turgay abi mayıstamı demıstınız tanısma vs var dıye hangi ay kacındaydı abii inşallah gelicem bir aksilik çıkmazsa ordayım sen tarihi ver abi hadii görüşmek dileğiyle bol avlar rastgele usta balıkçı
Turgay abi valla ofiste gunluk stress is vs baya daraldım bir turlu kendimi sahile atamadim biraz mediytasyona ihtiyacim var ama bir nebze senin fotolarla meditasyona giriyorum sag olasin daima avin rast gitsin..
ERHANK 1977 İST. ETİK VE VİCDANİ DEGERLERE UYGUN AVLANALIM
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...
aydinflc tarafından yazılan metin:
abi balıklar, sofra, hava harika sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz burda 2 haftadır tık yok abi allah bizede nasıp eder inşallah gulp larla. Kal sağlıcakla allah gönlüne göre balık nasip etsin abi
Nasip kısmet dostum inşallah gönlünüze göre bol balıklı avlara imza atarsın,kal sağlıcakla.
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
serhat tarafından yazılan metin:
Turgay dostum emekliliğin ve geliboluda yaşamanın hakkını gerçekten iyi veriyorsun...en kötü günün böyle olsun..Daima rast gelsin**
Teşekkürler dostum,insan ömrü mevsimler gibi gelip geçiyor geriye baktığımızda içimizde uhde kalmıyacak yegane zevkim olan balık avını doya doya yapmaya çalışıyorum zamanı gelince hep beraber inanıyorum ki (Tahir abiye endeksli olarak)tüm günümüzü deniz içinde muhabbetle karışık en güzel avlarla geçirerek tatlı yorgunluğmuzuda efeleyerek atıcaz.Kal sağlıcakla.Rasgele.
liderraf tarafından yazılan metin:
SELAM,GELİBOLUYA GELİRKEN ARTIK SENİ MUTLAKA ARAYACAĞIM BİLEYDİM KEMİKLİYE GELİRDİM BİR DAHAKİNE İNŞALLAH.HARİKA AV OLMUŞ
Teşekkürler dostum her zaman beklerim,kal sağlıcakla.
fikret tarafından yazılan metin:
turgay abi mayıstamı demıstınız tanısma vs var dıye hangi ay kacındaydı abii inşallah gelicem bir aksilik çıkmazsa ordayım sen tarihi ver abi hadii görüşmek dileğiyle bol avlar rastgele usta balıkçı
erhank tarafından yazılan metin:
Turgay abi valla ofiste gunluk stress is vs baya daraldım bir turlu kendimi sahile atamadim biraz mediytasyona ihtiyacim var ama bir nebze senin fotolarla meditasyona giriyorum sag olasin daima avin rast gitsin..
Teşekkürler Erhan dostum aman sağlığa dikkat kal sağlıcakla.