Vay vay vay Hakan reis hoşgeldin,kesin bırakmalardan çıkmıştır bu balıklar aslında bu platformda profosyonel balıkçılığa yer yok ama senin deniz ve balıklar konusunda hele hele av konusunda ne kadar duyarlı olduğunu biliyorum onun için her zaman yanımızda yerin var dostum şöyle güzel bir voli fotoğraflarınıda bekliyoruz bereketli olsun.Rasgele.(Ben kendi adıma konuştum belkide yönetim profosyonelliğede müsaade eder )
SİRKÜLER BALIKLARI KORUMAK İÇİN DEĞİL
TİCARETİNİ SAĞLAMAK İÇİN........
Sitemiz her nekadar amatör balıkçılık sitesi olsada,ileriki zamanlarda burada bulunan,deniz ve balıkavına tutkun olan arkadaşların,ufak çaplı balıkçılık yapmaya yöneleceğini düşünürsek,profesyonel kurallar dahilinde(gece dalmak,trol,ırp,çalı ırbı,ateş ağı,lambacılık vs vs...)gibi konular dışında kalan ve sitemiz üyelerine faydalı olabilecek (Volicilik,bırakma ağı,Alamanacılık vs vs..)gibi geçimini bu yoldan sağlayan ve kurallar dahilinde olan balık avlama yöntemleri sitemizde yayınlanabilir.
Kaldı ki zaten forum kurallarının 21. maddesinde de bu ve buna benzer konulara müsade edileceği belirtilmiştir
İYİ DOSTLUKLAR,TEMİZ HESAPLARLA KURULUR...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma;
Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini...... doğru sanma;
Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez;
Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun
bir insanı küçümsemek akılsızlık,
Çok büyük görmekte korkaklıktır.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...