İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
ilginç ya mevsimlermi kaydı ne anlamadım gitti temmuzun bugün 1 ,i ve ben hala yorganla yatıyorum istanbul buz hala ısınmadı gitti ben ilk defa hayatım boyunca temmuzda yorganla uyuyorum donuyorum ya sibirya gibi oldu havalar yaz gelmedi gitti hergün yağmur bıktım artık kıştan yaz gelsin biran önce
ilker tarafından yazılan metin:
İlkercim vallahi hiç belli olmaz kışın kurakta geçebilir Lüfer için İnşallah yataklanırda güzel avlara imza atarsınızADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
fikret tarafından yazılan metin:
ilginç ya mevsimlermi kaydı ne anlamadım gitti temmuzun bugün 1 ,i ve ben hala yorganla yatıyorum istanbul buz hala ısınmadı gitti ben ilk defa hayatım boyunca temmuzda yorganla uyuyorum donuyorum ya sibirya gibi oldu havalar yaz gelmedi gitti hergün yağmur bıktım artık kıştan yaz gelsin biran önce
Aynen öye Sevgili Fikret Ben Hariç herkez battaniye kullanıyor ben ocak ayındada tişörtle yatıyorum ADİL TETİKER İST
ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.İNSANOĞLU DOĞAYA KARŞI HEP ÇARESİZ
doğayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık.maydosluyuz balık dostuyuz.
Hakikaten bereket, daha bir kaç yıl önce barajlar kuruyor diye haber yapılıyordu şimdilerde ise bol su var aman yağsın,alt yapısı olmayan yerlere de Allah yardım etsin.Kalın sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
OKTAY tarafından yazılan metin:
Abi bu yaz aylarını yağmurla geçireceğiz durum onu gösteriyor
Berekettir derler, sarıkanat ,çinekop bol olur.belki ....
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Hakikaten bereket, daha bir kaç yıl önce barajlar kuruyor diye haber yapılıyordu şimdilerde ise bol su var aman yağsın,alt yapısı olmayan yerlere de Allah yardım etsin.Kalın sağlıcakla.
Vallahi Turgay hani derler ya Varlığı bir dert Yokluğu Yara diye ADİL TETİKER İST
gene bu gece sahanak yağacakmış temmuz ayının beklenenın çok üzerinde yağış olacakmış allah hayırlısını versın nedeyim bu sene yaz sanırım olmucak fazla iklimler kaydı
Delit@y tarafından yazılan metin:
Bu gece tekrar geliyormuş dikkat
gene bu gece sahanak yağacakmış temmuz ayının beklenenın çok üzerinde yağış olacakmış allah hayırlısını versın nedeyim bu sene yaz sanırım olmucak fazla iklimler kaydı
Bugece sorunsuz atlatıldı aslınad bizde pk su basması olmaz fakat malum belediye harika çalıştığı için tıkanmalardan mütevellidADİL TETİKER İST
Delit@y tarafından yazılan metin:
Bu sene ne oldu bilmiyorum ama haftasonları hep yağışlı
Muharrem Büyüğü ile balık resimlerini gördük Sıra 2 numarada hadi onuda balıkla resimle artık belki yağmurlar hızını kesiyordur sen onada çare bulursunADİL TETİKER İST