Dün akşam saat 2 sularında sadece ve sadece aksiyon çalışma amaçlı yaptığım at-çek denemelerimde İstanbul Yenikapı da GES in arkasından bir tane 2.5-3 kg civarında levrek önüme kadar gelip atlamadan geri döndü, o gazla devam ettim bir saat kadar sonra bir tane de kaba lüfer atladı ama maalesef takılmadı. Takip alan tek sahte de Ges oldu.
Tek balık günü kurtarmaya yeter
yucelusta tarafından yazılan metin:
Dün akşam saat 2 sularında sadece ve sadece aksiyon çalışma amaçlı yaptığım at-çek denemelerimde İstanbul Yenikapı da GES in arkasından bir tane 2.5-3 kg civarında levrek önüme kadar gelip atlamadan geri döndü, o gazla devam ettim bir saat kadar sonra bir tane de kaba lüfer atladı ama maalesef takılmadı. Takip alan tek sahte de Ges oldu.
Ekim ayında güzel balıklar alırsın dostum,geçen gün aynı olayı bende yaşadım yaz aylarında balık daha seçici oluyor ama akın zamanı epey balık alıcağımızı umuyorum....
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Bence sabır sabır sabır çok önemli pes etmediğin sürece o takiplerden mutlaka balık alacaksındır
Çarpmanın çok küçük olmamasına ve uçlarının sivri olmasına dikkat et yeter diye düşünüyorum
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Mesaj Sayısı: 127 Katılım Tarihi: 17.04.09 Konum: istanbul Yaş : 38
Yenikapıda levrek?Kefal olamaz mi yücel bey?
İlk kez duydum buralarda levrek oldugunu...
İnsallah tutarsiniz da bizi de sevindirirsiniz...
Birkut Hakarar
(Lebraam Bros.)
enazından takip olmuş hiç olmazsa heyecan yapmışsınız
o heyecan herşeye değer
bir daha ki sefere rastgelir inşallah
deniz-filiz çokberkit
a + rh
istanbul