.

Bazı kişiler vardır.Üye olurlar hiçbirşey paylaşmazlar.Okurlar çıkarlar.

Bazı kişiler vardır.Üye olurlar sadece tuttuğu balığı göstermek için rapor açarlar.Pohpohlanmayı çok severler.

Bazı kişiler vardır.Üye olurlar tuttuğu balığı göstermek için rapor açarlar ama yanındada kullandığı takımı yemi paylaşırlar.

Bazı kişiler vardır.Üye olurlar.Rapor açmasalar bile birkaç balık için gece gündüz balık tutarak onu paylaşan üyenin raporunu okuduktan sonra onu tebrik eder ve onu onure ederler.

Bazı kişiler vardır.Üye olurlar.İmzanın altına işyerinin reklamını koyarlar.

Bazı kişiler vardır.Sadece tuttuğu balığı göstermek için değilde sadece doğayı korumak sürdürebilir avcılığı yaşatmak için uğraş verirler.

Bunları niyemi yazdım.

Özele mesaj çekerek benden dil balığı hakkında yardım isteyen bir kardeşimizin isteği doğrultusunda bu raporu açtım.Bu biligileri ona özelden yazabilirdim.Ama istedimki bunu herkezle paylaşayım ve bunu bilmeyen arkadaşlarda faydalansın diye.Bu raporda sadece bilgi paylaşım amaçlıydı.Aynı zamanda bu raporu üyesi olduğum birçok sitede paylaştım.Herkezde teşekkür etti.Benim beklentimde teşekkür ve pohpohlanmak değildi.Beni tanıyanlar zaten bilirler.Hiç bir zaman mütevazlikten taviz vermedim ama hiçbirzaman kendimide ezdirmedim.

Ben isterdimki ( Ağbi o balık küçükmüş inşallah salmışsındır )demeniz yerine..

(O küçük dil balığını almasaydın keşke yazık günah ne et çıkacak ondan)gibi hesap sorar nitelikte suçlar gibi sizden yaşça büyük birisine hitap şekli hiç hoşuma gitmedi.

Bu Gelibolu oltacılarında paylaştığım

Mavi kasnak ve yaşlı amca..
Delikanlı levrek..
Dumbada dumbada dum dum.
Her inekte bir olta..
Değişik bir yem..
Balık çağırma tekniği..gibi paylaşımları incelerseniz benim ne kadar balık boyları konusunda hassas olduğumu ve amatör balıkçılığın nasıl paylaşıldığını görürsünüz.

Ayrıca ilk kez burda yazıyorum.Çünkü hiç bir forumda kendimi anlatmadım.1 yıldan beri yaban tv de hazırlamış olduğum kıyı balıkçısı adı altında 13 programımda sürekli balık boylarına dikkat çektim.Milletin tutarak övünüp fotoğraf çektirdiği pisi ve kalkanları sürekli saldım.2005 ten bugüne kadar saldığım pisi ve kalkanlar abartmıyorum bir halı saha zeminini kaplar herhalde..

Ayrıca sirkülerde boyu belirtilmemiş olduğu halde bu yıl 30 cm civarları ve küçükleri olmak üzere en az 100 tane kırlangıç balığını saldım.
Gelelim sizin sorduğunuz ve suçladığınız soruya.
O dil balıkları Lapseki de mırmır için attığım takıma geldi.Takım hiç oynamadı.Yani zil hiç çalmadı.Çünkü dil balığı yemi yutar ve kuma yatar.Bende orada dil balığı geleceğini hiç düşünmemiştim açıkçası.Takımın yemlerine bakayım deyince 3 dilinde aynı takımda olduğunu farkettim.Dil yemi yutmuş ve iğneyi çıkarırken zedelendiği için salamadım.

Rastgele..Smile
En iyi dost sesli düşünen dosttur

84 Hafta Önce 11:25 ÖS RE: Kıyıdan dil balığı avcılığı
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
Ziyaretçiye Gizlenen içerikİçeriği sadece üyeler görebilir. Lütfen Üye Olun, üyeyseniz de lütfen giriş yapın.

i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

84 Hafta Önce 11:29 ÖS RE: Kıyıdan dil balığı avcılığı
Kullanıcı Avatarı

Trolling
Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.05.09

Uyarı seviyesi 0
necmifidan tarafından yazılan metin:

Gelelim sizin sorduğunuz ve suçladığınız soruya.
O dil balıkları Lapseki de mırmır için attığım takıma geldi.Takım hiç oynamadı.Yani zil hiç çalmadı.Çünkü dil balığı yemi yutar ve kuma yatar.Bende orada dil balığı geleceğini hiç düşünmemiştim açıkçası.Takımın yemlerine bakayım deyince 3 dilinde aynı takımda olduğunu farkettim.Dil yemi yutmuş ve iğneyi çıkarırken zedelendiği için salamadım.

Rastgele..Smile

Ben sadece yazık, keşke almasaydın dedim, hesap sormadım.

Birde bir sayfa dolu dolu kendinizi anlatacağınıza balığı neden alıkoyduğunuzu belirten üstteki yazıyı yazsanız yeterliydi.

Sizede rastgele ..

img339.imageshack.us/img339/6030/amec.png

84 Hafta Önce 12:04 ÖÖ RE: Kıyıdan dil balığı avcılığı
Kullanıcı Avatarı

ilker
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
Geliboluoltacilari.com sitesi her zaman dostluk arkadaşlık ve balık avı üzerine kurulmuş bir sitedir .

Böyle konularla üyelermizin kafasını karıştırmaktansa her zaman yapıcı davranmak felsefemizdir.

Necmi abinin bu konuda duyarsızlığı söz konusuı olamaz

Bizleri mazur görün konu bu noktadan sonra fazla ileriye gitmemesi açısından kilitlenmiştir sygılarımızla.

i30.tinypic.com/2ev6mvt.gif

www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpgİYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...www.imagesdock.com/tr/image-B42F_4CFFF47E.jpg
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

i35.tinypic.com/2nauw4l.jpg

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable