Ellerinize sağlık Yunuslar buları hep yapıyorlar bana çok sevimli geldikleri için ben Yunusları çok seviyorum ne yapsın onlar ekmek peşinde Afiyet olsun ADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
Kısmet işte Barış kardeşim yemli eşkina ararken çapari yüzünüzü güldürmüş elinize kolunuza sağlık bu zaman da çok güzel bir av tebrikler, kal sağlıcakla.Rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 1130 Katılım Tarihi: 12.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 32
miller tarafından yazılan metin:
Ellerinize sağlık Yunuslar buları hep yapıyorlar bana çok sevimli geldikleri için ben Yunusları çok seviyorum ne yapsın onlar ekmek peşinde Afiyet olsun
teşekkürler Adil abi bende yunusları çok severim sevimli hayvanlar ve elbetteki denizde öncelik onların hiç şikayetçi olmamak lazım aslında nede olsa dışardan gelip onların yemeklerine ortak oluyoruz bizler Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Kısmet işte Barış kardeşim yemli eşkina ararken çapari yüzünüzü güldürmüş elinize kolunuza sağlık bu zaman da çok güzel bir av tebrikler, kal sağlıcakla.Rasgele.
Teşekkür ederim Turgay abi aslına bakarsan daha güzel balıklarla karşınıza çıkmak isterdim ama seninde dediğin gibi kısmet bunlaraymış ve bu av gerçektende yüzümüzü güldürdü malum uzun zamandır balığa çıkamıyordum o yüzden senenin ilk avından boş dönmemek gerçekten çok güzel inşallah birdahaki sefere daha güzel balıklarla karşınızda olucam Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
ilker tarafından yazılan metin:
Teşekkürler İlker abi gerçektende güzel ve keyifli bir avdı bizler için işe yetişmek için koşuşturmamızda cabası bu sayede bizler balık yakalamanın keyfine vardık patronumuzda balık yemenin ....
Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
Çapari güzel av vermiş.Ellerinizesağlık.Güzelbir rapor paylaşımiçin teşekkürler...
Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com
omerh tarafından yazılan metin:
Çapari güzel av vermiş.Ellerinizesağlık.Güzelbir rapor paylaşımiçin teşekkürler...
teşekkürler Ömer abi bu sene çıktığım ilk balık avıydı bu inşallah ilerde dahada güzel avlarla aranızda olmaya çalışıcam Barış Tufan
İstanbul Balıkçısı
A+ 1979
güzel av olmmus ama patrona ziyafet cıkmış rastgeleeeeeeeMuhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...