İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
Sevgili dostum öncelikle bu güzel raporun ve anlatımın için teşekkürler.Malum kıştan yeni çıkıyoruz suların ısınmasıyla denizlerimiz daha verimli avlar verecektir Sarozda bende mercan avlarına çıktığımda orkinos,kolyoz,sardalya,kalamar gibi yemleri kullandım lakin verim alamadım karides kullanınca akan sular duruyor mükemmel av yapıyorum demak ki sizin meralarda da sardalya güzel av yapmakta değişik yem uygulamaları her zaman en güzeli.Tüm ekibi kutluyor avlarınızın devamını diliyorum.Kalın sağlıcakla.Rasgele.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Güzel sözleriniz çok teşekkür ederim sevgili İlker. İnşallah havaların da düzelmesiyle hepimizin daha güzel av günceleri olur.
Daha bereketli ve keyiflileri tüm dostlarımızın olsun.Rastgele...
TurgaySezgin tarafından yazılan metin:
Sevgili dostum öncelikle bu güzel raporun ve anlatımın için teşekkürler.Malum kıştan yeni çıkıyoruz suların ısınmasıyla denizlerimiz daha verimli avlar verecektir Sarozda bende mercan avlarına çıktığımda orkinos,kolyoz,sardalya,kalamar gibi yemleri kullandım lakin verim alamadım karides kullanınca akan sular duruyor mükemmel av yapıyorum demak ki sizin meralarda da sardalya güzel av yapmakta değişik yem uygulamaları her zaman en güzeli.Tüm ekibi kutluyor avlarınızın devamını diliyorum.Kalın sağlıcakla.Rasgele.
Teşekkür ederim sevgili Turgay abi. Balıkların bölgesel olarak zaman zaman yem ayırt ettiklerini düşünüyorum. Bazen sülünezden çok verim alırken bazen sardalya çok iyi iş çıkarabiliyor. Bahsetmiş olduğunuz karidesi bir dostum daha söyledi. Sizin de tepitinizin bu yönde olduğunu öğrenmem iyi oldu. Kaçınılmaz ilk avımda deniyeceğim.
Sizlere de bereketli avlar dilerim.
Selamlarımla, rastgele...