Geçen hafta Çanakkaleden aldığım yeni teknem ile bu sezon balık avı turu düzenlemeyi düşünüyorum.Ayna kıç ve 6,5 metre olan teknem donanım olarak balık avlamaya son derece uygun ve rahattır 4 kişi av kapasitesi olup Yeniköy-Adalar bölgelerinde kişi başı 25 Tl.olarak turlar düzenliyeceğim ilgililere duyurulur.Rasgele.
Ohhhhh şükürler olsun,nihayet hep beraber av yapabileceğimiz bir tekne oldu sağolasın Murat kardeşim ne iyi ettin yaw,benim tekne ufak diye dostlarla ava çıkamıyorduk senin tekne 4-5 kişi için oldukça müsait fiyatta makul artık hep beraber av yaparız en azından ben teknemi büyütene kadar.Hayırlı olsun güle güle kullan bol kazançlar.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
ben tam olarak anlamadım konuyu gün boyuncamı 25 tl yoksa saat hesabımı aydınlatırsanız sevınırım....sarozda sabahtan öğlene kadar avlancaz diyelim örnek olarak ? tl
fikret tarafından yazılan metin:
ben tam olarak anlamadım konuyu gün boyuncamı 25 tl yoksa saat hesabımı aydınlatırsanız sevınırım....sarozda sabahtan öğlene kadar avlancaz diyelim örnek olarak ? tl
Tam gün Fikret dostum,yarın sefteyi ben yapıcam bakalım
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 131 Katılım Tarihi: 13.05.09 Konum: İstanbul Yaş : 47
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Bu konunun, herkesin ilgisini çekeceği kanaatindeyim.Gerçekten bizler için de çok güzel olacağını düşünüyorum.Artık oralarda bir teknemiz var diyebiliriz.Saygılarımla.
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullan Muratcığım.Gerçekten bizler için de çok faydalı olacağını düşünüyorum.Artık bizimde bir teknemiz var diyebiliriz galiba.Rasgele dostum...Ömer HAYTA
Gelibolu / ÇANAKKALE
B Rh + 1974
www.geliboluoltacilari.com
fikret tarafından yazılan metin:
Tam gün Fikret dostum,yarın sefteyi ben yapıcam bakalım
ozaman çok güzel ya turgay abi hadi bakalım yap seftayıda bizede anlat tavsıye edersen hadi rastgele fiyat oldukça uygun çok güzel bizimde teknemız oldu desene artık turgay abi sende peşimizden gelirsın teknenle artık yarışırık
kardeş tekneniz hayırlı olsun biz bir kaç arkadaş geliboludan gelip teknenizden istifade etmek isteriz bu gezi içerisinde güneyden kabatepeye kadar olan alana kadar gidiyormusunuz yoksa sadece güney bölgesinde mi bu hizmeti veriyorsunuz