Mesaj Sayısı: 796 Katılım Tarihi: 20.11.09 Konum: Çanakkale Yaş : 30
aramıza hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dileğiyle.avlak ile ilgili abilerimiz yardımcı olurlar sizlere umarım güzel bir av geçirirsiniz.imza ayarlarınızı gerçekleştirirseniz hitapda kusur işlemeyiz.rastgele...
ailemize hoşgeldiniz siz gene bidene yaklaamışınız ben 1 seneye yakın izmaritin iiii bile yakalayamadim..Muhterem milletime vasiyet ederim ki başına geçireceği insanların kanındaki cevher-i asliyi tayin etmekten bir an fariğ kalmasınlar ATATÜRK.
Yani başına geçireceği insanların hangi kandan olduklarına bakıp Türk kanı taşımayanları başına getirmesinler. Ortalık Ulubatlı Hasanla Dolu Ama Bayrak Dikecek Yiğit Yok...
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Aramıza Hoşgeldin Tuncay İlk deneyimin hüsran olabilir ama Gelibolu Bir sevdadır Daha çook Hüsranların olabilirde Ama bulunduğun Ortamın keyfini çıkarmaya bak ki Gelibolunun Tadına varasın ADİL TETİKER İST
0+RH 1957 MATBAA MAKİNALARI MONTÖRÜ
hos bulduk tesekkurler arkadaslar gelebolu sevdası hıc bıtmeyecektır lufer ve levrek sevdası da bu sevdayı guclendırecektır bu arada ınternet olayıyla yenı tanıstım ufak tefek hatalarım olursa kusura bakmayın saygılar