fikret tarafından yazılan metin:
afiyet olsun abim rakısız gitmez bide ufak açta yanında güzel olsun ellerine sağlık sende benım gibi gece kuşu oldun ya sonunda
Vakit bol olunca gece gündüz farketniyor Fikret kardeşim,balık olsunda ben her vakit avlamaya giderim.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
mt17 tarafından yazılan metin:
Turgay Abi hayranım sana. Yaz kış demeden levrek tutuyorsun. Kutuplara ava gitsen, oradada bulursun sen levreği. Senden korkulur.
Dur bakalım Mehmet kardeşim asıl levrek avcılığımız bu sene olucak hele ekibi bir kuralım gör bak sen o zaman balıkları.Kal sağlıcakla.
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 575 Katılım Tarihi: 14.12.09 Konum: Dünyadaki Cennet; ÇANAKKALE Yaş : 31
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Turgay Abi hayranım sana. Yaz kış demeden levrek tutuyorsun. Kutuplara ava gitsen, oradada bulursun sen levreği. Senden korkulur.
Dur bakalım Mehmet kardeşim asıl levrek avcılığımız bu sene olucak hele ekibi bir kuralım gör bak sen o zaman balıkları.Kal sağlıcakla.
Kurun tabi Abi. Merakla bekliyorum avlarınızı. Ara sıra ekip arasına kankamla bizide kabul edersiniz artık.
Kurun tabi Abi. Merakla bekliyorum avlarınızı. Ara sıra ekip arasına kankamla bizide kabul edersiniz artık.
Ekip zaten kuruldu yaw biz Gelibolu dan siz Çanakkaleden istikamet Kilitbahirdeki meralar