cem safak tarafından yazılan metin:
Turgay abi dizmişsin mercanları yine tebrikler,sen ihtiyarlamazsın ben onu bilirim onu söylerim arkadaş..............hayata bak beeeeee
Sağolasın dostum deniz kokusu olmadan yaşam zor hele hele benim içn çok zor,bugün mola dedim dinleniyorum yarın inşallah devam.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Mesaj Sayısı: 131 Katılım Tarihi: 13.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 47
Turgay beyin ismi balık avcılığıyla özdeşleşmiş durumda. Bence en kısa zamanda bu ismi tescil ettirmesi gerekir.Yoksa ortalıkta dolaşan bir sürü taklitlerle karşılaşabiliriz.
haluksertel tarafından yazılan metin:
Turgay beyin ismi balık avcılığıyla özdeşleşmiş durumda. Bence en kısa zamanda bu ismi tescil ettirmesi gerekir.Yoksa ortalıkta dolaşan bir sürü taklitlerle karşılaşabiliriz.
Teşekkürler abi,ne mutlu bizlere ki bu kadar sıcak kanlı dostlarımızla bir aradayız,kal sağlıcakla.
fikret tarafından yazılan metin:
TURGAY ABİ MERAK ETTİMDE KALAMAR AVI YAPILIYORMU GELİBOLU,SAROZ DA ? VE KIYIDAN YAKALAMA ŞANSIMIZ VARMI LÜTFEN BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM HEE BİŞEY DAHA HANGİ AYLARDA YAPABİLİRİZ BU AVI.. TESEKKÜRLER
Kalmar avcılığı Ekim sonu gbi başlar ve Kasım ayında tavan yapar,Fatmakadın çeşme ve Kömür limanından kıyıdan da avlamak mümkün ama en güzel avı adalar bölgesinde tekne ile yapılıyor.Kal sağlıcakla.
valla ben bilmem abi gelince sen götürcen beni mekanı sen biliyon
fikret tarafından yazılan metin:
TURGAY ABİ MERAK ETTİMDE KALAMAR AVI YAPILIYORMU GELİBOLU,SAROZ DA ? VE KIYIDAN YAKALAMA ŞANSIMIZ VARMI LÜTFEN BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM HEE BİŞEY DAHA HANGİ AYLARDA YAPABİLİRİZ BU AVI.. TESEKKÜRLER
Kalmar avcılığı Ekim sonu gbi başlar ve Kasım ayında tavan yapar,Fatmakadın çeşme ve Kömür limanından kıyıdan da avlamak mümkün ama en güzel avı adalar bölgesinde tekne ile yapılıyor.Kal sağlıcakla.
valla ben bilmem abi gelince sen götürcen beni mekanı sen biliyon
İnşallah diyelim bakalım daha zaman var,kal sağlıcakla.