| 141 Hafta Önce 11:56 ÖS |
Hafta Sonu Rekorlarım (video) |

Rauf Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 22.04.09
 |
Cuma Günü sabahı ciseleyen yağmur altında sırtı avı ile başladı gecen haftanın av güncesi.

Denizden fışkırırcasına cıkan Gök kuşağı altında devam etti.Cuma günü kullandığım iki rapala vardı

Prenses maria 5cm fltg.

Streike pro kupez benzeri 6 cm 1.70 dalıcı
Neler yapmış görelim.

http://beta.dailymotion.com/user/merauf/vi...trofelery_sport

Hem tral hem Yazılı orki palazını aldı.
Görüldüğü gibi cuma gününün avından sonra cumartesi günü cok daha güzel gecti şimdiye kadar yakaladığım aynı cins balıklardan daha irileri oltama takıldı yazılı orkinos balığında en fazla 3 kilo bir ağırlığa erişmişken bu balık tamamı tamamına 6.400kl geldi.Derin su orfozunda (patlak,Börtlek) kendime ait rekorum 2.700gr iken bu yeni yakaladığım balıkta 4.600 yükselttim.Tabi hikayenin ilgi cekici anlarıda var aslında hedef patlak balığı idi ama yapmış olduğumuz köstekler zayıf geldi,aslında daha büyük patlak balığı yakalama şanssımız vardı işte atlttaki resimlerde bunu ıspatı.

İğnelerimizin kırıldığını videoda bahsetmiştim bunlarda acılan iğnelerimiz celik iğneler .pırdöndü gövdesi eğrilimiş bunları orda fark etmedim köstekleri yeniden düzenlerken 3 adet pırdöndünün bu şekilde deforme olduğunu gördüm.
Orkinosta ise tekne ortalama 11km bir hızla seyrediyordu kaşık tekneden yaklaşık 60-70 metre salınmıştı Ana misina 1mm ön misina 0.80 mm on metre sonrasına 100gr kurşun ile donatılmıştı bir ara misinada bir gerilme oldu aman dedim Baktım sedat müziplik yapmış misinayı cekmişti.gülüştük 10 dakka oldu olmadı yeniden bir asılma oldu ben döndüm sedata yine numara yapıyor diye ama o başka tarafa bakıyordu ve asılma ve misina yüksek hızla elimden boşalıyordu sedata dur dedim o yol verdi Aman yarebbi kasnaktaki boşalan misinanın sesini hic unutmıcam ben dur,dur stop diye tekrar edince sedatta anladı işi yaklaşık 15-20 dakika balığı yordum balık büyüktü cok ağır geliyordu ama büyükte direnc göstermiyordu hani diplemiyor gezmiyordu ama zor cekiyordum ne zamanki 10 metre yaklaştırdım orkinos olduğunu anladım balık yatık şekilde büyük daire cizerek geliyordu en sonunda sedat kepceledi aldık balığı yukarı balık bitmişti zira rapala yani kaşık gövdenin altından saplanmış hem onu hem beni yormuştu gerisini videoda seyrettiniz bağırtılar cağırtılar arasında sonlandırdık avı Her zaman söylediğim gibi TEŞEKKÜRLER DENİZ ANA.
Rauf usluer 1948 Arh+ |
| |
x 1
|
|
| 141 Hafta Önce 12:07 ÖÖ |
RE:

Rauf Gümüş Üye

|
Rauf tarafından yazılan metin:
Cuma Günü sabahı ciseleyen yağmur altında sırtı avı ile başladı gecen haftanın av güncesi.

Denizden fışkırırcasına cıkan Gök kuşağı altında devam etti.Cuma günü kullandığım iki rapala vardı

Prenses maria 5cm fltg.

Streike pro kupez benzeri 6 cm 1.70 dalıcı
Neler yapmış görelim.
http://beta.dailymotion.com/user/merauf/vi...trofelery_sport

Hem tral hem Yazılı orki palazını aldı.
Görüldüğü gibi cuma gününün avından sonra cumartesi günü cok daha güzel gecti şimdiye kadar yakaladığım aynı cins balıklardan daha irileri oltama takıldı yazılı orkinos balığında en fazla 3 kilo bir ağırlığa erişmişken bu balık tamamı tamamına 6.400kl geldi.Derin su orfozunda (patlak,Börtlek) kendime ait rekorum 2.700gr iken bu yeni yakaladığım balıkta 4.600 yükselttim.Tabi hikayenin ilgi cekici anlarıda var aslında hedef patlak balığı idi ama yapmış olduğumuz köstekler zayıf geldi,aslında daha büyük patlak balığı yakalama şanssımız vardı işte atlttaki resimlerde bunu ıspatı.

İğnelerimizin kırıldığını videoda bahsetmiştim bunlarda acılan iğnelerimiz celik iğneler .pırdöndü gövdesi eğrilimiş bunları orda fark etmedim köstekleri yeniden düzenlerken 3 adet pırdöndünün bu şekilde deforme olduğunu gördüm.
Orkinosta ise tekne ortalama 11km bir hızla seyrediyordu kaşık tekneden yaklaşık 60-70 metre salınmıştı Ana misina 1mm ön misina 0.80 mm on metre sonrasına 100gr kurşun ile donatılmıştı bir ara misinada bir gerilme oldu aman dedim Baktım sedat müziplik yapmış misinayı cekmişti.gülüştük 10 dakka oldu olmadı yeniden bir asılma oldu ben döndüm sedata yine numara yapıyor diye ama o başka tarafa bakıyordu ve asılma ve misina yüksek hızla elimden boşalıyordu sedata dur dedim o yol verdi Aman yarebbi kasnaktaki boşalan misinanın sesini hic unutmıcam ben dur,dur stop diye tekrar edince sedatta anladı işi yaklaşık 15-20 dakika balığı yordum balık büyüktü cok ağır geliyordu ama büyükte direnc göstermiyordu hani diplemiyor gezmiyordu ama zor cekiyordum ne zamanki 10 metre yaklaştırdım orkinos olduğunu anladım balık yatık şekilde büyük daire cizerek geliyordu en sonunda sedat kepceledi aldık balığı yukarı balık bitmişti zira rapala yani kaşık gövdenin altından saplanmış hem onu hem beni yormuştu gerisini videoda seyrettiniz bağırtılar cağırtılar arasında sonlandırdık avı Her zaman söylediğim gibi TEŞEKKÜRLER DENİZ ANA.
Rauf usluer 1948 Arh+ |
| |
|
|
| 141 Hafta Önce 12:08 ÖÖ |
RE:

ilker Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.04.09
|
Rauf abicim dağıtmışsın ortalığı ya vallahi ayakta alkışlıyorum çok güzel avlarını ,rekorunu kırdığın için de seni ayrıyetten tebrik ediyorum muhteşem video ...
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
|
| |
|
|
| 141 Hafta Önce 07:45 ÖÖ |
RE:

TurgaySezgin Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 05.04.09
 |
Rauf abi video dan aldığım keyfi anlatmam mümkün değil emeğine sağlık,Sedat abi ile yaptığınız safari ise kelimelerle anlatılacak gibi değil çok sağolasın sürttürme,derin su ve her iki avda da şahane balıklar doyumsuz bir gün geçirdiğiniz aşikar işte emekliliğin tadını doya doya yaşamak bu olsa gerek çok sağol abi paylaşımın için sonsuz teşekkürler Sedat abiye de selamlar abi.İyiki varsınız kalın sağlıcakla....
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........ |
| |
|
|
| 141 Hafta Önce 09:15 ÖÖ |
RE:

unique Gümüş Üye

Katılım Tarihi: 28.04.09
 |
Rauf amca,
Ellerin dert görmesin, maşallah yine almışsınız kuzuları. Her geçen gün farklı trofelerle kendi rekorlarını çekiyorsun, kısmet bizlerede olur inşallah.
Haydi kalın sağlıcakla, rastgele.
Cüneyt Eşsiz
1980 - İstanbul
Catch & Release |
| |
|
|
| 141 Hafta Önce 11:49 ÖÖ |
RE:

Delit@y Usta Balıkçı

Katılım Tarihi: 14.04.09
 |
Rauf abi ellerine, emeğine sağlık. İş ortamında seyrettim video nu, resmen kendimden geçtim. Herşeyi unutup yanında birlikte av yaparmışçasına keyif aldım.
İğnelerin halini görünce söylenecek birşey kalmıyor.
Bunları bizlerle paylaştığın için tekrar sağol abi.
Muharrem 1973
0 rh +
İstanbul
 |
| |
|
|
| 141 Hafta Önce 12:38 ÖS |
RE:

miller Tecrübeli Balıkçı

Katılım Tarihi: 18.04.09
 |
Sevgili Rauf abi harikabir çekim harika iki av muazzam zevk veriyor senin Neşenden de rahatlıkla anlaşılıyor ellerine sağlık
ADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
 |
| |
|
|
| 141 Hafta Önce 09:38 ÖÖ |
RE:

Rauf Gümüş Üye

|
Sevgili arkadaşlarım konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum darısı sizin başınıza selam ve sevgilerimle.
Rauf usluer 1948 Arh+ |
| |
x 1
|
|
| 141 Hafta Önce 04:33 ÖS |
RE:

pulse 8 Bronz Üye

Katılım Tarihi: 22.05.09
 |
sevgili rauf amcas tebrik ederim harika bir av ve de trofe bilmeyenler söylemeyi borç biliyorum kendimi rauf amca sayesinde ben bu güzel hobiyle tanıştım çok küçüknen onun tutuğu balıklara bakıp hep derdim bir gün bende tutatacağım diye ama malesef onun gibi ustadtların yanına bile yaklaşamam ben kal sağlıcakla rauf amaca elerinden öperim
MEHMET ÖNDER ZENGİN / 1979 ANKARA |
| |
|