gene yapacagını yapmısın be abi resımler mukemmel denız halı gıbı senın yerınde olsam sabah denıze dalardım su mukemmel görünüyor balıklara gelınce tam mangalllık valla ellerıne sağlık abım gece kuşu oldun sonunda sende
video ılk baktığımda yayında yoktu şuan ulastı ızledım sonuna kadar cok güzel bılgıler verdın turgay abı sen kımseye bakma turgay abı boşver çekemeyenlere kapak olsun , biz kimin ne olduğunu bılıyoruz yeterınce zaten zamanla tanıdık şunu iyi biliyorumki sen gerekeni yeterınce yapıyorsun varsın cekemesınler bosver gül geç ben senı her zaman örnek alan bırısıyım inşallah ölmez sağ kalırsak yolunda devam etmeye calısacağım hadi rastgele ustam...
fikret tarafından yazılan metin:
gene yapacagını yapmısın be abi resımler mukemmel denız halı gıbı senın yerınde olsam sabah denıze dalardım su mukemmel görünüyor balıklara gelınce tam mangalllık valla ellerıne sağlık abım gece kuşu oldun sonunda sende
Valla Fikret kardeşim gündüzleri sıcaktan sokağa çıkılacak gibi değil gece bir nebze olsun serinliyoruz ne yapalım ay karanlığıda başladı ama en azından keyif yapmak için geceleri tercih eder oldumkal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
fikret tarafından yazılan metin:
video ılk baktığımda yayında yoktu şuan ulastı ızledım sonuna kadar cok güzel bılgıler verdın turgay abı sen kımseye bakma turgay abı boşver çekemeyenlere kapak olsun , biz kimin ne olduğunu bılıyoruz yeterınce zaten zamanla tanıdık şunu iyi biliyorumki sen gerekeni yeterınce yapıyorsun varsın cekemesınler bosver gül geç ben senı her zaman örnek alan bırısıyım inşallah ölmez sağ kalırsak yolunda devam etmeye calısacağım hadi rastgele ustam...
mt17 tarafından yazılan metin:
Ellerine sağlık Turgay Abi. Rast gelsin.
Teşekkürler dostum,düğünde seni göremedik yaw kal sağlıcakla.
Ben geldiğinizi bile siteden öğrendim. Keşke arasaydın abi.
Ama ben Geliboluya gelince öyle yapmıyacağım.
Azize taktığın hediyeye bayıldım
Seni o akşam bir keç kişiye sorduk ama tanıyan çıkmadı sağlık olsun hele Geliboluya gelin bakalım,taktiği sen verdin bende uyguladım umarım taze damat bol balıklar avlar.Kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........