hasan kos tarafından yazılan metin:
ABI HOS GELDIN HAYIRLI OLSUN IYI GUNLERDE KULLAN SORMASI AYIP OLMASSA SAHTELERIN AHTOPOT SEKLINDE OLANLAR FIYATLARI NE KADAR BENDE ALDIMDA 80 GR;LIK BIRDE ONLARI NERDE KIYIDANMI YOKSA BOTTANMI KULLANACAKSIN SAHSEN BEN BILMIYORUM NERDE KULLANICAGINI BENIM ALDIKLARIM 6,20€ KAL SAGLICAKLA
Teşekkürler dostum,işin aslı jig avcılığını şuana kadar hiç denemedim lakin izlediğim video bu metodlada denemeler yapmama özendirdi ne kadar başarılı olurum bilemem ama adamların avladığı balıklar ortada.Malzemelere gelince Kamış 75 tl.makina 230tl.jig sahteler ise 9-15tl.arası değişiyor.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Mesaj Sayısı: 78 Katılım Tarihi: 14.12.09 Konum: ALMANYA Yaş : 44
ABI HOS GELDIN HAYIRLI OLSUN IYI GUNLERDE KULLAN SORMASI AYIP OLMASSA SAHTELERIN AHTOPOT SEKLINDE OLANLAR FIYATLARI NE KADAR BENDE ALDIMDA 80 GR;LIK BIRDE ONLARI NERDE KIYIDANMI YOKSA BOTTANMI KULLANACAKSIN SAHSEN BEN BILMIYORUM NERDE KULLANICAGINI BENIM ALDIKLARIM 6,20€ KAL SAGLICAKLA
Turgay ellerine sağlık Hayırlı olsun Kamışlar Japonlarınki süper dayanıklı hadi sıra sende Göster bakalım kendini Jigging raporlarını bekliyoruz rast geleADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
miller tarafından yazılan metin:
Turgay ellerine sağlık Hayırlı olsun Kamışlar Japonlarınki süper dayanıklı hadi sıra sende Göster bakalım kendini Jigging raporlarını bekliyoruz rast gele
İnşallah Adil abi inşallah,özendik aldık bakalım netice ne olacak.Saygılar kal sağlıcakla.
Sevgili Turgay abi el atmadığın jig kalmıştı. Artık Sarozda geri kalan balıklarıda jig le alırsın. Bu Japonlarda para çok imkan çok denizde balıkta çok.Adamlarda kaygı yokki burda bile fink atıyorlar. Sana bol şanslar.Rasgele...Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
abi harika video vallaha bana almanyada arkadaşim getireceek korbon dedi 12 bilyeli nasil merak ediyom biri kısa biride 4.30 metre bakalım nasil olacak..
Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
susurluklu tarafından yazılan metin:
abi harika video vallaha bana almanyada arkadaşim getireceek korbon dedi 12 bilyeli nasil merak ediyom biri kısa biride 4.30 metre bakalım nasil olacak..
Hadi hayırlısı kardeşim güzel takımlardır inşallah.