Merhaba İlker abi güzel bir av olmuş deniz balıkçılığına biraz uzak kaldık. Merak ettiğim bi kaç soru olucak avlandığınız mekanın su altı yapısını ve derinliğini sorucaktım
mErt 1983 / Edirne A rh +
shatin tarafından yazılan metin:
Merhaba İlker abi güzel bir av olmuş deniz balıkçılığına biraz uzak kaldık. Merak ettiğim bi kaç soru olucak avlandığınız mekanın su altı yapısını ve derinliğini sorucaktım
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Teşekkür ederim abicim pek bilmiyorum geliboluyu ama aklımda levrek için biyer var. Bakıyorumda genelde canlı yemle avlanıyorsunuz. At çek denesek nasıl oluyor acaba ??
mErt 1983 / Edirne A rh +
Teşekkür ederim abicim pek bilmiyorum geliboluyu ama aklımda levrek için biyer var. Bakıyorumda genelde canlı yemle avlanıyorsunuz. At çek denesek nasıl oluyor acaba ??
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...